بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دسر فرنی بستنی توت فرنگی (مرحله به مرحله)

“`html

دسر فرنی بستنی توت فرنگی

یکی از بهترین دسرها که برای همه سنین، چه بچه‌ها و چه بزرگ‌ترها مناسب است، دسر فرنی توت فرنگی است. شما می‌توانید دستور تهیه این دسر خوشمزه را در سایت ما پیدا کنید و آن را درست کنید و در کنار خانواده از آن لذت ببرید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
شیر ۲ لیوان
توت فرنگی ۱ لیوان
شکر ۵ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۵ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد ½ پیمانه
ژله توت فرنگی ½ بسته ژله توت فرنگی
بستنی وانیلی ۱۵۰ گرم

دستور تهیه فرنی توت فرنگی

مرحله اول
برای تهیه این دسر خوشمزه، ابتدا بستنی را از فریزر بیرون بیاورید و بگذارید نیم ساعت در دمای اتاق بماند تا کمی نرم شود. سپس پودر ژلاتین را به بستنی اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا بافت آن نرم و خوب مخلوط شود.

مرحله دوم
برای حل کردن ژلاتین، از بخار بن ماری استفاده کنید. یعنی ژلاتین را روی بخار کتری قرار دهید تا کاملاً حل شود و مایع شفاف شود. بعد، شیر، نشاسته و شکر را در یک قابلمه بریزید تا همه مواد خوب مخلوط شوند و سپس قابلمه را روی حرارت کم بگذارید.

مرحله سوم
حالا مخلوط شیر و مواد دیگر را به خوبی هم بزنید تا غلیظ شود و شبیه فرنی شود. حرارت را کم نگه‌دارید تا نشاسته به آرامی پخته شود. در این مرحله، توت فرنگی‌ها را خوب بشویید و در میکسر بریزید و آن‌ها را خوب میکس کنید تا به صورت پوره در بیایند.

مرحله چهارم
پوره توت فرنگی را به قابلمه مخلوط شیر اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. در همین حال، ژله توت فرنگی را به مخلوط اضافه کرده و دوباره روی بخار بن ماری ببرید تا ژلاتین به خوبی ترکیب شود و سپس قابلمه را از روی بخار بردارید.

مرحله پنجم
حالا بگذارید مایه فرنی کمی خنک شود. در این مدت هم زدن می‌تواند باعث سفت شدن مایه شود. حالا بستنی نرم شده را به مایه اضافه کنید و بگذارید در دمای اتاق کمی بماند.

مرحله ششم
حالا ژلاتین ذوب‌شده را هم به مایه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافت فرنی یکدست شود. سپس مایه را در قالب سیلیکونی بریزید و به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود.

مرحله هفتم
در مرحله آخر، بعد از اینکه فرنی سفت شد، قالب‌ها را بیرون بیاورید و نیم ساعت در فریزر قرار دهید تا فرنی راحت‌تر از قالب جدا شود. سپس فرنی را در ظرف مناسب بگذارید و سرو کنید. نوش جان!

منبع : رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل