بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دسر خربزه | دستور تهیه ۷ مدل دسر خوشمزه با خربزه + عکس (مرحله به مرحله)

“`html

دسر میوه‌ای خوشمزه | دستور تهیه دسر خربزه

دسر خربزه یک دسر خوشمزه و خاص است که نام اصلی آن (palte) می‌باشد. شما می‌توانید با دستور زیر این دسر را به راحتی در خانه تهیه کنید.

دستور تهیه دسر خربزه سالم و مقوی در منزل

1 – دستور تهیه دسر خربزه با انگور

مواد لازم :

  • خربزه: ۱ عدد
  • خامه: ۴۰۰ گرم
  • خاک قند: ۶ قاشق سوپ‌خوری
  • گردو: ۱ فنجان
  • سیب: ۱ فنجان
  • انگور: ۰.۵ فنجان
  • وانیل: ۰.۵ قاشق مربا خوری
  • آناناس کنسرو شیرین: ۱ فنجان

دستور تهیه:

  1. ابتدا انگورهایی که دانه‌های ریز سفید و قرمز دارند را دانه کرده، گردوی تازه را پوست گرفته، سیب را خرد کرده، کمپوت آناناس را هم خرد می‌کنیم. ما به خربزه‌ای بزرگ به وزن ۳ تا ۴ کیلو که کاملاً شیرین و بدون لک باشد نیاز داریم.
  2. خامه را با خاک قند و نصف قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم و می‌زنیم تا فرم بگیرد. خربزه را می‌شوییم و پوست می‌کنیم به گونه‌ای که پوست سفت کاملاً گرفته شود. نصف خامه را کنار می‌گذاریم و گردو، سیب و آناناس را با نصف خامه مخلوط می‌کنیم.
  3. خربزه را به شکل زنبیل درست می‌کنیم؛ یعنی مقداری از روی خربزه را به عرض ۲ تا ۳ انگشت جدا می‌کنیم و دو طرف آن را به اندازه‌ای خالی می‌کنیم که نصف خربزه باقی بماند. تخم‌گذاری و لیزی داخل خربزه را بیرون می‌آوریم و داخل آن را با خامه و میوه‌هایی که مخلوط کرده‌ایم پر می‌کنیم.
  4. قطعاتی که از دو طرف خربزه جدا کرده‌ایم را به شکل لوزی می‌بریم و خربزه را در ظرف زیبایی قرار می‌دهیم و قطعات لوزی خربزه را دور آن می‌چینیم. سپس خامه ساده را به دو قسمت می‌زنیم.
  5. نصف آن را با رنگ مخصوص شیرینی یا کمی ژله رنگی قرمز مخلوط می‌کنیم. خامه ساده و رنگی را در دو قیف می‌ریزیم و روی خربزه و دسته‌ آن را تزئین می‌کنیم. مقداری خامه روی قطعات اطراف خربزه می‌ریزیم و با دانه‌های انگور دسته و اطراف خربزه را تزیین می‌کنیم.

2 – دستور تهیه دسر خربزه با گلاب

مواد لازم :

  • خربزه متوسط: ۱ عدد
  • شکر: ۱ لیوان
  • نشاسته: ۴ قاشق غذاخوری
  • وانیل یا گلاب: به مقدار لازم

دستور تهیه :

  • خربزه را پوست کنده و خرد می‌کنیم.
  • خربزه‌های خردشده را داخل مخلوط‌کن می‌ریزیم.
  • سپس شکر، وانیل یا گلاب و نشاسته را اضافه کرده و همه را خوب مخلوط می‌کنیم.
  • مواد مخلوط شده را داخل قابلمه‌ای ریخته و با حرارت ملایم به آن می‌پزیم تا کمی سفت شود.
  • بعد از اینکه سرد شد، آن را داخل یک ظرف می‌ریزیم و به یخچال می‌گذاریم تا سفت شود.
  • پس از خنک شدن، آن را از یخچال بیرون آورده و با ترافل‌های رنگی و شکلات چیپسی تزئین می‌کنیم.

“““html

3 – دستور تهیه دسر خربزه با شربت انگبین

مواد لازم :

  • خربزه به مقدار لازم
  • آبلیمو ۲ قاشق چایخوری
  • عسل ۲ قاشق
  • شربت انگبین یک لیوان

دستور تهیه :

  1. خربزه را با یک قاشق چایخوری آب لیمو و یک قاشق عسل در مخلوط کن خوب مخلوط کنید. سپس این مخلوط را در یک ظرف مناسب برای بستنی بریزید و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید. بقیه مواد را هم در مخلوط کن با هم میکس کنید.
  2. مخلوط شربت انگبین، یک قاشق چایخوری آب لیمو و یک قاشق عسل را بعد از اینکه روی مخلوط اولیه ریختید، به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید.
  3. بعد از اینکه مخلوط یخ زد، ترکیبی که از شربت انگبین و خربزه در مخلوط کن درست کرده‌اید، روی آن بریزید.
  4. اجازه بدهید دوباره به مدت یک ساعت در فریزر بماند. سپس از آخرین لایه دوباره روی مخلوط اولیه بریزید.
  5. حالا کل مخلوط را برای چهار ساعت در فریزر بگذارید.

یک پیشنهاد دوستانه

می‌توانید در تهیه این دسر از طالبی و هندوانه نیز استفاده کنید.

4 – دستور تهیه دسر خربزه با ژله

مواد لازم:

  • خربزه متوسط مشهدی ۱ عدد
  • ژله قرمز ۲ عدد
  • آب سرد ۲ لیوان سرخالی
  • آب ولرم ۲ لیوان سرخالی
  • خامه زده شده برای تزئین ۵۰ گرم
  • پودر شکر ۱ قاشق سوپخوری

دستور تهیه:

  1. خربزه را خوب بشویید و پوستش را به صورت راه‌راه بکنید (یعنی یک بار پوست بگیرید و یک بار نگیرید).
  2. سپس سر خربزه را کمی ببرید و تخم‌های داخل آن را به آرامی بیرون بیاورید، طوری که به بدنه خربزه آسیب نرسانید. ۲ بسته ژله قرمز را با آب سرد و آب ولرم مخلوط کنید و درون خربزه بریزید. سپس خربزه را در یخچال بگذارید تا ژله بگیرد.
  3. وقتی ژله خودش را گرفت، خربزه را حلقه حلقه ببرید و روی آن پودر قند و خامه زده شده بزنید و تزئین کنید.

5 – دستور تهیه دسر خربزه با بستنی و بیسکوییت

برای درست کردن دسر خربزه، ابتدا مواد زیر را جمع‌آوری کنید و سپس دستور تهیه را دنبال کنید.

مواد لازم :

  • خربزه شیرین 1 کیلوگرم
  • گلاب نصف استکان
  • وانیل یک قاشق چایخوری
  • پودر نشاسته 2 قاشق غذاخوری
  • بیسکویت ساده به مقدار لازم
  • آب لیموترش تازه به مقدار لازم

دستور تهیه :

  1. ابتدا پوست خربزه را به دقت از گوشته آن جدا کنید.
  2. سپس آن را خرد کرده و با یک مخلوط کن به خوبی له کنید.
  3. اگر مخلوط کن ندارید، می‌توانید از قاشق هم استفاده کنید، ولی با مخلوط کن بهتر و راحت‌تر می‌شود.
  4. بعد از اینکه خربزه را خوب له کردید، به نکات بعدی می‌پردازیم…
  5. “““html

  6. مواردی مانند گلاب، وانیل و پودر نشاسته را به خربزه اضافه کنید.
  7. حالا همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید. سپس روی گاز قرار داده و شعله را روی متوسط تنظیم کنید تا مواد کمی بپزند.
  8. بعد از چند دقیقه که گذشت، ظرف را از روی شعله بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
  9. بعد از اینکه مخلوط خنک شد، آب لیمو تازه را به آن اضافه کنید و چند عدد بیسکوئیت خرد شده هم به مواد اضافه نمایید.
  10. حالا کافی است که دسر را در یخچال بگذارید تا کاملاً آماده سرو شود.

6 – دستور تهیه دسر خربزه با طعم نعنا

مواد لازم :

  • خربزه متوسط : ۱ عدد
  • شکر : ۱/۲ لیوان
  • نشاسته : ۴ قاشق غذا خوری
  • برگ نعنا : به مقدار لازم

دستور تهیه :

  1. ابتدا خربزه را پوست کنده و خرد کنید، سپس داخل مخلوط کن بریزید.
  2. بعد از آن شکر، نعنا و نشاسته را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  3. سپس مخلوط را داخل قابلمه ریخته و با حرارت ملایم بپزید تا کمی سفت شود.
  4. بعد از اینکه کمی خنک شد، آن را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.
  5. پس از سرد شدن، دسر را میل کنید.

7 – دستور تهیه دسر گرانیتا با خربزه

مواد لازم:

  • خربزه شیرین ۱ عدد
  • لیمو ترش تازه به همراه پالپ آن نصف لیوان
  • آب یک لیوان
  • نعنای تازه ۱۰ برگ
  • شکر یک لیوان سر خالی

دستور تهیه:

  1. ابتدا یک لیوان آب را در قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید. برگ‌های نعنا را در آن بجوشانید و سپس آن را آبکش کنید.
  2. خربزه را پوست بگیرید و دانه‌های آن را جدا کنید.
  3. آب لیمو را بگیرید و سعی کنید تا جایی که ممکن است از گوشت لیمو (پالپ) آن استفاده کنید. خربزه را با برگ‌های نعنا، شکر و آب لیمو مخلوط کنید. بسته به شیرینی خربزه، شکر را اضافه کنید. به یاد داشته باشید که معمولاً دسر یخ زده طعم کم شیرین‌تری دارد.
  4. سپس مخلوط را در ظرف بریزید و به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. بعد از یک ساعت آن را از فریزر خارج کرده سر بزنید و دوباره به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید.
  5. این کار را سه بار تکرار کنید. این دسر یخی را می‌توان به مدت ۲ هفته در فریزر نگهداری کرد.

بیشتر بخوانید :

مراحل تهیه دسر پان اسپانیای لیوانی جدید و شیک

دستور تهیه چند دسر فوق‌العاده برای مهمانی و جشن تولد

دستور تهیه‌ی ساندا دسر آمریکایی خوشمزه و پرطرفدار

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل