بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی انگور پلو؛ ترکیبی دلنشین از برنج و انگور

“`html

انگور پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مواد ساده و در دسترس تهیه می‌شود. این غذا با طعمی متفاوت و جذاب، انتخابی عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌هاست. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه انگور پلو را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه انگور پلو

مواد لازم برای تهیه انگور پلو عبارتند از:

برنج ۳ پیمانه
کره یا روغن ۱۰۰ گرم
انگور سیاه یا قرمز (بدون هسته) ۲ پیمانه
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری (اختیاری)
دارچین ۱ قاشق چای‌خوری (اختیاری)
نمک به میزان لازم

مراحل تهیه انگور پلو

  • مدت زمان آماده‌سازی و پخت این پلو حدود ۴۰-۵۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد ذکر شده برای ۴-۳ نفر مناسب است و شما می‌توانید با تغییر مقادیر، حجم بیشتری تهیه کنید.
  • تهیه این پلو از لحاظ سختی در سطح متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی برنج

ابتدا برنج را چند بار با آب سرد بشویید تا نشاسته‌اش خارج شود و آب برنج شفاف شود.

سپس برنج را با کمی نمک و آب حدود ۲ تا ۳ ساعت خیس کنید.

خیس کردن برنج کمک می‌کند تا دانه‌های آن بهتر و یکدست بپزند.

مرحله دوم: آماده‌سازی انگور

انگورها را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

دانه‌های آنها را از خوشه جدا کنید. اگر از انگور بدون هسته استفاده کنید، کارتان راحت‌تر خواهد بود، وگرنه هسته‌ها را جدا کنید.

از انگورهای شیرین و رسیده استفاده کنید تا طعم نهایی پلو بهتر شود.

انتخاب نوع انگور به سلیقه شما بستگی دارد. انگورهای سیاه یا قرمز با طعمی قوی‌تر معمولاً بهتر هستند، اما انگور سبز هم قابل استفاده است.

مرحله سوم: پختن برنج

در یک قابلمه بزرگ مقداری آب بریزید و آن را روی شعله بگذارید تا بجوشد.

سپس برنج خیس شده را به آن اضافه کنید و بگذارید تا حدود ۷ تا ۸ دقیقه بپزد تا دانه‌ها نرم شوند، اما مغز آن‌ها کمی سفت بماند.

بعد از پخت، برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.

برای جلوگیری از ادامه پخت، هنگام آبکش کردن کمی آب سرد روی آن بریزید.

بیشتر بخوانید: مرغ اسفناج پهلو؛ یک غذای شمالی پرطرفدار

مرحله چهارم: تفت دادن انگور

در یک ماهیتابه کمی کره یا روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط گرم کنید.

سپس دانه‌های انگور را به آن اضافه کنید و به آرامی تفت دهید تا کمی نرم شوند.

اگر می‌خواهید انگور پلو شیرین‌تر شود، می‌توانید در این مرحله شکر اضافه کنید و اجازه دهید تا این مخلوط کمی استراحت کند و طعم‌ها به هم بخورند.

“““html

در این مرحله، ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و آن را با انگورها کمی تفت دهید.

باید مراقب باشید که انگورها له نشوند؛ تفت دادن باید به آرامی و به مدت کوتاهی صورت گیرد.

مرحله پنجم: پختن انگور پلو

در قابلمه‌ای که می‌خواهید برنج را در آن دم کنید، کمی کره یا روغن بریزید.

سپس یک لایه از برنجی که آبکش کرده‌اید را در قابلمه بگذارید و روی آن مقداری از انگورهای تفت‌داده شده را بریزید.

این کار را لایه‌لایه ادامه دهید تا همه مواد تمام شوند.

در صورت تمایل می‌توانید مقداری زعفران دم‌کرده و دارچین روی هر لایه برنج بریزید تا عطر و طعم آن خوشمزه‌تر شود.

قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و بگذارید برنج و انگور به آرامی دم بکشند.

برای دم کشیدن بهتر، از شعله‌پخش‌کن استفاده کنید و قابلمه را با درب مناسب بپوشانید.

حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه زمان لازم است تا برنج خوب دم بکشد و آماده شود.

برای اینکه ته‌دیگ خوشمزه‌ای داشته باشید، می‌توانید قبل از قرار دادن برنج در قابلمه، مقداری نان یا سیب‌زمینی در کف آن بگذارید.

بیشتر بخوانید: رسپی کدو حلوایی پلو

مرحله ششم: سرو انگور پلو

پس از اینکه برنج دم کشید، آن را به آرامی در ظرف سرو بریزید و با زعفران و دارچین تزیین کنید.

انگور پلو به همراه مرغ یا گوشت می‌تواند یک ترکیب خوشمزه و مناسب برای سرو در مهمانی‌ها باشد.

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما که علاقه‌مند به دنیای رنگارنگ آشپزی هستید، جذاب بوده باشد و شما نیز طبق این روش ساده و کامل، این غذای خوشمزه و متفاوت را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در تهیه انگور پلو از نکته‌ها یا ترفندهایی استفاده می‌کنید که باعث خوشمزه‌تر شدن غذا می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن‌ها را در قسمت نظرات با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل