بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی آش عدس به روش خانگی؛ با برنج، بلغور و رشته

“`html

آش عدس یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد مختلفی درست می‌شود. در ادامه این مقاله از رضیم بلاگ ما را همراهی کنید تا به طرز تهیه این آش لیذی آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه آش عدس و برنج:
عدس ۱ پیمانه
ماش ۱ پیمانه
برنج ۳/۲ پیمانه
سبزی آش ۳۰۰ گرم
پیاز ۴ عدد
سیر ۶ حبه
نعنا خشک ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

مراحل تهیه آش عدس و برنج

در ادامه، مراحل تهیه آش عدس و برنج به صورت گام به گام توضیح داده شده است.

مرحله اول: شستن و خرد کردن سبزی آش

ابتدا سبزی آش را شسته و آبکشی کنید. بعد از اینکه آب آن گرفته شد، آن را روی تخته خرد کنید.

مرحله دوم: خیساندن ماش

ماش را شسته و به مدت ۲ ساعت در مقداری آب خیس کنید.

مرحله سوم: پخت عدس، ماش و برنج

در این مرحله، عدس را بشویید و همراه با ماش و مقداری آب در یک قابلمه بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید یک ساعت بپزد تا عدس و ماش نرم شوند.

سپس برنج شسته شده را به همراه سبزی آش به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا بگذارید آش به مدت یک ساعت دیگر روی حرارت ملایم بجوشد.

بیشتر بخوانید: رسپی آش شولی کاشان

مرحله چهارم: سرخ کردن پیاز

پیازها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید. مقداری روغن در یک تابه بریزید و پیازها را روی حرارت تفت دهید تا طلایی و سرخ شوند، سپس آنها را به آش اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی بوغدا آشی یا آش گندم زنجانی

مرحله پنجم: افزودن کشک و دیگر مواد به آش

پس از اینکه آش به خوبی جا افتاد، در انتها کشک، پیاز داغ، نعنا داغ و سیرداغ را نیز به آن اضافه کنید.

“““html
مواد لازم برای تهیه آش عدس و بلغور:
سیب زمینی ۱ عدد
بلغور گندم ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
عدس ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پیاز ۲ عدد
نعنا داغ به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

مراحل تهیه آش عدس و بلغور

در این بخش، نحوه تهیه آش عدس و بلغور را مرحله به مرحله برایتان شرح می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش کنگر ساده و خوشمزه

مرحله اول: خیساندن عدس

عدس را به مدت دو ساعت خیس کنید. سپس آن را با مقداری آب روی حرارت بگذارید و بلغور را هم به آن اضافه کنید. حدود ۸ لیوان آب به مخلوط اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا شروع به جوشیدن کند.

مرحله دوم: درست کردن پیاز داغ

پیازها را پوست کنید و به صورت خلالی خرد کنید. سپس آن‌ها را با مقداری روغن سرخ کنید و با زردچوبه تفت دهید. بعد از سرخ شدن، پیاز را به آش اضافه کنید.

مرحله سوم: افزودن سیب‌زمینی به آش

سیب‌زمینی را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. سیب‌زمینی‌های خرد شده را به آش اضافه کنید تا باعث لعاب‌دار شدن آن شود. درب قابلمه را بگذارید تا سیب‌زمینی‌ها و سایر مواد بپزند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش رشته مازندرانی

مرحله چهارم: جا افتادن آش و تزیین آن

پس از ۳ ساعت جوشیدن روی شعله ملایم، آش کاملاً پخته و لعاب می‌اندازد. یک عدد پیاز را سرخ کنید و آن را روی آش تزئین کنید. همچنین می‌توانید این آش را با کشک و نعناع داغ سرو کنید.

مواد لازم جهت تهیه آش عدس و رشته:
عدس ۳/۴ پیمانه
پیاز ۲ عدد
سبزی آش ۱۰۰ گرم
رشته آشی ۱۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به میزان لازم

مراحل تهیه آش عدس و رشته

در این قسمت، مراحل تهیه آش عدس و رشته را به صورت گام به گام توضیح خواهیم داد.

مرحله اول: خیساندن عدس

عدس را از قبل خیس کنید و آن را در قابلمه با آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد.

مرحله دوم: سرخ کردن پیاز

پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی و خوش‌عطر شوند. پس از سرخ شدن، کمی نمک، زردچوبه و پودر زنجبیل به آن افزوده کنید.

“““html

بیشتر بخوانید: رسپی آش ترخینه دوغ اراک

مرحله سوم: اضافه کردن سبزی آش

در این مرحله، نصف پیاز داغ را به همراه سبزی آش خرد شده به قابلمه آش اضافه کنید و باقی‌مانده پیاز داغ را برای تزیین آش کنار بگذارید.

اجازه دهید تا آش به خوبی پخته و جا بیفتد. در بیست دقیقه پایانی پخت، رشته را به آش اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا جا بیفتد.

حالا می‌توانید آش را در ظرف مناسب سرو کرده و با پیاز داغ تزیین کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، رسپی آش عدس را به سه روش و با مواد اولیه متنوع ارائه کردیم. با رعایت نکات ذکر شده می‌توانید این آش خوشمزه و سنتی ایرانی را در منزل تهیه کنید و لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل