بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

راه کارهای طلایی برای ضد عفونی کردن اسکاچ آشپزخانه (2 ترفند عالی)

“`html

چند روش ساده برای ضد عفونی کردن اسکاچ آشپزخانه

اسفنج شست و شوی ظروف به عنوان یکی از آلوده‌ترین وسایل آشپزخانه شناخته می‌شود و این موضوع نشان‌دهنده اهمیت ضد عفونی کردن آن به طور منظم است.

اسفنج های آشپزخانه می‌توانند پر از باکتری‌ها و میکروب‌های مضر باشند چون ما برای تمیز کردن ظروف و ابزارهای مختلف از آن‌ها استفاده می‌کنیم. تحقیقات نشان داده‌اند که اسفنج‌های آشپزخانه از آلوده‌ترین وسایل در خانه هستند.

رطوبت و مواد غذایی باقی مانده در اسفنج‌ها یک محیط مناسب برای رشد میکروب‌های بیماری‌زا ایجاد می‌کند. بنابراین، آگاهی از روش های مختلف ضدعفونی کردن اسفنج ها اهمیت دارد. در این مقاله، با چند روش کاربردی در این زمینه آشنا خواهیم شد.

چرا باید اسفنج های آشپزخانه را ضد عفونی کنیم؟

همان‌طور که گفته شد، اسفنج های آشپزخانه برای شستشوی ظروف و وسایل دیگر به کار می‌روند. با توجه به مواد ساخت آن‌ها، این اسفنج ها می‌توانند به راحتی چربی و مواد غذایی روی ظروف را پاک کنند.

اما به خاطر رطوبت و نحوه ساخت، اسفنج های آشپزخانه محل مناسبی برای رشد و تکثیر میکروب‌های بیماری‌زا مانند ئی.کولای، سالمونلا، و کامپیلوباکتر می‌شوند. این میکروب‌ها در چنین محیط‌هایی به سرعت رشد کرده و می‌توانند برای مدت دو هفته زنده بمانند.

هنگامی که از اسفنج‌های آشپزخانه برای تمیز کردن ظروف استفاده می‌کنید، بسیاری از این میکروب‌ها ممکن است به ظروف و وسایل دیگر منتقل شوند و خطر بیماری را افزایش دهند.

با تعویض منظم اسفنج‌های آشپزخانه یا ضدعفونی کردن آن‌ها، می‌توانید تا حد زیادی از تماس با میکروب‌های مضر جلوگیری کنید.

روش‌های عالی برای ضد عفونی کردن اسفنج آشپزخانه

اگرچه روش‌های ضدعفونی کردن اسفنج‌های آشپزخانه مؤثر هستند، اما همچنان باید به فکر تعویض آن‌ها به طور منظم دو بار در ماه باشید. حتی اگر اسفنج‌های شما ظاهری تمیز و خوب داشته باشند، درون آن‌ها می‌تواند پر از میکروب‌ها و مواد زائد خطرناک باشد.

1. ضدعفونی کردن اسفنج با سرکه سفید

این محصول pH اسیدی ایجاد می‌کند که شرایط خوبی برای از بین بردن بسیاری از باکتری‌ها و مواد زائد فراهم می‌کند.

سرکه سفید یکی از بهترین محصولات طبیعی برای ضدعفونی کردن اسفنج‌های آشپزخانه است. به دلیل وجود اسیدهای ارگانیک، سرکه سفید محیط مناسب برای رشد میکروب‌ها را از بین می‌برد. همچنین، بوی بد و چربی اسفنج‌ها را نیز از بین می‌برد.

چگونه این کار را انجام دهیم؟

ابتدا یک فنجان آب را به جوش آورید.
سپس، آب جوش را با یک فنجان سرکه سفید ترکیب کنید.
اسفنج را برای 20 دقیقه در این مخلوط قرار دهید.
برای کمک به خروج مواد زائد، اسفنج را فشار دهید.
اگر لازم بود، اسفنج را با آب و صابون بشویید.

2. ضدعفونی کردن اسفنج با مایع ظرفشویی

مایع ظرفشویی به خاطر ویژگی‌های خود می‌تواند به ضدعفونی کردن اسفنج‌های آشپزخانه کمک کند. با این حال، برای پاکسازی عمیق‌تر، بهتر است آن را با آب جوش ترکیب کنید.

چگونه این کار را انجام دهیم؟

ابتدا، یک قاشق غذاخوری مایع ظرفشویی را در یک کاسه آب جوش حل کنید.
سپس، اسفنج را درون این مخلوط بگذارید.
بعد از حدود 20 دقیقه، اسفنج را بیرون آورده و با آب بشویید و مواد زائد را پاک کنید.

3. ضدعفونی کردن اسفنج آشپزخانه با مایکروویو

شما می‌توانید از مایکروویو هم برای ضدعفونی کردن اسفنج‌های آشپزخانه استفاده کنید، زیرا این دستگاه دماهای بالایی تولید می‌کند که می‌تواند به از بین بردن میکروب‌ها کمک کند. دمای بالا، محیط مرطوب اسفنج را تغییر می‌دهد و مانع از رشد و تکثیر میکروب‌ها می‌شود.

چگونه این کار را انجام دهیم؟

لطفاً به این نکته توجه داشته باشید که
“`
برخی از اسفنج‌های آشپزخانه از مواد مصنوعی ساخته شده‌اند که در دماهای بالا ممکن است ذوب شوند.

بنابراین، قبل از استفاده از این روش، بهتر است اسفنج آشپزخانه را در یک کاسه با ترکیب آب و سرکه خیس کنید. سپس، کاسه را به مدت دو دقیقه در مایکروویو بگذارید.

اگر اسفنج بوی بد یا کپک می‌دهد، این روش به سرعت بوی نامطبوع را از بین می‌برد. هنگام برداشتن کاسه از مایکروویو، مراقب باشید که آسیب نبینید.

4. آبلیمو برای ضدعفونی کردن اسفنج آشپزخانه

آبلیمو قوی‌ترین ماده ضدعفونی‌کننده نیست، اما اگر گزینه‌های دیگری نداشته باشید، می‌تواند جایگزین خوبی برای پاکسازی اسفنج‌های آشپزخانه باشد. آبلیمو خاصیت ضدباکتری طبیعی دارد که می‌تواند در ضدعفونی کردن سطوح و اشیاء کمک کند.

چه کار باید انجام دهیم؟

آب چند لیمو را بگیرید و آن را با آب داغ مخلوط کنید.
سپس، اسفنج را برای 20 دقیقه در این ترکیب قرار دهید.
در نهایت، اسفنج را با آب سرد و صابون مایع بشویید.

5. روغن اساسی درخت چای برای ضدعفونی کردن اسکاچ

به دلیل خواص ضد میکروبی، درخت چای می‌تواند به کنترل رشد باکتری‌ها کمک کند.

اگرچه روغن اساسی درخت چای بیشتر به خاطر کاربردهای درمانی‌اش شناخته شده است، اما به عنوان روشی خوب برای از بین بردن میکروب‌ها روی سطوح مختلف نیز عمل می‌کند. این روغن می‌تواند به از بین بردن بوی بد نیز کمک کند.

حتماً بخوانید:

آموزش بافتنی / بافت اسکاج زیبا در منزل

آموزش قلاب بافی : آموزش بافت اسکاج _ در این مطلب آموزش بافت اسکاج به روشی ساده و کاربردی را تقدیمتون خواهم کرد.

چه کار باید انجام دهیم؟

ابتدا، 15 تا 20 قطره روغن اساسی درخت چای را در یک فنجان آب جوش مخلوط کنید.

سپس، اسفنج را به مدت 20 دقیقه در این ترکیب قرار دهید.

بعد از آن، اسفنج را فشار دهید تا مواد زائد از آن خارج شود و سپس آن را بشویید. اگر هنوز هم اسفنج کثیف به نظر می‌رسد، می‌توانید از صابون برای شستشوی آن استفاده کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل