طرز تهیه دمنوش زنجبیل
ابتدا لیمو و پرتقال را اسلایس های نازک برش بزنید و بریزید توی یه ظرف در بسته و بعد بهش زنجبیل را که پوره کردین و مقداری زردچوبه و عسل اضافه کنید و بزارید یخورده بمونه تا آب بندازه میتونید در یخچال بقیه شو نگهداری کنید و هر سری مقداریشو بردارید.
بعد از آماده سازی یه لیوان آبجوش بردارید و یه قاشق از موادی که توی شیشه داریم(لیمو،پرتقال،زنجبیل،عسل،زردچوبه) را بریزید توی لیوان آبجوش و هم بزنید و فقط آبش رو میل کنید و باقیمانده لیمو و پرتقال را که موادشو به آب پس داده دور بریزید.