بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی انبه پلو؛ طعمی بهشتی از هندوستان

“`html

انبه پلو، یک غذای خوشمزه و معطر هندی است که به خاطر طعم خاصش که ترکیبی از ترشی و شیرینی است و همچنین رنگ‌های زیبا، طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد. در این مقاله از رضیم بلاگ، طرز تهیه انبه پلو را به صورت مرحله به مرحله آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه انبه پلو

برای تهیه انبه پلو به مواد زیر نیاز داریم:

برنج باسماتی ۲ پیمانه
انبه رسیده ۲ عدد
پیاز خلالی شده ۱/۲ پیمانه
کشمش ۱/۴ پیمانه
بادام زمینی خلال شده ۱/۴ پیمانه
روغن ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز ۱ قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چای‌خوری
پودر زردچوبه ۱/۲ قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار لازم
برگ بو ۲ عدد
هل ۲ عدد
میخک ۳ عدد
چوب دارچین ۱ عدد
آب ۱/۴ پیمانه
شکر (اختیاری) ۱/۴ پیمانه

مراحل تهیه انبه پلو

  • مدت زمان لازم برای آماده‌سازی و پخت این پلو بین ۴۰ تا ۶۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد گفته شده در این دستور برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است.
  • سختی تهیه این پلو در سطح متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی برنج

برنج را به مدت ۳0 دقیقه در آب بخیسانید. سپس آب آن را خالی کرده و در یک قابلمه با آب و نمک به جوش بیاورید.

پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و برنج را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزید تا نیم‌پز شود.

سپس برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: آماده‌سازی انبه

انبه‌ها را پوست کنید و هسته آن‌ها را خارج کنید. سپس گوشت انبه را به تکه‌های کوچک برش بزنید.

بهتر است از انبه‌های رسیده و شیرین استفاده کنید، چون انبه‌های نارس طعم ترشی به غذا می‌دهند.

بیشتر بخوانید: رسپی پلو شاه عباسی

مرحله سوم: پخت انبه پلو

“““html

سوم : تفت دادن پیاز

در یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید.

پیازهای خلالی شده را به روغن اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

کشمش و بادام زمینی خلال شده را به پیاز اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.

مرحله چهارم: افزودن ادویه‌ها

پودر زیره سبز، پودر زنجبیل، پودر زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

برای مزه تندتر، می‌توانید مقدار فلفل قرمز را به دلخواه خود افزایش دهید.

مرحله پنجم: پخت انبه

مکعب‌های انبه را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا انبه‌ها کمی نرم شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی پلو قرمز کلمبیایی

مرحله ششم: طعم دار کردن

نمک، برگ بو، هل، میخک و چوب دارچین را به مواد اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.

مرحله هفتم: پخت نهایی

برنج آبکش شده را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی با مواد مخلوط کنید. برای طعم و رنگ بهتر انبه پلو از کمی زعفران دم کرده استفاده کنید.

آب و شکر (در صورت تمایل) را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را کم کنید.

درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۳۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر بپزید.

مرحله هشتم: سرو کردن انبه پلو

پس از پخت، انبه پلو را در ظرف سرو بریزید و برای تزیین از خلال بادام، پسته و کشمش استفاده کنید.

شما می‌توانید از جعفری تازه خرد شده نیز برای زیبایی آن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی پلوی علی پاشا ترکیه‌ای

نکات و فوت و فن‌های تهیه انبه پلو

در تهیه انبه پلو به ۴ نکته زیر توجه کنید:

  1. می‌توانید از انواع مختلف برنج برای این غذا استفاده کنید. ولی برنج باسماتی به خاطر عطر و طعم خاصش، بهترین انتخاب است.
  2. اگر خواستید، می‌توانید از ۱/۲ پیمانه گشنیز خرد شده نیز استفاده کنید.
  3. می‌توانید برای مزه بهتر، مرغ یا گوشت چرخ کرده به آن اضافه کنید.
  4. اگر انبه‌هایتان ترش هستند، می‌توانید مقدار شکر را تا ۱/۲ پیمانه بیشتر کنید.

با رعایت این نکات، می‌توانید انبه پلوی خوشمزه و متفاوتی تهیه کنید و از آن لذت ببرید. اگر دوست دارید طعم‌های جدیدی را امتحان کنید، این غذا را از دست ندهید. شما با کمی سلیقه می‌توانید انبه پلوی مخصوص خود را درست کنید و از آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل