“`html
اگر هر بار با دیدن کیکهای ژاپنی از نرمی و لطافت آنها شگفتزده میشوید، حالا زمان آن رسیده که خودتان دست به کار شوید. در این مقاله از مجله رضیم با ما باشید تا چگونگی نرم و اسفنجی شدن کیکهای ژاپنی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی ژاپنی
برای تهیه کیکهای ژاپنی به مواد زیر نیاز دارید:
پنیر خامهای | ۲۰۰ گرم |
شیر | ۵۰ گرم |
کره | ۳۰ گرم |
زرده تخممرغ | ۳ عدد |
آبلیمو | ۲ گرم |
آرد | ۱۰۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۲۰ گرم |
سفیده تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر | ۶۰ گرم |
کشمش | ۱۰ تا ۲۰ گرم |
مراحل تهیه کیک اسفنجی ژاپنی
برای درست کردن کیک اسفنجی ژاپنی مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: پنیر خامهای را آب کنید
در ابتدا، در یک قابلمه نچسب، پنیر خامهای، شیر و کره را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و خوب هم بزنید. وقتی مخلوط یکدست شد، آن را از روی حرارت بردارید.
مرحله دوم: زردهها را اضافه کنید
زردههای تخممرغ را همراه با آبلیمو به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید.
مرحله سوم: آرد را الک کنید
یک الک را بالای قابلمه بگیرید و آرد را از آن رد کنید و با نشاسته ذرت داخل قابلمه بریزید. بعد از اینکه مواد با هم مخلوط شدند، قابلمه را کنار بگذارید.
بیشتر بخوانید: رسپی تریلیچه (کیک خیس خامهای کاراملی)
مرحله چهارم: سفیده را فرم دهید
شکر و سفیده را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی به اندازهای هم بزنید که سفیده شل و نرم شود.
مرحله پنجم: همه مواد را با هم مخلوط کنید
مقداری از سفیده را به زردهها اضافه کرده و مخلوط کنید، سپس تمام مواد را به سفیده اضافه کنید. با دقت هم بزنید تا همه مواد خوب با هم مخلوط شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی کوکی رژیمی فوری؛ ۱۰ دقیقهای در ماهیتابه
“““html
مرحله ششم: کیک را در فر بگذارید
یک قالب گرد کیک آماده کنید و در آن کاغذ روغنی بگذارید. سپس کشمشها را در کف قالب بریزید و مخلوط کیک را روی آنها قرار دهید. قالب کیک را روی سینی فر بگذارید و کمی آب داغ در سینی بریزید. مطمئن شوید که کف قالب حداقل ۲ سانتیمتر در آب داغ قرار بگیرد.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک ردولولت (مخملی قرمز)
نکات کلیدی در تهیه کیک اسفنجی ژاپنی
در اینجا دو نکته مهم برای تهیه کیک اسفنجی ژاپنی به شما میگوییم. با ما همراه باشید.
- ابتدا کیک را به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۲۳۰ درجه در فر بپزید و سپس آن را با دمای ۱۲۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه ادامه دهید.
- پس از پخت، در فر را به مدت ۱۰ دقیقه باز بگذارید تا کیک کمی خنک شود.
کیکهای اسفنجی ژاپنی به خاطر بافت نرم و خاصشان، بسیار محبوب شدهاند. در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه این کیک خوشمزه را به شما آموزش دادیم تا بتوانید در خانه خودتان این کیک را بپزید و از طعم آن لذت ببرید.