مواد لازم دسر انگور سیاه
۱) یک کیلوگرم انگور سیاه
۲) یک کیلوگرم آب
۳) یک لیوان شکر
۴) ۴ ق.غ آرد ذرت
۵) یک ق.غ آرد
طرز تهیه دسر انگور سیاه
ابتدا انگورها رو داخل قابلمه ای ریخته و آب ولرم رو اضافه کنید وقتی جوشید ۲۰ دقیقه میجوشانید انگورهای پخته شده رو از آبکش عبور بدید و آبش رو دربیارید آب انگور رو داخل قابلمه ای ریخته روش پودرشکر ، آرد ذرت ، آرد معمولی رو اضافه کنید و هم بزنید وقتی جوشید از روی اجاق برداشته داخل پیاله های سرو بریزید ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار بدید تا استراحت کنه .
نوش جان 😋
✔ نکته ی شرعی : باید دو سوم اب انگور تبخیر بشه در اینصورت آب انگور پاک میشه