بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دستور ساده برای تهیه کوکو سیب زمینی پنیری (مرحله به مرحله)

“`html

دستور ساده برای تهیه کوکو سیب زمینی پنیری

برای تهیه کوکو سیب زمینی پنیری، ابتدا سیب زمینی‌ها را بپزید تا نرم شوند و سپس آنها را رنده کنید. بعد، پنیر، تخم‌مرغ، آرد سوخاری و ادویه را به سیب‌زمینی‌های رنده شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه مواد یکدست شوند. سپس از مخلوط به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و آن را به شکل کوکوهای کوچک و گرد درآورید. در آخر، کوکوها را در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آنها طلایی شود.

کوکو سیب زمینی پنیری را می‌توانید با انواع سس‌ها، مثل سس کچاپ، سس فرانسوی یا سس مایونز سرو کنید. همچنین، این غذا را می‌توان به عنوان وعده اصلی، کنار برنج یا نان، استفاده کرد.

در زیر یک دستور ساده برای تهیه کوکو سیب زمینی پنیری آمده است:

مواد لازم برای کوکو سیب زمینی پنیری :

  • ۴ عدد سیب زمینی
  • ۱ عدد تخم‌مرغ
  • نصف پیمانه پنیر پیتزا رنده شده
  • ۱/۴ پیمانه آرد سوخاری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور تهیه کوکو سیب زمینی پنیری:

سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و در یک قابلمه آب بریزید و بپزید تا نرم شوند.

بعد از پخت، سیب‌زمینی‌ها را رنده کنید.

تخم‌مرغ، پنیر پیتزا، آرد سوخاری، نمک و فلفل سیاه را به سیب‌زمینی‌های رنده شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه مواد یکدست شوند.

از مخلوط به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و آن را به شکل کوکوهای کوچک و گرد درست کنید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید تا داغ شود.

کوکوها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.

کوکوهای سرخ شده را روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

کوکوهای سیب زمینی پنیری را با سس مورد علاقه‌تان سرو کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل