بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی بادمجان کبابی به ۳ روش: گاز، فر و منقل + نکات

“`html

بادمجان کبابی یکی از مواد اصلی بسیاری از غذاهای محبوب مانند کشک بادمجان، میرزاقاسمی و بورانی است. در این مقاله از مجله رضیم، ۳ روش برای تهیه بادمجان کبابی به همراه نکات مهم را به شما معرفی می‌کنیم.

روش‌های کبابی کردن بادمجان به شکل زیر است:

روش اول: روی گاز کبابی کنید

برای این روش، ابتدا بادمجان‌ها را خوب بشویید چون با پوست کبابی می‌شوند (بهتر است بادمجان‌های چاق و بی‌دانه را انتخاب کنید). با چاقوی تیز، چند برش سطحی روی بادمجان‌ها بزنید تا کاملاً پخته شوند.

یک شعله پخش‌کن یا توری فلزی روی گاز بگذارید و بادمجان‌ها را روی آن بچینید. هر چند دقیقه یک بار بادمجان‌ها را بچرخانید تا یکنواخت کبابی شوند. وقتی پوست بادمجان‌ها خشک و جمع شد، یعنی آماده است.

  • توجه کنید که شعله گاز باید متوسط باشد. اگر حرارت زیاد باشد، سطح بادمجان‌ها می‌سوزد و داخل آن خام می‌ماند.

برای جدا کردن پوست بادمجان‌ها، بگذارید اول کمی خنک شوند. سپس با کمک یک کاسه آب و دست، پوست بادمجان‌ها را بکنید. هر چند دقیقه دست خود را به آب بزنید تا راحت‌تر پوست‌ها جدا شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی ساندویچ بادمجان کبابی خوشمزه؛ با پنیر موزارلا

روش دوم: داخل فر کبابی کنید

برای کبابی کردن بادمجان‌ها در فر، ابتدا آن‌ها را خوب بشویید و بگذارید خشک شوند. با یک چنگال، چندین بار در قسمت‌های مختلف بادمجان‌ها فرو برید (می‌توانید کمی روغن روی پوست بادمجان‌ها بمالید).

در سینی فر، یک کاغذ روغنی بگذارید و بادمجان‌ها را روی آن بچینید. فر را روشن کنید و دما را به ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. بگذارید بادمجان‌ها به مدت ۴۵ دقیقه در فر بپزند و هر چند دقیقه آن‌ها را بچرخانید تا به طور یکنواخت بپزند (زمان پخت ممکن است بسته به نوع و سایز بادمجان‌ها متفاوت باشد).

بعد از کبابی شدن بادمجان‌ها، سینی فر را خارج کنید و بادمجان‌ها را به ظرف دیگری منتقل کنید تا خنک شوند. بعد از سرد شدن، پوست آن‌ها به راحتی جدا می‌شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو بادمجان با بادمجان کبابی

روش سوم: روی منقل و آتش کبابی کنید

کبابی کردن بادمجان‌ها روی منقل و با ذغال، روشی سنتی و خاص است. این روش، کمی دشوارتر از دو روش قبلی است اما طعمی دلچسب و عطر خوبی می‌دهد.

قبل از شروع، منقل را آماده کنید و ذغال‌ها را روشن کنید. سپس آن‌ها را به طور یکنواخت روی منقل پخش کنید. بادمجان‌های شسته و خشکی که دارید را به سیخ بزنید (می‌توانید کمی روغن به پوست بادمجان‌ها بزنید).

هر چند دقیقه یک بار، سیخ‌ها را بچرخانید تا همه قسمت‌های بادمجان‌ها کبابی شوند. بعد از اینکه به میزان دلخواه پخته شدند، بادمجان‌ها را از سیخ خارج کرده و بگذارید تا خنک شوند. بعد از سرد شدن، با آب پوست آن‌ها را جدا کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی املت اسفناج و پنیر

“““html
برای تهیه بادمجان کبابی بهتر است نکات زیر را بدانید

  • کبابی کردن بادمجان در فر خیلی ساده‌تر و تمیزتر از روی گاز است، اما بدانید که این روش عطر دودی خاص را به بادمجان نمی‌دهد.
  • اگر بادمجان را زیر آب پوست کنید، طعم و عطر آن کمتر می‌شود.
  • بادمجان‌های کبابی را می‌توانید برای مدت طولانی در فریزر نگه دارید، بنابراین می‌توانید با حجم زیاد کبابی کنید و آنها را فریز کنید تا در وقت خود صرفه‌جویی کنید.
  • بهتر است بگذارید بادمجان‌های کبابی در دمای اتاق سرد شوند تا آنها را پوست کنید.
  • اگر نمی‌خواهید بادمجان را خودتان کباب کنید، می‌توانید از کنسرو بادمجان استفاده کنید.
  • اگر بادمجان را در فر کباب کردید، می‌توانید کمی اسانس دود به آن اضافه کنید تا بوی بهتری بگیرد.
  • بهتر است از روغن برای کبابی کردن بادمجان‌ها در فر استفاده نکنید، زیرا باعث دود و بوی نامطلوب می‌شود.

با توجه به زمانی که دارید، می‌توانید بادمجان‌ها را با یکی از سه روشی که در این مقاله گفته شده کبابی کنید و غذاهای خوشمزه‌ای تهیه کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل