بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

راهنمای مواظبت از ماهی قرمز عید (2 نکته مهم)

راهنمای مراقبت از ماهی قرمز عید

اگر می‌خواهید ماهی‌های قرمز زیبا و شاداب شما مدت بیشتری زندگی کنند و در تنگ خود بیشتر شنا کنند، باید چند نکته را رعایت کنید تا شرایط خوبی را برای آن‌ها فراهم کنید.

ماهی قرمز به چیزهایی مانند آب، هوا، دما و غذا نیاز دارد تا سالم بماند و عمر طولانی‌تری داشته باشد.

*ماهی را از فروشگاه‌های مجاز خریداری کنید که مجوز فروش ماهی زینتی دارند. از خرید ماهی از دست‌فروشان و دوره‌گردها خودداری کنید، چون هم از نظر بهداشتی مشکل دارند و هم ماهی‌هایی که در شرایط بد نگه‌داری می‌شوند عمر کوتاهی خواهند داشت.

(فروشگاه‌های معتبر معمولاً سقف دارند و امکانات شستشو و ضدعفونی مناسب را فراهم می‌کنند.)

*برای اینکه ماهی بتواند اکسیژن بیشتری دریافت کند، تنگی را انتخاب کنید که دهانه‌اش وسیع باشد.

* بهترین دما برای نگهداری ماهی بین ۲۲ تا ۲۶ درجه سانتی‌گراد است. سعی کنید از تغییرات ناگهانی دما پرهیز کنید.

*اگر می‌خواهید ماهی قرمز را برای مدت طولانی در خانه یا کنار سفره هفت سین نگه دارید، حدود یک لیتر آب برای هر ماهی در نظر بگیرید.

*برای تعویض آب تنگ، نیمی از آب را خالی کرده و سپس آب تازه‌ای با دمای مناسب به تنگ اضافه کنید (بهتر است آب را ابتدا در ظرف دیگری بریزید و ۲۴ ساعت بگذارید بماند تا کلر آن خارج شود و دما به دمای محیط برسد).

*تا حد ممکن از غذاهای مخصوص ماهی که در بازار موجود است استفاده کنید.

*هرگز از ماسه‌های رنگ شده و مصنوعی استفاده نکنید.

*ماهی‌ها نباید در نور مستقیم خورشید قرار گیرند، ولی بهتر است در جایی باشند که تغییرات روز و شب را حس کنند.

*از خرید ماهی‌های بیمار و بی‌حال و آن‌هایی که روی بدن‌شان لکه‌های سفید دارند خودداری کنید. اگر ماهی‌ای بیمار شد یا مرد، باید آن را سریعاً از بقیه جدا کنید.

*از اضافه کردن ماهی جدید به تنگ تا زمانی که از سلامت آن مطمئن نشده‌اید، خودداری کنید.

منبع: همشهری آنلاین

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل