بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی آش کنگر ساده و خوشمزه

“`html

کنگر یکی از سبزی‌های مخصوص فصل بهار است که علاوه بر طعم خوشمزه‌اش، خواص درمانی زیادی نیز دارد. با این گیاه می‌توان خورش کنگر درست کرد که بسیار لذیذ است. همچنین، شاید ندانید که می‌توان از کنگر در تهیه آش هم استفاده کرد. در این بخش از رضیم بلاگ با دستور تهیه آش کنگر همراه ما باشید.

برای تهیه آش کنگر برای هشت نفر به مواد زیر نیاز داریم.

مواد لازم برای تهیه آش کنگر
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ قاشق سوپ‌خوری
ماست ۲ پیمانه
پیاز سرخ کرده ۳ عدد
سبزی آش ۱ کیلو
کنگر پاک شده و تیغ گرفته نیم کیلو
آب قلم ۱ لیتر
گندم پوست‌کنده نصف پیمانه
نخود ۱ چهارم پیمانه
روغن به میزان لازم
آب جوش ۱ پیمانه
زردچوبه ۱ قاشق سوپ‌خوری

دستور تهیه آش کنگر

حال به سراغ دستور تهیه این آش خوشمزه می‌رویم.

مرحله اول: خیساندن نخود و گندم

ابتدا نخود و گندم را بشویید و به طور جداگانه چند ساعت در آب خیس کنید.

مرحله دوم: سرخ کردن پیاز

در قدم بعدی، پیاز را خلالی خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. یک سوم از پیاز سرخ شده را برای تزیین در انتها نگه دارید.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه آش عدس به روش خانگی

مرحله سوم: اضافه کردن نخود و گندم به پیاز

سپس به پیازهای سرخ شده گندم و نخود را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود.

“““html

گرفته شود.

مرحله چهارم: افزودن آب قلم

حالا تمام مواد را در یک قابلمه مناسبی قرار می‌دهیم و به همراه آب قلم روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا بجوشد. وقتی مواد جوش آمد، حرارت را کم می‌کنیم تا نخود و گندم به آرامی در آب قلم بپزند.

بیشتر بخوانید: رسپی بورانی کنگر کرمانشاهی

مرحله پنجم: اضافه کردن کنگر و سبزی

بعد از اینکه مواد پخته شدند، کنگر و سبزی را به آنها اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم آش کاملاً بپزد و جا بیفتد.

مرحله ششم: افزودن ماست و تخم‌مرغ

در انتهای پخت آش، یک عدد تخم‌مرغ را با آرد و ماست به خوبی هم می‌زنیم و مقداری آب جوش به آن اضافه می‌کنیم. سپس وقتی دمای آن ولرم شد، آن را به قابلمه آش اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم تا آش چند جوش ریز بزند.

بیشتر بخوانید: رسپی آش گندم یزدی خوشمزه

مرحله هفتم: سرو آش

آش آماده شده را از روی حرارت برمی‌داریم و در ظرف مورد نظر می‌کشیم. برای تزئین، از پیاز داغ و زردچوبه که در روغن مایع تفت داده‌ایم، استفاده می‌کنیم. نوش جان!

نکات تهیه آش کنگر

  • گندم و نخود را از شب قبل خیس کنید. اگر فراموش کردید، گندم را در آب داغ نیم ساعت خیس کنید و نخود را دو بار بجوشانید و آبش را خالی کنید و بعد پخت را ادامه دهید.
  • برای اینکه ماست در آش نبرد، آن را به خوبی هم بزنید و وقتی به آش اضافه کردید، تا زمانی که جوش بیاید، مرتب هم بزنید.

بیشتر بخوانید: طریقه مصرف کنگر کوهی

در این قسمت از مجله آشپزی رضیم با رسپی آش کنگر همراه شما بودیم. این آش خوشمزه را با این دستور تهیه کنید و از تجربه‌ی خود در مورد پخت آن با ما بگویید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل