بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

راز ترد شدن خیارشور خانگی با نخود خام

“`html

شاید تا به حال فکر کرده‌اید که چرا خیارشورهای خانگی شما با آن‌هایی که از بازار می‌آید، متفاوت هستند. خیارشورهای فروشگاهی معمولا تردتر و خوشمزه‌تر هستند. اگر می‌خواهید خیارشورهای خانگی‌تان تردتر شوند، ترفند ساده‌ای وجود دارد: استفاده از نخود خام. در این مقاله از مجله رضیم با ما باشید تا طرز تهیه این خیارشور ترد و خوشمزه را با نخود خام آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه خیارشور خانگی با نخود خام

برای درست کردن این خیار شور به مواد زیر نیاز دارید:

خیار نیم کیلو
فلفل سبز تند ۲ عدد
سیر ۳ حبه
شوید ۵۰ گرم
ترخون ۵۰ گرم
سرکه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آب به میزان لازم
نخود خام به میزان لازم

طرز تهیه خیارشور خانگی با نخود خام

برای تهیه این خیارشور ترد و خوشمزه، مراحل زیر را به دقت دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی

خیارها، سیر و سبزی‌ها را خوب بشویید و در جایی بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. حتما قبل از استفاده چک کنید که مواد کاملا خشک باشند، زیرا رطوبت باعث کپک زدن می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تاپناد زیتون؛ طعمی مدیترانه‌ای در خانه

مرحله دوم: درست کردن محلول

آب را در یک قابلمه بجوشانید. وقتی به نقطه جوش رسید، آن را از روی حرارت بردارید. در یک کاسه نمک و سرکه بریزید و سپس آب داغ را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا نمک کاملا حل شود.

مرحله سوم: چیدن مواد در ظرف

یک ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک انتخاب کنید. در کف ظرف سیر، سبزیجات و چند نخود خام بچینید. سپس خیارها را به آرامی روی آن‌ها بچینید تا ظرف پر شود. دوباره چند نخود خام و فلفل سبز و سبزی روی خیارها بگذارید. در آخر، حدود یک سوم ظرف را با محلول سرکه، نمک و آب پر کنید.

“““html

مرحله چهارم: نگهداری خیارشور

بعد از اینکه تمام مواد لازم را در ظرف ریختید، درب آن را با نایلون بپوشانید و برای ۳ تا ۴ هفته در جایی خنک بگذارید تا آماده مصرف شود. شیشه خیارشور را باید در مکانی دور از نور مستقیم خورشید و در دمای ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتی‌گراد نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید:رسپی ترشی لیمو شیرین؛ مزه‌ای ماندگار با طعمی متفاوت

نکات تکمیلی برای تهیه خیارشور خانگی با نخود خام:

  • استفاده از نخود خام در تهیه خیارشور به جلوگیری از آب انداختن و له شدن خیارها کمک می‌کند.
  • برای درست کردن خیارشور فوری، می‌توانید بعد از ریختن مواد در ظرف و بستن درب آن، شیشه را در قابلمه‌ای با آب جوش بگذارید و بگذارید برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد.
  • ظرف شیشه‌ای بهترین گزینه برای تهیه خیارشور است چون از ورود هوا به داخل جلوگیری می‌کند.
  • نسبت سرکه به آب در تهیه خیارشور باید یک به ۲.۵ باشد و به ازای هر لیتر آب، ۳ قاشق چای‌خوری نمک اضافه کنید.
  • نگهداری خیارشور در دمای پایین می‌تواند جلوی رشد کپک را بگیرد، اما ممکن است باعث سفت شدن بافت خیارها شود.
  • برای تهیه خیارشور، هم می‌توانید از آب جوشیده و هم آب نجوشیده استفاده کنید.
  • همچنین می‌توانید از هر دو نوع سرکه، یعنی سرکه سفید و سرکه سیب استفاده کنید.

 

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی خیارشور خانگی با نخود خام را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً طبق این دستورالعمل پیش بروید و تفاوت را در نتیجه کار ببینید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل