بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دو دستور تهیه بادام زمینی روکش دار (مرحله به مرحله)

“`html

روش تهیه بادام زمینی با روکشاین یک میان وعده لذیذ است که از بادام زمینی و آرد نخودچی درست می‌شود. امیدواریم که از طعم آن لذت ببرید و این بادام زمینی را با یک فنجان چای یا قهوه برای دوستان و خانواده سرو کنید.

دو روش تهیه بادام زمینی با روکش

این دستور بسیار ساده است و می‌توانید آن را در خانه درست کنید تا گرسنگی‌تان را برطرف کنید. همچنین می‌توانید بادام زمینی با روکش را بخرید و از طعمش لذت ببرید.

1. بادام زمینی با روکش نمکی

مواد لازم برای تهیه بادام زمینی با روکش (برای ۵ وعده)

۲ فنجان بادام زمینی خام
۱۰۰ گرم آرد نخودچی
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
۱ قاشق چایخوری پودر زردچوبه
۱ قاشق چایخوری پودر انبه خشک
۱ فنجان آب
۲ قاشق غذاخوری روغن تصفیه شده
فلفل سیاه به میزان لازم
۱ قاشق چایخوری پودر گشنیز
۱ قاشق چایخوری دانه زیره
جوش شیرین به مقدار لازم
۱ قاشق چایخوری پودر آسافوتیدا

دستور تهیه بادام زمینی با روکش نمکی

برای تهیه بادام زمینی با روکش، مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله ۱: ابتدا خمیر را آماده کنید. یک کاسه عمیق بردارید و آرد نخودچی، پودر فلفل قرمز، پودر گشنیز، زیره، نمک، پودر انبه خشک، آسافوتیدا، پودر زردچوبه، جوش شیرین و ۱ قاشق غذاخوری روغن تصفیه شده را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله ۲: بادام زمینی را به خمیر اضافه کنید. بادام زمینی خام را با آب مخلوط کرده و پس از ۲۰ ثانیه صاف کنید. سپس آن را به مخلوط آرد نخودچی اضافه کنید. ۶۰ میلی لیتر آب به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. در پایان روغن باقی‌مانده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله ۳: بادام زمینی را بپزید. مخلوط را در مایکروویو قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید. سپس بادام زمینی‌ها را به آرامی از هم جدا کنید و دوباره به مدت ۲ دقیقه در مایکروویو قرار دهید. این کار را چند بار انجام دهید تا بادام زمینی‌ها ترد شوند.
مرحله ۴: بادام زمینی‌ها را نگهداری کنید. پس از انجام کار، آن‌ها را از مایکروویو خارج کرده و در یک شیشه نگهداری کنید یا بلافاصله سرو کنید. این روش تهیه بادام زمینی با روکش نمکی بود. امیدواریم آن را امتحان کنید و لذت ببرید. در ادامه، دستور تهیه بادام زمینی با روکش تند و کمی شیرین را هم معرفی خواهیم کرد.

2. بادام زمینی با روکش شیرین

بهتر است بادام زمینی را قبل از روکش کردن و سرخ کردن، بجوشانید تا طعم خامی نگیرد. همچنین، بادام زمینی‌های کوچک‌تر سریع‌تر پخته می‌شوند، بنابراین می‌توانید از جوشاندن آن‌ها صرف نظر کنید.

یک قابلمه متوسط را با آب پر کنید تا بادام زمینی‌ها بجوشند. آن را روی حرارت زیاد قرار دهید و بگذارید به جوش بیاید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، بادام زمینی‌ها را به آرامی به داخل آن بریزید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید ۳ تا ۵ دقیقه بجوشد. بعد از آن، حرارت را خاموش کرده و بادام زمینی‌ها را آبکش کنید. بادام زمینی‌ها را روی یک سینی بزرگ یا تابه پهن کنید تا خشک شوند.

حالا در این مرحله، آرد، شکر، پودر فلفل، فلفل سیاه، بیکینگ پود و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید و کنار بگذارید. در همان سینی که بادام زمینی‌ها روی آن هستند، تخم‌مرغ‌های هم‌زده را روی بادام زمینی‌ها بریزید و دقت کنید که همه بادام زمینی‌ها خوب پوشش داده شوند. نیم‌فنجان از آرد را روی بادام زمینی‌ها بپاشید و تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و با دستان‌تان به آرامی مخلوط کنید. ممکن است بعضی از بادام زمینی‌ها به هم بچسبند.

بادام زمینی‌ها را روی سینی پهن کنید تا از هم جدا شوند و بقیه آرد را روی آن‌ها بپاشید. بگذارید بادام زمینی‌ها برای ۸ تا ۱۰ دقیقه استراحت کنند. سپس روغن را در سرخ‌کن با حرارت متوسط گرم کنید. وقتی روغن داغ شد، مقداری از بادام زمینی‌ها را درون آن بریزید.

سعی کنید سرخ‌کن را خیلی پر نکنید. به آرامی هم بزنید تا بادام زمینی‌ها طلایی شوند. آن‌ها را از روغن خارج کرده و روی یک آبکش با دستمال کاغذی قرار دهید. بادام زمینی‌ها در حین سرد شدن تیره‌تر و تردتر می‌شوند، بنابراین آن‌ها را در سرخ‌کن برای مدت طولانی نگه ندارید. این بادام زمینی با روکش می‌تواند تا ۷ روز در یک ظرف در بسته نگهداری شود.

منبع: آجیل رویال

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل