بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی تارت لیمو با مرنگ؛ خوشمزه و مجلسی

“`html

تارت لیمو با مرنگ یکی از دسرهای خوشمزه و خوش‌عطر فرانسوی است که از دو قسمت به نام کراست و فیلینگ تشکیل می‌شود. شما می‌توانید این دسر را به عنوان یک شیرینی بین‌المللی تهیه کنید و در دورهمی‌های خود سرو نمایید. در ادامه با رضیم بلاگ همراه شوید تا طرز تهیه این دسر مجلسی را به شما توضیح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کراست تارت لیمو

برای تهیه خمیر یا کراست تارت لیمو به مواد زیر نیاز دارید:

آرد ۲۰۰ گرم
شکر یا پودر قند ۵۵ گرم
کره ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری

مواد لازم جهت تهیه فیلینگ تارت

برای تهیه مواد میانی تارت لیمو با مرنگ به محصولات زیر نیاز دارید:

تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۱۰ گرم
آب لیمو ترش تازه ۱۲۰ گرم
پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق غذاخوری
خامه ۱۵۰ میلی‌لیتر
وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه تارت لیمو و مرنگ

مراحل تهیه تارت لیمو و مرنگ به این صورت است:

مرحله اول: ترکیب مواد خشک

ابتدا، آرد را در غذاساز یا بلندر بریزید. سپس شکر و نمک را به آن اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید و چند بار کار کنید تا مواد خشک به‌خوبی با هم مخلوط شوند.

مرحله دوم: افزودن کره

پس از مخلوط کردن مواد خشک، کره را به قطعات کوچک (۱ یا ۲ سانتی‌متر) برش دهید و به مخلوط آرد و شکر و نمک اضافه کنید.

دوباره دستگاه را روشن کنید و اجازه دهید کره به‌خوبی با آرد مخلوط شود تا مخلوط به حالتی شنی شبیه شود. در واقع، این مخلوط باید شبیه خرده نان باشد.

فقط توجه کنید که زیاد هم نزنید.

“““html

روشن بودن دستگاه در این مرحله باعث آب شدن زیاد کره خواهد شد که نتیجه مطلوبی در پی نخواهد داشت!

مرحله سوم: اضافه کردن زرده تخم مرغ

بعد از مخلوط کردن کره، نوبت به زرده تخم مرغ و مایعات می‌رسد. در این مرحله زرده تخم مرغ را به مخلوط آرد و کره اضافه کنید. همچنین وانیل را هم به سایر مواد بیفزایید.

دستگاه را برای آخرین بار روشن کنید و ۱ دقیقه اجازه دهید تا زرده تخم مرغ با بقیه مواد مخلوط شود و خمیری شکل بگیرد. اگر حس کردید خمیر خیلی چسبنده است یا شکل نمی‌گیرد، یک قاشق غذاخوری آب سرد به خمیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی موس لیمو

مرحله چهارم: ورز دادن خمیر

حال خمیر را به میز کار انتقال دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید. با استفاده از سلفون و دست، خمیر را از طرفین جمع کنید تا به شکل گرد درآید.

مرحله پنجم: استراحت دادن خمیر

خمیر را در سلفون بپیچید و به مدت ۴۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال بگذارید. پس از این مدت، خمیر را از یخچال خارج کنید و سلفون را باز کنید. خمیر را روی میز کار که آرد پاشی شده قرار دهید.

مرحله ششم: پهن کردن خمیر

حالا روی خمیر را کاملاً آرد پاشی کنید و با وردنه‌ای تمیز شروع به پهن کردن خمیر کنید. سعی کنید خمیر را به طور یکنواخت صاف کنید.

مرحله هفتم: انتقال خمیر به قالب تارت

قالب تارت را چرب کنید. سپس خمیر پهن شده را به آرامی دور وردنه بپیچید تا حمل آن به قالب آسان‌تر شود. حالا وردنه را به آرامی بلند کرده و خمیر را روی قالب منتقل کنید و به خوبی پهن کنید.

اگر خمیر ترک خورد نگران نباشید، با دست قسمت‌های ترک خورده را ترمیم کنید تا صاف شود. پس از اینکه خمیر را به طور کامل در قالب پهن کردید، اضافه‌های آن را با چاقویی تیز جدا کنید تا خمیر کاملاً مرتب باشد.

بیشتر بخوانید: رسپی کاپ کیک لیمویی مغزدار

مرحله هشتم: سوراخ کردن روی خمیر

اکنون با استفاده از چنگال، سوراخ‌هایی روی تمام سطح خمیر ایجاد کنید تا از پف کردن آن در حین پخت جلوگیری شود. می‌توانید برای چند دقیقه قالب را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

مرحله نهم: پخت خمیر تارت

در این مرحله یک کاغذ روغنی روی خمیر بگذارید و روی آن را با حبوباتی مانند نخود یا لوبیا بپوشانید تا خمیر سنگین‌تر شود و پف نکند. قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

بهتر است که فر را ۱۰ دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود. بعد از قرار دادن قالب در فر، حدود نیم ساعت زمان برای پخت خمیر تارت نیاز است. نیم ساعت صبر کنید تا خمیر به خوبی پخته شود.

بیشتر بخوانید: رسپی دسر تارت زردآلو

مرحله دهم: آماده سازی مواد میانی

در زمان پخت خمیر تارت، مواد میانی یا فیلینگ تارت را تهیه کنید. برای این کار، ۴ عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید. شکر را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید. سپس آب لیمو ترش تازه را به این مخلوط اضافه کنید.

در ادامه، وانیل و یک قاشق غذاخوری زست لیمو (رنده پوست لیمو) را اضافه کرده و خوب هم بزنید. در نهایت خامه پرچرب را به مواد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا خامه به طور کامل حل شود.

مواد داخلی تارت قبل از پخت رقیق است، پس آنها را کنار بگذارید و به مرحله بعد بروید.

مرحله یازدهم: انتقال

“““html

مواد میانی به داخل خمیر

حالا که خمیر تارت آماده شده، آن را از فر بیرون بیاورید (فقط فر را خاموش نکنید). قالب را از فر خارج کنید و کاغذ روغنی را همراه با حبوبات از روی خمیر تارت بردارید. می‌بینید که خمیر به خوبی پخته و لبه‌های آن کاملاً طلایی است.

مواد میانی آماده را داخل خمیر تارت بریزید و دوباره قالب را در فر که هنوز داغ است قرار دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک لیمو

مرحله دوازدهم: پخت تارت لیمو

پخت تارت تقریباً ۳۰ دقیقه زمان می‌برد. اجازه دهید تا مواد میانی با دمای ١٨٠ درجه کاملاً پخته شود. بعد از این مدت، زمانی که رویه مواد میانی سفت شده و کمی بسته شده، تارت را از فر بیرون بیاورید و بگذارید تا سرد شود. سپس می‌توانید آن را در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود.

مواد لازم جهت تهیه مرنگ

مواد لازم برای تهیه مرنگ به شرح زیر است:

سفیده‌ تخم مرغ ۲ عدد
شکر یک سوم پیمانه
کرم تارتار یک چهارم قاشق چای‌خوری
وانیل به مقدار کم

رسپی مرنگ در تارت لیمو ترش

اگر بخواهید مرنگ برای روی تارت درست کنید، به روش زیر عمل کنید.

مرحله اول: همزدن سفیده تخم مرغ

برای تهیه مرنگ، ۲ عدد سفیده‌ تخم مرغ را در ظرفی تمیز و خشک بریزید. با همزن برقی شروع کنید به هم زدن سفیده تخم‌مرغ تا کمی Foam شود.

مرحله دوم: افزودن شکر

وقتی سفیده کمی فرم گرفت، شکر را به آرامی و به صورت بارشی به سفیده‌ها اضافه کنید.

به این نکته توجه کنید که در این مرحله باید همزمان با اضافه کردن شکر، سفیده را هم بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی انواع تارت خوشمزه و خاص

مرحله سوم: اضافه کردن کرم تارتار و وانیل

سپس کرم تارتار و وانیل را به مخلوط اضافه کنید. سفیده‌ها را آن قدر هم بزنید تا کاملاً فرم بگیرد به طوری که وقتی همزن را از آن خارج می‌کنید، روی سفیده‌ها حالت قله‌ای ایجاد شود.

مرحله چهارم: پایپ کردن مرنگ روی تارت

حالا مرنگ آماده است. آن را داخل قیف با ماسوره قرار دهید و روی تارت به هر شکلی که می‌خواهید پایپ کنید.

مرحله پنجم: پخت نهایی تارت

برای پخت مرنگ، تارت را در فر قرار دهید و دمای بالای فر یا گریل را روشن کنید. تقریباً ۱۰ دقیقه زمان بدهید تا مرنگ طلایی شود. مواظب باشید مرنگ نسوزد. وقتی رنگش طلایی شد، آن را از فر بیرون بیاورید.

بگذارید تارت سرد شود. حالا تارت لیمو و مرنگ خوشمزه و زیبا شما برای سرو آماده است. آن را با یک فنجان چای یا قهوه نوش جان کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، رسپی تارت لیمو و مرنگ را با شما در میان گذاشتیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این دسر خوشمزه را تهیه کرده و از طعم دلچسب آن در دورهمی‌هایتان لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل