بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

دیگچه مشهدی | دستور تهیه دسر مناسب ماه رمضان ( دسر خراسانی ) (مرحله به مرحله)

“`html

طرز تهیه دسر دیگچه مشهدی

دسر دیگچه مشهدی یک دسر خوشمزه و محبوب در خانواده‌هاست. با ما همراه باشید.

طرز تهیه دسر دیگچه مشهدی

مواد لازم برای تهیه دیگچه مشهدی

  • برنج نیم دانه = ۵۰۰ گرم
  • شکر = ۵۰۰ گرم
  • هل پودر شده = ۳۰ گرم
  • شیر = سه لیتر
  • زعفران و خلال پسته برای تزیین = به مقدار لازم

طرز تهیه دیگچه مشهدی

  1. برنج را از دو ساعت قبل خیس کنید و سپس آن را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
  2. سپس برنج را با شیر مخلوط کرده و به مدت دو تا سه ساعت روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و مرتب هم بزنید.
  3. زمانی که مواد به حالت خمیر درآمد، شکر و هل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا شکر کاملاً حل شود. توجه داشته باشید که مواد به ته ظرف نچسبد.
  4. در پایان، مواد آماده شده را به مدت یک ساعت با حرارت بسیار کم دم کنید و با زعفران و خلال پسته تزیین کنید.

بیشتر بخوانید :

مراحل تهیه دسر پان اسپانیای لیوانی جدید و شیک

طرز تهیه دسر خوشمزه بوراتوس مرحله به مرحله

طرز تهیه دسر کرم نسکافه شیک و خوشمزه

طرز تهیه دسر ماست و کدو + خواص ماست و کدو

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل