اشکنه گوجه سبز یک خوراک فصلی است که معمولاً در فصل بهار، وقتی که گوجه سبز فراوان است، تهیه میشود. بنابراین اگر به طعم این غذا علاقه دارید، میتوانید مقداری گوجه سبز را در فریزر نگه دارید تا در زمانهای دیگر هم بتوانید این خوراک خوشمزه را درست کنید.
این خوراک به شیوههای مختلفی پخته میشود و میتوان آن را به عنوان یک وعده کامل ناهار یا شام سرو کرد. جالب است که در تهیه این غذا از هیچ نوع گوشتی استفاده نمیشود، بنابراین گزینه خوبی برای گیاهخواران است.
امروز در این بخش از رضیم بلاگ بهترین و خوشمزهترین رسپی اشکنه گوجه سبز را به صورت مرحله به مرحله برای شما توضیح خواهیم داد. پس در ادامه با ما همراه باشید.
رسپی اشکنه گوجه سبز
مدت زمان لازم برای آمادهسازی مواد و تهیه این غذا حدود ۱۵ تا ۲۵ دقیقه است.
مقادیر مواد لازم در این رسپی برای ۱ تا ۲ نفر مناسب است و شما میتوانید با یک جمع و ضرب ساده، مقدار آن را افزایش دهید و برای تعداد بیشتری تهیه کنید.
سختی تهیه این غذا در سطح آسان قرار دارد.
گوجه سبز | ۲۵۰ گرم |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
روغن | به مقدار لازم |
شنبلیله | ۱/۲ قاشق چایخوری |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
مرحله اول: آمادهسازی پیاز
پیاز را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را به صورت مکعبی خرد کنید.
در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید. کمی تفت دهید تا پیازها نرم شوند.
مرحله دوم: افزودن آرد سفید و شنبلیله
آرد سفید و شنبلیله را به پیازها اضافه کنید و چند ثانیهای تفت دهید تا عطر شنبلیله بیرون بیاید و بوی خامی آرد نیز گرفته شود.
مرحله سوم: افزودن زردچوبه و آب
زردچوبه را به قابلمه اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
حالا ۲-۳ پیمانه آب جوش به قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید.
صبر کنید تا محتویات قابلمه به جوش بیاید.
مرحله چهارم: آمادهسازی تخممرغها
تخممرغها را در یک کاسه بشکنید.
نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا تخممرغها کمی هم بزنند.
حالا به آرامی مخلوط تخممرغ را به قابلمه اضافه کنید و دائم هم بزنید تا تخممرغها در آب جوش وا نروند و تکهتکه نشوند.
بیشتر بخوانید: رسپی خورشت نعنا، جعفری با گوجه سبز
مرحله پنجم: آمادهسازی گوجه سبز
گوجه سبزها را بشویید و شاخههای آنها را جدا کنید.
هستههای گوجه سبز را با چاقو جدا کنید.
سپس گوجه سبزها را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را کم کنید.
اجازه دهید گوجه سبزها و تخممرغها ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزند.
“`html
مرحله ششم: افزودن شکر
برای اینکه طعم اشکنه کمی ملس و خوشمزهتر شود، بعد از پخت، شکر را به آن اضافه کنید.
سپس مواد را به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.
حالا اشکنه خوشمزه شما آماده سرو است.
آن را در ظرف سرو بکشید و با نان تازه نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی آش گوجه سبز
امیدواریم که این رسپی مورد پسند شما عزیزان که به غذاهای سنتی علاقه دارید قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم توضیح دادهایم، اشکنه گوجه سبز را درست کنید و کنار عزیزان خود لذت ببرید.
برای مشاهده انواع غذا، دسر، نوشیدنی و چاشنیهایی که میتوانید با گوجه سبز تهیه کنید، روی لینک با گوجه سبز چی میشه درست کرد؟ کلیک کنید.