بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی اسفناج پلو؛ طعم اصیل ایرانی در سفره شما

“`html

اسفناج پلو یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی است که می‌توان به راحتی در خانه آن را درست کرد و سرو کرد. ادامه مطلب را با مجله رضیم دنبال کنید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه با گوشت چرخ‌کرده و برنج را برای شما توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه اسفناج پلو

برای درست کردن این غذای مقوی با اسفناج به مواد زیر نیاز دارید:

اسفناج ۸۰۰ گرم
برنج ۵ پیمانه
گشنیز خرد شده ۲۰۰ گرم
پیاز ۵ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
سیر ۴-۶ حبه
زردچوبه ۲ قاشق چای‌خوری
ادویه پلویی ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
دارچین ۱ قاشق چای‌خوری
زعفران دم‌کرده به میزان لازم
سیب‌زمینی برای ته‌دیگ

مراحل تهیه اسفناج پلو

مراحل تهیه اسفناج پلو به این صورت است:

مرحله اول: خیساندن برنج

ابتدا برنج را بشویید و در مقداری آب بخیسانید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز و گوشت

۳ عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در تابه تفت دهید تا کمی طلایی شود.

زمانی که پیاز سرخ شد، گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه کنید.

گوشت را با قاشق هم بزنید تا خوب سرخ شود و به هم نچسبد.

بیشتر بخوانید: رسپی شوید پلو با مرغ

مرحله سوم: اضافه کردن ادویه‌ها

وقتی که گوشت کمی سرخ شد، ادویه‌ها را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

برای خوشمزه‌تر شدن مخلوط، ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده و نیم پیمانه آب را به آن اضافه کنید.

سپس هم بزنید و درب تابه را بگذارید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد.

“““html

مرحله چهارم: آماده سازی اسفناج‌ها

در این قسمت اسفناج‌ها را آماده کنید. ساقه‌های اسفناج را ریز خرد کنید و برگ‌های آن‌ها را کمی بزرگ‌تر برش بزنید.

در یک ماهیتابه دیگر، دو پیاز ریز خرد شده را سرخ کنید تا سبک و طلایی شوند.

وقتی پیازها کمی طلایی شدند، سیر رنده شده را به آن‌ها اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر خوشبو شود.

سپس اسفناج‌های خرد شده را اضافه کنید و فقط برای ۱ الی ۲ دقیقه هم بزنید تا کمی حرارت ببیند.

توجه: اگر اسفناج را زیاد تفت دهید، رنگ آن تیره می‌شود و خاصیتش را از دست می‌دهد.

بعد از حرارت دادن، ماهیتابه را خاموش کنید و گشنیز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.

حرارت زیر گوشت چرخ کرده را هم خاموش کنید. مخلوط اسفناج را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید و کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید: رسپی گردو پلو با کشمش و مرغ

مرحله پنجم: پخت برنج

این پلو به روش کته تهیه می‌شود، اما با یک روش متفاوت. برای این کار، برنج‌ها را با حدود ۶ الی ۷ پیمانه آب (بسته به نوع برنج) و مقدار مناسبی کره یا روغن و نمک روی حرارت بگذارید.

اجازه دهید آب برنج کاملاً کشیده شود و تقریبا به مرحله دم گذاشتن برسد.

وقتی آب برنج کشیده شد، آن را از روی حرارت بردارید و مخلوط اسفناج و گوشت را به آن اضافه کنید.

برنج و اسفناج را به آرامی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

مرحله ششم: دم کشیدن برنج

کف قابلمه مورد نظر کمی روغن بریزید و وقتی داغ شد، یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و کمی کنجد به آن اضافه کنید.

سیب‌زمینی‌های برش خورده را در کف قابلمه بچینید. هرکدام را بچرخانید تا به زعفران آغشته شوند و روی آن‌ها کمی نمک بپاشید.

سپس مخلوط برنج را روی سیب‌زمینی‌ها بریزید و کته پلو را روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد.

می‌توانید بعد از دم کشیدن، روی اسفناج پلو را با مقداری سس گوشت چرخ کرده و پیاز داغ تزیین کنید و سپس سرو کنید. نوش جان!

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه اسفناج پلو را برایتان توضیح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذای خوشمزه را برای وعده ناهار یا شام در خانه درست کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل