“`html
بامیه یکی از سبزیجات محبوب و خوشمزه است که در آشپزی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. این گیاه بیشتر در فصل بهار پیدا میشود و برخی میگویند که طعمش شبیه به بادمجان است. بامیه پلو با مرغ یکی از غذاهای جذاب و متفاوتی است که شاید قبلاً نامش را نشنیدهاید. اگر دوست دارید طعمهای جدید را امتحان کنید، حتماً این غذا را بپزید.
ما امروز در این قسمت از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از کاملترین و خوشمزهترین روشهای تهیه بامیه پلو با مرغ را به شما آموزش میدهیم. این آموزش به صورت مرحله به مرحله ارائه میشود و نکاتی که برای تهیه این غذا لازم است را نیز ذکر خواهیم کرد، پس با ما همراه باشید.
رسپی بامیه پلو با مرغ
- مدت زمان مورد نیاز برای آمادهسازی و پخت این غذا حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.
- این مقدار مواد کافی است برای ۲ تا ۳ نفر. شما میتوانید با جمع و ضرب ساده، میزان مواد را برای تعداد بیشتر افراد افزایش دهید.
- تهیه این غذا به طور کلی در سطح متوسط است.
مواد لازم جهت تهیه بامیه پلو با مرغ
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
بامیه (ریز) | ۱۵۰ گرم |
برنج | ۲ پیمانه |
محلول زعفران | به مقدار دلخواه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
لیمو ترش | ۲ عدد |
آب | ½ پیمانه |
مرحله اول: آمادهسازی سینه مرغ
سینه مرغ را بشویید و با یک چاقو آن را به تکههای مکعبی و یکدست برش بزنید.
تکههای مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
به تکههای مرغ مقداری نمک، فلفل، محلول زعفران و آب لیمو اضافه کنید.
تکهها را خوب هم بزنید تا طعمدار شوند.
روی کاسه را بپوشانید و بگذارید کنار تا مرغ طعم ادویهها و زعفران را به خود بگیرد.
در این زمان، میتوانید به مراحل بعدی کار بپردازید.
بیشتر بخوانید: رسپی بامیه پلو با گوشت قلقلی
مرحله دوم: آمادهسازی بامیه
بامیهها را بشویید و آنها را در یک صافی بگذارید تا آب اضافیشان برود.
“““html
گرفته شود.
با استفاده از چاقو قسمت بالای بامیه را با دقت جدا کنید. توجه داشته باشید که بدنه بامیه را برش نزنید، زیرا این کار باعث میشود بافت لزج داخل آن خارج شود و طعم بدی به خودش بگیرد.
بهتر است برای تهیه این غذا از بامیههای کوچک و ریز استفاده کنید.
یک تابه مناسب روی حرارت بگذارید و کمی روغن داخل آن بریزید.
بامیهها را در تابه بریزید و چند دقیقهای تفت دهید تا رنگشان تغییر کند و بوی خامیشان از بین برود.
بعد از تفت دادن، بامیهها را از تابه خارج کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی خورش توت فرنگی با مرغ
مرحله سوم: آمادهسازی پیاز
پیاز را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید.
پیازهای خرد شده را در تابهای که بامیهها را سرخ کردید بریزید.
با حرارت کم پیازها را تفت دهید تا طلایی شوند.
مرحله چهارم: سرخ کردن مرغ
پس از طلایی شدن پیاز، تکههای مرغ طعمدار شده را به تابه اضافه کنید.
چند دقیقهای مرغها را تفت دهید تا رنگشان تغییر کند و بوی خامیشان گرفته شود.
بیشتر بخوانید: رسپی شاه پلو مخلوط؛ اصیل و خوشمزه
مرحله پنجم: پخت مرغ و بامیه
بعد از سرخ شدن تکههای مرغ، بامیههای سرخ شده و آب را به تابه اضافه کنید.
درب تابه را بگذارید و ۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا فیلههای مرغ و بامیه بپزند.
مرحله ششم: آمادهسازی برنج
درون یک قابلمه مناسب مقداری آب، نمک و روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید.
منتظر بمانید تا محتویات قابلمه به جوش بیاید.
حالا برنجهای از قبل خیسانده شده را به قابلمه اضافه کنید.
۴-۵ دقیقهای زمان دهید تا برنجها نیمهپز شوند، سپس برنج را در آبکش بریزید.
توجه داشته باشید که برنجها ممکن است زمان متفاوتی برای نیمپز شدن نیاز داشته باشند، پس متناسب با نوع برنج خودتان این مرحله را مدیریت کنید.
مرحله هفتم: ترکیب برنج، بامیه و مرغ
مقداری محلول زعفران به برنج درون صافی اضافه کنید و به آرامی کمی برنج را مخلوط کنید.
در ته قابلمهای که میخواهید غذا را بپزید کمی روغن بریزید.
بیشتر بخوانید: رسپی خورش مرغ با بامیه
با یک تکه نان یا سیبزمینی حلقهحلقه شده ته قابلمه را بپوشانید.
حالا یک لایه نازک برنج در قابلمه بریزید، سپس مقداری از ترکیب مرغ و بامیه روی برنج بریزید و این کار را تا پایان مواد غذاییتان تکرار کنید.
محتوای داخل قابلمه را به مرکز قابلمه جمع کنید.
درب قابلمه را بگذارید و آن را روی حرارت کم قرار دهید.
۳۵-۴۵ دقیقه زمان دهید تا غذای شما بپزد. بعد از پخت، غذا را در ظرف سرو بریزید.
بامیه پلو با مرغ جذاب و متفاوت شما آمادهسرو و نوش جان کردن است.
شما میتوانید از مرغهای استخواندار یا مرغ ریشریش شده نیز در تهیه این غذا استفاده کنید.
امیدواریم که این رسپی مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای شیرین آشپزی قرار گرفته باشد و شما هم این غذای خوشمزه را به سادگی تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
اگر شما هم نکتهها و فوت و فنهایی برای بهتر شدن بامیه پلو با مرغ دارید، خوشحال میشویم آنها را با ما و دوستان دیگر به اشتراک بگذارید.