بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی بستنی چوبی شکلاتی (مگنوم)؛ خوشمزه و پرطرفدار

“`html

بستنی مگنوم یا بستنی چوبی شکلاتی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین بستنی‌ها در بین بزرگ‌ترها و کوچک‌ترها است. تهیه آن در خانه بسیار آسان و سریع است. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه بستنی چوبی شکلاتی (مگنوم) را برای شما توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه بستنی چوبی شکلاتی (مگنوم)

برای درست کردن بستنی چوبی شکلاتی (مگنوم) به مواد زیر نیاز دارید:

شیر ۳۰۰ میلی لیتر
شکر ۳/۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
شکلات سفید یا شیری و کاکائویی ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه یا خامه قنادی ۱۰۰ میلی لیتر
توت فرنگی (اختیاری) برای طعم دادن به مواد داخل بستنی

مراحل تهیه بستنی مگنوم

برای درست کردن بستنی مگنوم (بستنی چوبی شکلاتی) مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: ترکیب نشاسته ذرت و شیر

نشاسته ذرت را در قابلمه ریخته و با کمی شیر مخلوط کنید تا گلوله نشود و کاملا حل شود. سپس بقیه شیر را اضافه کنید.

مرحله دوم: افزودن شکر

حالا شکر را به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله سوم: حرارت دادن مخلوط شیر

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مخلوط به غلظت فرنی برسد.

مراقب باشید که حرارت کم باشد تا طعم نشاسته بگیرد و خوشمزه شود. باید اجازه دهید که شیر و نشاسته آرام آرام قوام بگیرد.

پس از حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه که مخلوط غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم: اضافه کردن وانیل و شکلات

وانیل را به مخلوط اضافه کنید و در حالی که پودینگ هنوز داغ است، ۱۰۰ گرم شکلات شیری را هم بریزید.

مرحله پنجم: افزودن خامه

حالا خامه‌ی صبحانه یا خامه‌ی فرم گرفته را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد به هم ترکیب شوند.

“““html

مرحله ششم: انتقال مواد به قالب

حالا باید مخلوط پودینگ و شکلات را داخل قالب بستنی بریزید. می‌توانید از هر نوع قالب بستنی استفاده کنید.

نکته: اگر از قالب سیلیکونی استفاده می‌کنید، اول چوب بستنی را داخل قالب قرار دهید. اما اگر از قالب‌های ایستاده استفاده می‌کنید، بعد از اینکه پودینگ را داخل قالب ریختید، چوب بستنی را در آن قرار دهید!

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی کیم (بستنی چوبی)

مرحله هفتم: مغزدار کردن بستنی با میوه

اگر شما هم دوست دارید بستنی مغزدار درست کنید و وقتی بستنی شکلاتی را گاز می‌زنید به یک لایه مغزدار برسید، پس با ما همراه شوید!

حدود نصف پیمانه توت فرنگی خرد شده یا پوره شده را در یک تابه یا قابلمه کوچک بریزید. یک سوم پیمانه آب و یک و نیم تا دو قاشق غذاخوری شکر به توت فرنگی‌ها اضافه کنید.

حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا توت فرنگی‌ها خوب نرم شوند و آب آن تبخیر شود. وقتی مخلوط غلیظی بدست آمد، حرارت را خاموش کنید و تابه را بردارید. می‌توانید با میکسر یا بلندر توت فرنگی‌ها را کاملاً پوره کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی هندوانه

مرحله هشتم: ترکیب مواد با شکلات

حالا مواد پودینگ را داخل قالب بستنی بریزید. می‌توانید پودینگ را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی از آنها شکلات تلخ یا کاکائویی اضافه کنید.

مرحله نهم: ریختن مواد در قالب

قالب را تا نیمه با پودینگ پر کنید. در مرکز قالب سس یا پوره توت فرنگی بریزید، به طوری که وسط قرار بگیرد. سپس روی پوره یا سس توت فرنگی دوباره پودینگ بریزید تا قالب پر شود.

مرحله دهم: گذاشتن در فریزر

قالب بستنی را به مدت یک شب و حداقل ۱۲ ساعت در فریزر بگذارید. بعد از این مدت می‌توانید بستنی را چک کرده و آماده سرو کنید.

مرحله یازدهم: حرارت دادن شکلات

شکلات تخته‌ای را خرد کنید و در کاسه بریزید. می‌توانید از ترکیب شکلات تلخ و شیری استفاده کنید؛ سپس آن را روی حرارت کتری بنماری کنید تا شکلات آب شود.

مرحله دوازدهم: افزودن روغن مایع

بعد از اینکه شکلات کاملاً آب شد، از روی حرارت بردارید و حدود یک چهارم پیمانه روغن مایع به آن اضافه کنید تا شکلات کاملاً روان شود. اگر حس کردید هنوز غلیظ است، کمی دیگر روغن مایع اضافه کنید. اجازه دهید شکلات کمی خنک شود.

بیشتر بخوانید: رسپی بستنی شکلاتی اسکوپی

“““html

مرحله سیزدهم: ریختن شکلات در لیوان

شکلات مایع را در یک لیوان بلند بریزید تا بستنی به راحتی در آن جای بگیرد. پس از اینکه بستنی‌ها به خوبی آماده شدند، آنها را از فریزر خارج کنید.

مرحله چهاردهم: غلتاندن بستنی در شکلات

بستنی را از قالبش خارج کنید و آن را در شکلات مایع فرو کنید تا کاملاً پوشانده شود.

نکته: اگر می‌خواهید کاور بستنی مغزدار باشد، می‌توانید کمی گردو، فندق یا بادام خرد شده به شکلات مایع اضافه کنید و بستنی را در این شکلات مغزدار بزنید.

بیشتر بخوانید: شکلات بخوریم یا نخوریم؟

نکات و فوت و فن‌های تهیه بستنی چوبی شکلاتی

در ادامه چند نکته مهم برای تهیه بستنی چوبی شکلاتی (مگنوم) خواهیم گفت. با ما باشید.

  • اگر از خامه قنادی استفاده می‌کنید، مقدار شکر را کمتر کنید. زیرا خامه قنادی خود به اندازه کافی شیرین است. (حدود ۱/۳ پیمانه شکر کافیست.)
  • برای مواد داخلی بستنی، می‌توانید از گیلاس یا آلبالو و میوه‌های دیگر استفاده کنید. اگر می‌خواهید سس بیشتری داشته باشید، از میوه بیشتری استفاده کنید و مقدار را دو برابر کنید. کمی نشاسته ذرت هم اضافه کنید تا سس غلیظ‌تری داشته باشید. بعد از اینکه میوه‌ها نرم شدند و پوره آماده شد، می‌توانید از صافی رد کنید تا پوره را جدا کرده و سس باقی‌مانده را مصرف کنید.
  • شما می‌توانید برای پوشش بستنی از شکلات سفید هم به همین روش استفاده کنید.
  • در تهیه‌ی بستنی، معمولاً از شیر عسل استفاده می‌شود. این ماده طعم خوبی به بستنی می‌دهد. اگر چه نوع آماده آن ممکن است گران باشد؛ اما می‌توانید در خانه شیر عسل تهیه کنید که کمی زمان بر است.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه بستنی چوبی شکلاتی یا مگنوم را به صورت مرحله به مرحله و با عکس به شما نشان دادیم. حتماً این بستنی خوشمزه را در خانه درست کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل