بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور تهیه 3 نوع خورش بدون گوشت (مرحله به مرحله)

“`html

دستور تهیه 3 نوع خورش بدون گوشت

با دستورهای تهیه خورش‌های گیاهی و بدون گوشت، می‌توانید غذاهای سفره خود را متنوع و سالم‌تر کنید و به راحتی یک آشپز حرفه‌ای در زمینه غذاهای گیاهی شوید! در اینجا دستور تهیه چند نوع خورش بدون گوشت را برای شما آورده‌ایم:

1. دستور تهیه خورش قارچ و بادمجان

این خورش یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین خورش‌های گیاهی است.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
قارچ 1 کیلوگرم
بادمجان بزرگ 1 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 1/4 قاشق چایخوری
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده 1/4 قاشق چایخوری
آب 1/4 پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

اول، پیازها را خرد کرده و در روغن مایع سرخ کنید تا نرم شوند.
سپس سیر خرد شده را به پیاز اضافه کنید و کمی سرخ کنید.
حالا رب گوجه‌فرنگی را به مایه خورش اضافه کنید و بگذارید خوب سرخ شود تا بوی خامی‌اش گرفته شود.
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، زنجبیل، پودر زیره سبز و پودر هل را به مایه خورش اضافه کرده و باز هم کمی سرخ کنید.
قارچ‌ها را خرد کنید و به مایه خورش اضافه کنید.
بادمجان‌ها را پوست بکنید و خرد کنید، سپس به مایه خورش اضافه کنید و اندکی سرخ کنید.
حالا آب را به مایه خورش اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
وقتی خورش به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
در 10 دقیقه پایانی، زعفران دم‌کرده را به خورش اضافه کنید.

2. دستور تهیه خورش عدس و اسفناج

این خورش هم یکی از خورش‌های گیاهی خوشمزه و بسیار مقوی است.

“““html

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
عدس 1 پیمانه
پیاز متوسط 2 عدد
سیر 2 حبه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز ۱/۴ قاشق چای‌خوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چای‌خوری
آب ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
اسفناج ۱ کیلوگرم

دستور تهیه:

عدس را خوب بشویید و بگذارید چند ساعت خیس بخورد.
پیازها را به تکه‌های کوچک خرد کنید و در روغن مایع سرخ کنید تا نرم شوند.
سیر را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و کمی دیگر هم تفت بدهید.
رب گوجه‌فرنگی را به پیاز و سیر اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، زنجبیل، پودر زیره سبز و پودر هل را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
عدس خیس خورده را به مخلوط اضافه کنید.
آب را نیز به مخلوط اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
بعد از جوش آمدن خورش، حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه به آرامی بپزد.
در ۱۰ دقیقه آخر پخت، اسفناج خرد شده را به خورش اضافه کنید.

3. دستور تهیه خورش لوبیا و گوجه‌فرنگی

این خورش هم یکی از خورش‌های گیاهی خوشمزه و مغذی است.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
لوبیا قرمز ۱ پیمانه
گوجه‌فرنگی خرد شده ۲ پیمانه
پیاز متوسط ۲ عدد
سیر ۲ حبه
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای‌خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای‌خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چای‌خوری
زنجبیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر زیره سبز ۱/۴ قاشق چای‌خوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چای‌خوری
آب ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه

دستور تهیه:

لوبیا قرمز را خوب بشویید و چند ساعت خیس بخورد.
پیازها را به تکه‌های کوچک خرد کنید و در روغن مایع سرخ کنید تا نرم شوند.
سیر خرد شده را به پیاز اضافه کرده و کمی دیگر هم تفت دهید.
رب گوجه‌فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد تا بوی خامی رب گرفته شود.
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، زنجبیل، پودر زیره سبز و پودر هل را نیز به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
لوبیا قرمز خیس خورده را به مخلوط بیفزایید.
گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و سپس آب را بریزید.
بگذارید خورش بجوشد.
وقتی خورش جوش آمد، حرارت را کم کنید و بگذارید ۳۰ دقیقه به آرامی بپزد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل