“`html
بیسکویت ساقه طلایی یکی از قدیمیترین و محبوبترین بیسکویتهاست. امروزه این بیسکویت بین ورزشکاران و کسانی که از رژیم غذایی خاصی پیروی میکنند هم طرفدار دارد. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه بیسکویت ساقه طلایی را مرحله به مرحله همراه با نکات مهم به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه بیسکویت ساقه طلایی خانگی
مواد لازم برای تهیه بیسکویت ساقه طلایی خانگی به شرح زیر است:
آرد سفید | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سبوس گندم آسیاب شده | ۱ و نیم پیمانه |
آرد ذرت یا نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
کره نرم شده | ۱۳۰ گرم |
پودر شکر | ۱/۴ پیمانه |
نمک | ۱/۴ قاشق چایخوری |
وانیل شکری | ۱/۲ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
مراحل تهیه بیسکویت ساقه طلایی خانگی
- مدت زمان آمادهسازی و تهیه نهایی بیسکویت ساقه طلایی خانگی حدود ۵۰ تا ۶۰ دقیقه است.
- این مقدار مواد به شما ۱۵ تا ۲۰ عدد بیسکویت متوسط میدهد که میتوانید با ضرب و جمع ساده، مواد را برای تهیه بیشتر افزایش دهید.
- سطح دشواری تهیه این بیسکویت متوسط است.
مرحله اول: ترکیب کره، وانیل و پودر شکر
کره نرم شده، پودر شکر و وانیل را در یک کاسه بزرگ ریخته و کمی با لیسک هم بزنید. سپس با همزن برقی به مدت ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا کره روشن و سبک شود.
برای طعم بهتر، میتوانید از کره بدون نمک استفاده کنید. اگر دوست دارید بیسکویتها شیرینتر باشند، میتوانید کمی پودر شکر اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی مارمالاد انگور؛ یک صبحانه مقوی و انرژیزا
مرحله دوم: افزودن تخم مرغ
تخم مرغ را به مواد موجود در کاسه اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید تا تخم مرغ کاملاً با مواد ترکیب شود.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک پای سیب با ماهیتابه
مرحله سوم: آمادهسازی و افزودن مواد خشک
آرد سفید، سبوس گندم، آرد ذرت، بیکینگ پودر و نمک را در یک ظرف ریخته و خوب مخلوط کنید.
این مخلوط را ۱ تا ۲ بار از الک رد کنید تا ناخالصیهای احتمالی جدا شوند.
به آرامی مخلوط آرد را به مواد تر اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا یک خمیر نرم و یکدست به دست آید.
توجه داشته باشید که این خمیر نیازی به ورز دادن ندارد؛ بنابراین از ورز دادن زیاد خودداری کنید.
استفاده از سبوس گندم
“““html
این مواد باعث میشوند بیسکویت شما فیبر بیشتری داشته باشد و برای سلامتی بهتر باشد. آرد ذرت یا نشاسته هم بیسکویت را تردتر میکند.
بیشتر بخوانید: رسپی بیسکویت مادر خانگی
مرحله چهارم: استراحت دادن به خمیر
خمیر را در کیسه پلاستیکی فریزر بگذارید و سطح آن را کمی صاف کنید.
زیر در کیسه را ببندید و خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
بیشتر بخوانید: رسپی نون خامهای (خامه نارنجکی)
بیشتر بخوانید: رسپی مافین کدو حلوایی
مرحله پنجم: قالب زدن خمیر
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، آن را از یخچال درآورید.
روی میز کارتان کمی آرد بپاشید و خمیر را با استفاده از وردنه باز کنید.
حال با کمک قالبی که دوست دارید، خمیر را برش بزنید. برای اینکه بیسکویتها هنگام پخت ترک نخورند، روی آنها را با چنگال یا خلال دندان سوراخ کنید تا شکل ظاهری بیسکویتها شبیه بیسکویتهای فروشگاهی شود.
بیشتر بخوانید: رسپی تارت موز و شکلات
مرحله ششم: آماده سازی فر و پخت بیسکویت
فر برقی یا گازتان را روشن کنید و بگذارید خوب گرم شود. به ته سینی فر کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بیندازید و سپس بیسکویتهای برش خورده را روی سینی با فاصله بچینید.
بیسکویتها را در فر برقی با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، بپزید.
بعد از پخت، سینی را از فر بیرون بیاورید و بگذارید بیسکویتها کاملا خنک شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی ویفر شکلاتی؛ ترد و خوشمزه مثل قنادیها
مرحله هفتم: خنک کردن و سرو بیسکویت
برای اینکه بیسکویتها بیشتر نگهدارید، آنها را در ظرفی در بسته در جای خشک و خنک بگذارید.
امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما علاقهمندان به دنیای شیرینیپزی جالب باشد و شما نیز با روش ساده و کامل بالا این بیسکویتهای خوشمزه را درست کنید و در کنار عزیزانتان میل نمایید.