بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی تاس کباب نخود فرنگی؛ ساده و خوشمزه

“`html

تاس کباب نخود فرنگی یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که با عطر و طعم خوبی که دارد، سفره شما را زیبا و لذیذ می‌کند. در این مطلب از رضیم بلاگ دستور تهیه تاس کباب نخود فرنگی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه تاس کباب نخود فرنگی

برای تهیه این غذای سنتی به مواد زیر نیاز دارید:

گوشت گوساله ۶۰۰ گرم
نخود فرنگی ۱ کیلوگرم
هویج ۶۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی (اختیاری) ۲ عدد
گوجه فرنگی (اختیاری) ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آب ۲-۳ لیوان
محلول زعفران (اختیاری) به مقدار لازم

مراحل تهیه تاس کباب نخود فرنگی

  • زمان لازم برای آماده‌سازی و پخت این غذا ۵۰ تا ۶۰ دقیقه است.
  • مقادیر ذکر شده در این دستور برای ۳ تا ۴ نفر کافی است.
  • درجه سختی تهیه این غذا متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی مواد

گوشت گوساله را به تکه‌های کوچک خرد کرده و بشویید.

نخود فرنگی‌ها را تمیز کنید و بشویید. هویج را پوست کنده و به صورت حلقه‌ای یا خلالی برش دهید.

پیاز را به صورت مکعبی خرد کنید. سیر را له کنید. سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و به شکل مربعی خرد کنید و گوجه‌فرنگی‌ها را هم به صورت حلقه‌ای برش دهید.

مرحله دوم: پخت گوشت

در یک قابلمه، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید.

پیاز خرد شده را به روغن اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس سیر له‌شده را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

گوشت را به قابلمه اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و بوی خامی‌اش گرفته شود. سپس فلفل سیاه، زردچوبه و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

حالا ۲ تا ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و بگذارید ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزد تا نرم شود.

مرحله سوم: اضافه کردن سبزیجات

زمانی که گوشت پخته شد، هویج و سیب زمینی را به قابلمه اضافه کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند.

سپس نخود فرنگی را به همراه رب گوجه‌فرنگی و محلول زعفران به قابلمه اضافه کرده و خوب هم بزنید. اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر بپزد تا نخود فرنگی‌ها نرم شوند.

در ۵ دقیقه آخر پخت گوجه‌فرنگی‌های حلقه‌ای شده را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مواد به خوبی ترکیب شوند.

“““html

به قابلمه اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی جوجونی تاس کباب به سبک کاشان

مرحله چهارم: تنظیم چاشنی

غذا را بچشید و اگر لازم بود، با مقداری نمک و فلفل سیاه، چاشنی تاس کباب را به دلخواه خود تنظیم کنید.

مرحله پنجم: سرو

پس از اینکه غذا لعاب انداخت، آن را در ظرف سرو بریزید و با کمی جعفری تازه یا برش‌های لیمو تزئین کنید.

تاس کباب نخود فرنگی را همراه با برنج یا نان سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی تاس کباب یزدی

نکات تهیه تاس کباب نخود فرنگی

در اینجا چند نکته مهم برای تهیه تاس کباب نخود فرنگی ذکر می‌شود. با ما همراه باشید.

  1. می‌توانید به جای گوشت قیمه از انواع دیگر مانند مرغ یا گوشت گوسفند نیز استفاده کنید.
  2. اگر از نخود فرنگی کنسروی استفاده می‌کنید، نیازی به پخت جداگانه آن نیست و می‌توانید در ۱۰ دقیقه آخر به تاس کباب اضافه کنید.
  3. می‌توانید از ادویه‌های مختلف مانند زنجبیل، دارچین و پودر زیره نیز استفاده کنید.

همانطور که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم خواهید خواند، این خورش خوشمزه یک ترکیب عالی از گوشت نرم، نخود فرنگی شیرین و هویج‌های ترد است که با سلیقه هر ایرانی هماهنگ است. عطر و طعم دلنشین تاس کباب نخود فرنگی شما را به دنیای طعم‌های عالی ایرانی می‌برد. از سرو این خورش خوشمزه با عزیزانتان لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل