بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

راهکاری جدید برای خلاصی از بوی سیر (2 نکته مهم)

چگونه بوی بد سیر را از بین ببریم

برطرف کردن بوی سیر برای بسیاری از افراد مشکل ساز است. برخی از آنها به خاطر بوی بد سیر از خوردن آن منصرف می‌شوند. اما نگران نباشید! میوه‌هایی مثل سیب، آب لیمو، نعناع، چای سبز، جعفری و اسفناج می‌توانند به شما کمک کنند تا بوی بد سیر را از بین ببرید.

متخصصان آمریکایی بعد از تحقیقات درباره خواص مواد غذایی، در یک مقاله جدید انواع خوراکی‌های مفید برای از بین بردن بوی بد سیر را معرفی کردند.

به گفته این متخصصان، خوردنی‌هایی مثل سیب، آب لیمو و نعناع برای مقابله با بوی بد سیر مؤثر هستند. همچنین مصرف چای سبز، جعفری و اسفناج هم می‌تواند کمک کند تا بوی نامطبوع سیر از بین برود.

بر اساس گزارش مجله پزشکی دکتر سلام، یکی از ترکیب‌های سیر به نام «allyl methyl sulphide» یا AMS در هنگام هضم تجزیه نمی‌شود و به همین خاطر از طریق تنفس و عرق کردن از بدن خارج می‌شود.

در این تحقیق از چند نفر خواسته شد سیر خام بخورند و سپس میزان چهار ترکیب مختلف در سیر که باعث بوی بد آن هستند در تنفس آن‌ها اندازه‌گیری شد. پس از آن از آن‌ها خواسته شد خوراکی‌های مختلفی که فکر می‌شد می‌توانند بوی سیر را برطرف کنند، مصرف کنند تا تأثیر آن‌ها بررسی شود. سیب خام در میان این خوراکی‌ها، بیشترین تأثیر را در کاهش بوی سیر نشان داد.

به گزارش روزنامه دیلی میل، پروفسور «شریل بارینگر» از دانشگاه اوهایو گفت: سیب با خنثی کردن بوی آنزیم‌های سیر، به این کار کمک می‌کند. واقعاً مواد غذایی که حاوی ترکیب‌های «پلی‌فنول» هستند، می‌توانند طعم تند و بد سیر را خنثی کنند. همچنین اسیدی بودن آب لیمو هم در این فرایند مؤثر است.

دکتر سلام

سایت رضیم

خروج از نسخه موبایل