بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دیگه نگو ناهار چی درست کنم؟ (پیشنهادات ویژه جمعه ۲۵ خرداد)

“`html

امروز برای ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ این سوالی است که همه ما، فرقی نمی‌کند دانشجو، خانه‌دار یا شاغل، از خود می‌پرسیم. همه ما دوست داریم یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و خانواده‌مان تهیه کنیم.

به همین دلیل، امروز در بیست و پنجم خرداد ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ می‌خواهیم ۵ غذای خوشمزه و متنوع به شما معرفی کنیم تا با توجه به سلیقه خود یکی از آنها را برای ناهار امروز تهیه کنید و نوش جان کنید.

پیشنهاد ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه با غذاهای متنوع مناسب ناهار به همراه دستور پخت آنها آشنا می‌شوید. با ما همراه باشید.

۱- کباب ژاپنی با فیله گوسفندی

کباب ژاپنی یک کباب بسیار خوشمزه و محبوب است که با گوشت فیله گوسفند تهیه می‌شود و می‌توان آن را با نان یا برنج سرو کرد. این کباب طعمی متفاوت و جذاب دارد. اگر به دنبال تجربه طعم‌های جدید هستید، حتماً کباب ژاپنی را امتحان کنید.

مراحل تهیه کباب ژاپنی

مراحل تهیه کباب ژاپنی با فیله گوسفندی به شرح زیر است:

  1. ابتدا گوشت را بشویید و درون آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس با چاقو چربی‌های روی گوشت را جدا کرده و آن را به صورت نوارهای یک سانتی‌متری برش بزنید. گوشت‌های برش زده را در یک ظرف مناسب بریزید.
  2. پیاز را بشویید و پوست آن را بکنید. آن را به صورت نگینی خرد کنید و پیازهای خرد شده را به گوشت اضافه کنید.
  3. سیر را بشویید و پوست بکنید. آن را با یک سیر له‌کن یا به کمک چاقو پوره کنید و سپس پوره سیر را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. همه چیز را خوب مخلوط کنید.
  4. زنجبیل، سس سویا، سس خردل، روغن زیتون و شیره انگور را به مخلوط گوشت اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید تا طعم‌دار شوند.

برای ادامه دستور تهیه این غذای خوشمزه روی لینک رسپی کباب ژاپنی کلیک کنید.

۲- سوغان سو اردبیلی

سوغان سو یک غذای محلی از اردبیل و آذربایجان شرقی است که طعم متفاوت و خوشمزه آن، آن را به یک وعده غذایی کامل برای ناهار تبدیل کرده است. این غذا سریع آماده می‌شود و مواد اصلی آن تخم‌مرغ و پیاز است.

مراحل تهیه سوغان سو اردبیلی

مراحل تهیه سوغان سو اردبیلی به شرح زیر است:

  1. در ابتدا پیازهای خرد شده را با کمی روغن در قابلمه سرخ کنید. وقتی پیازها قهوه‌ای شدند، کمی آب اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
  2. وقتی آب و پیاز جوش آمد، رشته‌ها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه بجوشند. سپس تخم‌مرغ‌هایی که قبلاً در یک کاسه شکسته‌اید، به آرامی به قابلمه اضافه کنید تا سفیده و زرده از هم جدا نشوند.

برای ادامه دستور این غذای ساده و خوشمزه روی لینک رسپی سوغان سو اردبیلی کلیک کنید.

۳- دلمه برگ مو با رب انار

فصل بهار زمان رسیدن برگ‌های تازه درخت مو است و ما ایرانی‌ها با آن دلمه درست می‌کنیم. دلمه یک فینگرفود سنتی و خوشمزه است که می‌تواند به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی برای ناهار استفاده شود.

مراحل تهیه دلمه برگ مو با رب انار

مراحل تهیه دلمه برگ مو با رب انار به شرح زیر است:

  1. قبل از شروع پخت، برنج و لپه را به مدت یک ساعت در آب خیس کنید و سپس آن‌ها را جداگانه بپزید. (برنج…
    “““html
  2. و لپه باید نیم پز شوند)
  3. در این مرحله پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه سرخ می‌کنیم. سپس گوشت چرخ‌کرده را به همراه ادویه‌ها به پیاز اضافه کرده و اجازه می‌دهیم خوب تفت بخورد. بعد از آن سبزی را به مواد اضافه می‌کنیم و مجدد تفت می‌دهیم تا جایی که آب سبزی‌ها کشیده شود و تغییر رنگ دهد.
  4. حال برنج و لپه که از قبل نیم پز کرده‌ایم را به سس گوشت اضافه کرده و دست آخر هم زرشک را می‌افزاییم و بعد از یک دقیقه مواد را از روی حرارت برمی‌داریم.
  5. سپس برگ موها را داخل آب جوش ریخته و به مدت یک دقیقه می‌گذاریم تا بپزد. سپس از آب داغ خارج کرده و روی آن را آب سرد می‌ریزیم.
  6. در ادامه مقداری از مواد را وسط برگ مو قرار داده و اطراف برگ را روی هم جمع می‌کنیم. این کار را تا جایی ادامه می‌دهیم که برگ‌ها تمام شوند و سپس سراغ مرحله بعد می‌رویم.

برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و پرطرفدار روی لینک رسپی دلمه برگ مو با رب انار کلیک کنید.

۴- پلو قرمز کلمبیایی

پلو قرمز کلمبیایی یک نوع غذای خوشمزه است که طعم آن با ذائقه ما ایرانی‌ها همخوانی زیادی دارد. برای تهیه این غذا از ترکیب ران مرغ، سبزیجات و چاشنی‌های مختلف استفاده می‌شود که شما می‌توانید آن را برای ناهار امروزتان تهیه و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

مراحل تهیه پلو قرمز کلمبیایی

مراحل تهیه پلو قرمز کلمبیایی به شرح زیر است:

  1. برای شروع باید برنج را بشویید و چند دور آبکشی کنید تا آب آن کاملاً زلال و تمیز شود. در ادامه آن را همراه با مقداری آب در ظرف بریزید و برای حدود یک تا ۲ ساعت بخیسانید.
  2. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بعد مرغ را اضافه کنید. در ادامه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مرغ بزنید و مرغ را برای چند دقیقه با ادویه‌ها سرخ کنید تا بوی خامی ادویه‌ها گرفته شود و مرغ کمی سرخ شود. به خاطر داشته باشید که در این مرحله نباید رنگ مرغ تیره شود.
  3. سپس شعله گاز را کم کنید تا مواد به آرامی سرخ شوند. در ادامه هویج را بشویید و خرد کنید و در ماهیتابه بریزید. پیاز را بشویید و بعد از جدا کردن پوست به صورت خلالی یا نگینی ریز خرد کنید و به سایر مواد اضافه کنید.
  4. در ادامه نوبت اضافه کردن سیر رنده شده به ماهیتابه است. همه مواد را با هم تفت دهید تا نرم شوند. سپس فلفل قرمز یا فلفل سبز را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر صبر کنید تا همه مواد با هم سرخ شوند.
  5. در این مرحله باید گوجه‌فرنگی رنده شده و رب گوجه را به مواد اضافه کنید و مواد را برای چند دقیقه سرخ کنید تا بوی خامی رب گرفته شود. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد بزنید و بعد آب مرغ اضافه کنید.

برای ادامه رسپی این غذای متفاوت و مخصوص روی لینک رسپی پلو قرمز کلمبیایی کلیک کنید.

۵- لازانیا رولی

لازانیا یک غذای ایتالیایی لذیذ است که اکثر ما حداقل یک‌بار تجربه درست کردن آن را داشته‌ایم. انواع لازانیا را مواد میانی آن مشخص می‌کند. شما می‌توانید بنا به سلیقه از سس کلاسیک یا انواع مواد دیگر مثل سبزیجات یا مرغ برای مواد میانی آن استفاده کنید.

رسپی امروز اما بیشتر بر شکل لازانیا تاکید دارد یعنی به جای اینکه ورقه‌های لازانیا را به شکل ساده کف ظرف پهن کنیم، می‌خواهیم به شکل رولی آن را درست کنیم که بر جذابیت ظاهری آن هم افزوده می‌شود و برای مهمانی‌ها یک غذای ایده‌ال به حساب می‌آید.

مراحل تهیه لازانیا رولی با سس بشامل

مراحل تهیه لازانیا رولی با سس بشامل به شرح زیر است:

  1. ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد می‌کنیم و داخل تابه با کمی روغن تفت می‌دهیم تا سبک شود. سپس سیر پوره شده را اضافه می‌کنیم و بعد از آن که عطر سیر خارج شد گوشت چرخ‌کرده را به همراه ادویه‌ها و آویشن اضافه می‌کنیم.
  2. سپس فلفل دلمه نگینی شده را به همراه قارچ خرد شده اضافه می‌کنیم.
  3. “““html

  4. بعد از اینکه مواد خوب تفت خوردند و با هم مخلوط شدند، رب و نمک را اضافه می‌کنیم و کمی بعد تابه را از روی حرارت برمی‌داریم.
  5. برای درست کردن سس، ابتدا داخل یک تابه کره را می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا ذوب شود. سپس آرد را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد برطرف شود.
  6. سپس نوبت شیر است که باید به دمای محیط رسیده باشد. به آرامی شیر را به آن اضافه می‌کنیم و در نهایت کمی نمک و فلفل می‌زنیم و منتظر می‌مانیم تا سس کمی غلیظ شود.

برای ادامه دستور تهیه این غذای معروف و خوشمزه، روی لینک رسپی لازانیا رولی کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، ما لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار داده‌ایم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه غذایی‌تان قرار دهید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها نهایت لذت را ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل