“`html
اسموتیها یکی از نوشیدنیهای محبوب هستند و تنوع طعمی بالایی دارند. اسموتی شیر و خرما یک نوشیدنی خوشمزه و مقوی است که برای شیرین کردن آن از شکر مصنوعی استفاده نمیشود.
این اسموتی رنگ جذاب و بافتی غلیظ دارد. در تهیه این اسموتی خوشطعم میتوانید از انواع مغزها، بستنی و میوهها هم استفاده کنید.
در این بخش از رضیم بلاگ یکی از بهترین روشهای تهیه اسموتی شیر و خرما را به شما آموزش میدهیم. پس با ما همراه باشید.
طرز تهیه اسموتی شیر و خرما
زمان لازم برای آمادهسازی و تهیه این نوشیدنی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است.
مقدار مواد ذکر شده در این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر کافی است و میتوانید با یک محاسبه ساده مقدار مواد را برای تعداد بیشتر افزایش دهید.
تهیه این اسموتی بسیار آسان است.
شیر سرد | ۲ پیمانه |
خرما | ۱۰ عدد |
آب جوش | ۲ پیمانه |
پودر دارچین | ۱ قاشق غذاخوری |
مغز گردو | ۲ قاشق غذاخوری |
کنجد | به مقدار دلخواه |
یخ | به مقدار دلخواه |
بیشتر بخوانید: فواید و مضرات قهوه هسته خرما: همه چیز را بدانید + رسپی
مرحله اول: آمادهسازی خرما
خرماها را بشویید و در یک کاسه بریزید. سپس آب جوش را به آن اضافه کنید و ۳ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا خرماها نرم شوند.
حالا خرماها را در یک صافی بریزید تا کمی خنک شوند و با انگشتانتان فشار دهید تا پوستشان جدا شود.
سپس هسته خرماها را جدا کنید. خرماهای پوست و هسته گرفته شده را در یک زیپ کیپ قرار دهید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در فریزر بگذارید.
این مرحله اختیاری است و اگر دوست ندارید اسموتیتان را سرد سرو کنید، میتوانید این مرحله را حذف کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی خیار و گشنیز
مرحله دوم: میکس کردن مواد اسموتی
برای تهیه اسموتی میتوانید از مخلوط کن، گوشتکوب برقی یا میکسر استفاده کنید. خرماهای یخزده را در مخلوطکن بریزید.
سپس شیر سرد، پودر دارچین و مغز گردوها را به آن اضافه کنید و چند بار میکس کنید تا تمام مواد خوب مخلوط شوند و اسموتی شما نرم و یکنواخت شود.
بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی زردآلو و گردو
مرحله سوم: سرو اسموتی
در هر لیوان چند تکه یخ بریزید. سپس محتویات اسموتی را در لیوانها بریزید و با کمی کنجد تزئین کنید.
به همین سادگی، با طی کردن سه مرحله آسان، اسموتی خوشمزه آماده سرو است.
“`
نکات و فوت و فنهای تهیه اسموتی شیر و خرما
برای تهیه اسموتی شیر و خرما، به سه نکته زیر توجه کنید:
- معمولاً اسموتیها خنک نوشیده میشوند، اما شما میتوانید یخ را کنار بگذارید و نوشیدنی را گرم سرو کنید.
- برخی از افراد در تهیه این اسموتی از تکههای موز یخ زده، توتفرنگی، مغز بادام، پودر نارگیل و برگ تازه نعنا هم استفاده میکنند.
- مقدار خرما که در تهیه این اسموتی استفاده میشود بستگی به سلیقه شما دارد و میتوانید به میزان دلخواه خرما اضافه کنید.
- اگر میخواهید اسموتی شما شیرینتر و مغذیتر باشد، میتوانید کمی عسل هم به آن اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی اسموتی خرما با موز
امیدواریم این دستور تهیه از مجله آشپزی رضیم برای شما که به نوشیدنیهای خوشمزه و مغذی خانگی علاقهمند هستید، مفید باشد و بتوانید این نوشیدنی خوشگل را بهراحتی تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.