بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی بوریتو گیاهی خوشمزه؛ رسپی گام به گام

“`html

بوریتو گیاهی یک انتخاب سالم و مغذی برای کسانی است که گیاهخوار هستند یا دوست دارند رژیم غذایی خود را متنوع کنند. در این مقاله از بلاگ رضیم، به شما طرز تهیه یک بوریتو گیاهی خوشمزه و جذاب را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه نان تورتیلا

برای تهیه نان تورتیلا به مواد زیر نیاز دارید:

آرد ذرت ۲ پیمانه
آب گرم ۱ و ۱/۴ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه داخل بوریتو

برای تهیه مواد داخل بوریتو به موارد زیر نیاز دارید:

لوبیا چیتی پخته شده ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
ذرت پخته شده ۱/۲ پیمانه
گشنیز تازه ۱/۴ پیمانه
آووکادو (اختیاری) ۱ عدد
سس سالسا به مقدار دلخواه
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مراحل تهیه بوریتو گیاهی

  • زمان کل برای آماده‌سازی و تهیه این بوریتو بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه است.
  • این مقدار مواد برای ۳ تا ۴ نفر کافی است.
  • درجه سختی تهیه این غذا متوسط است.

مرحله اول: تهیه نان تورتیلا

آرد ذرت، آب گرم و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

این مخلوط را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید.

سپس، خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل توپ درآورید.

هر توپ خمیر را با وردنه به شکل نازکی به قطر ۲۰ سانتی‌متر پهن کنید.

مرحله دوم: پخت نان تورتیلا

یک تابه نچسب را بر روی حرارت متوسط گرم کنید.

نان‌های تورتیلا را به مدت ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه بپزید تا هر دو طرف آن‌ها طلایی شود.

نان‌های پخته شده را روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا گرم بمانند.

همچنین می‌توانید از نان‌های تورتیلا آماده استفاده کنید. قبل از پر کردن، آن‌ها را کمی گرم کنید تا نرم و قابل انعطاف شوند.

مرحله سوم: تهیه مواد داخل بوریتو

پیاز را به صورت ریز خرد کرده و در یک تابه با کمی روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

فلفل دلمه‌ای را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید.

“““html

دقیقه‌ای دیگر تفت دهید.

لوبیا چیتی پخته، ذرت پخته و گشنیز تازه را به مواد داخل تابه اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا گرم شوند.

مواد داخل بوریتو را با نمک و فلفل سیاه بچشید.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه فریتاتای برنج و لوبیا

مرحله چهارم: ساخت بوریتو

هر نان تورتیلا را روی یک سطح صاف بگذارید.

حدود ۲ قاشق غذاخوری از مواد بوریتو را در وسط نان قرار دهید.

اگر دوست دارید، می‌توانید ¼ آووکادو هم به مواد اضافه کنید.

نان تورتیلا را محکم بپیچید تا هیچ ماده‌ای بریزد.

مرحله پنجم: سرو بوریتو

بوریتوهای آماده را با سس سالسا و سس‌های دلخواه سرو کنید.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه بوریتو مرغ به روش مکزیکی

نکات و فوت و فن‌های تهیه بوریتو گیاهی

۵ نکته طلایی برای تهیه بوریتو گیاهی:

  1. می‌توانید از انواع لوبیا مثل بکارید.
  2. برای طعم بهتر، می‌توانید لوبیا چیتی را قبل از پخت ۸ ساعت در آب خیس کنید.
  3. می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند قارچ، کدو حلوایی یا سیب‌زمینی با توجه به سلیقه خودتان استفاده کنید.
  4. اگر دوست دارید طعم تندتری بگیرد، می‌توانید فلفل چیلی یا پودر چیلی به مواد داخل بوریتو اضافه کنید.
  5. برای گرم کردن بوریتو، می‌توانید آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۵ تا ۸ دقیقه قرار دهید، یا در تابه با کمی روغن زیتون به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.

با این دستور ساده و نکات گفته شده در مجله آشپزی رضیم، می‌توانید به راحتی در خانه بوریتو گیاهی خوشمزه و مغذی درست کنید. این غذا برای ناهار، شام یا حتی میان وعده مناسب است و می‌توانید مواد آن را بسته به سلیقه‌تان تغییر دهید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل