بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی آبگوشت لوبیا سفید کاشان؛ اصیل و خوشمزه

“`html

آبگوشت‌ها جزو غذاهای سنتی و محبوب ایرانی هستند که تنوع زیادی دارند. آبگوشت لوبیا سفید بسیار مغذی و از کاشان، یکی از خوشمزه‌ترین و آسان‌ترین آبگوشت‌هاست که با مواد ساده به راحتی تهیه می‌شود.

در این قسمت از رضیم بلاگ طرز تهیه آبگوشت لوبیا سفید کاشان را به صورت گام به گام با تمامی نکات لازم برای طعم بهتر این غذا به شما آموزش خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه آبگوشت لوبیا سفید کاشان

مواد لازم برای تهیه آبگوشت لوبیا سفید کاشان به شرح زیر است:

گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم
لوبیا سفید ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه
پیاز ۱ عدد
آب جوش ۲-۳ پیمانه
روغن  به مقدار لازم

مراحل تهیه آبگوشت لوبیا سفید کاشان

  • مدت زمان تهیه این آبگوشت بین ۱ تا ۲ ساعت است.
  • مقدار مواد ذکر شده در این دستور مناسب برای ۲ تا ۳ نفر است.
  • سطح سختی تهیه این آبگوشت آسان است.

مرحله اول: آماده‌سازی لوبیا سفید

در مرحله اول به لوبیا سفید بپردازید.

آن را پاک کنید و بشویید. سپس آن را با مقداری آب بخیسانید و به مرحله بعد بروید.

خیساندن حبوبات چند ساعت قبل از طبخ روش خوبی است.

این کار کمک می‌کند تا نفخ حبوبات کاهش یابد و پخت سریع‌تر انجام شود.

می‌توانید بیشتر بخوانید: رسپی آبگوشت غوره

می‌توانید بیشتر بخوانید: رسپی لوبیا گوشت کاشانی

مرحله دوم: آماده‌سازی پیاز

در مرحله دوم به سراغ پیاز بروید.

پیاز را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید.

کمی روغن در قابلمه‌ای که قصد دارید آبگوشت را در آن بپزید بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

حالا پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.

مرحله سوم: افزودن ادویه‌ها

در مرحله سوم، ادویه‌ها را به پیاز اضافه کنید.

مقداری زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

می‌توانید بیشتر بخوانید: رسپی ارومیه خورش با لوبیا چیتی

مرحله چهارم: افزودن گوشت گوسفندی

در مرحله چهارم به سراغ گوشت بروید.

گوشت‌های شسته و تکه شده را به مخلوط درون قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود.

برای طعم بهتر آبگوشت، بهتر است از گوشت‌هایی با چربی بیشتر استفاده کنید.

“““html

مرحله پنجم: افزودن لوبیا و آب جوش

در این مرحله، آب لوبیاها را بریزید و لوبیاهای سفید که خیس شده‌اند را به قابلمه اضافه کنید.

به تفت دادن ادامه دهید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

حالا ۲-۳ پیمانه آب جوش به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید و درب آن را ببندید.

حرارت را کم کنید و به آن زمان دهید که ۶۰ تا ۹۰ دقیقه بپزد تا گوشت و لوبیا نرم شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی یخنی لوبیا یا گوشت لوبیا اصفهان

مرحله ششم: تنظیم چاشنی و سرو غذا

در پایان، غلظت آبگوشت را بررسی کنید و اگر مواد خوب پخته شدند، مقداری نمک به آن اضافه کنید.

برخی افراد آبگوشت را تا زمانی می‌پزند که تمام آب آن بخار شود. سپس آن را با گوشتکوب می‌کوبند و با نان می‌خورند. بعضی‌ها این آبگوشت را با برنج یا کته سرو می‌کنند.

پیشنهاد می‌کنیم حتما این آبگوشت خوشمزه و مقوی را طبق دستوری که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم برایتان بیان کردیم، تهیه کرده و لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل