“`html
آیا به دنبال یک دسر خوشمزه و خاص برای پاییز هستید؟ ترایفل کدو حلوایی یک گزینه عالی برای شماست. این دسر زیبا و لذیذ با طعم گرم و شیرینش، میتواند هر مهمانی را خاص کند. با کمی دقت و برخی مواد ساده، میتوانید این دسر را در خانه درست کنید و طعم فوق العادهاش را بچشید. در این مطلب از مجله رضیم، مراحل تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه ترایفل کدو حلوایی
مواد لازم برای تهیه ترایفل کدو حلوایی به این صورت است:
پوره کدو حلوایی | ۱/۲ پیمانه |
شیر | ۳ پیمانه |
شکر | ۲/۳ پیمانه |
نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | ۱ یا ۲ عدد |
دارچین | ۱/۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
خامه صبحانه | ۱۰۰ میلیلیتر |
وانیل | ۱/۲ قاشق چایخوری |
مراحل تهیه ترایفل کدو حلوایی
برای تهیه ترایفل کدو حلوایی، کافی است مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: آمادهسازی کدو حلوایی
برای تهیه پوره کدو حلوایی، ابتدا پوست کدو را بکنید، هستهها را جدا کرده و کدو را به قطعات کوچکتر برش دهید.
سپس با یک یا نیم پیمانه آب بگذارید کدوها کاملاً بپزند و نرم شوند. بعد از نرم شدن، آن را با بلندر یا غذاساز پوره کنید.
مرحله دوم: ترکیب نشاسته، شکر و شیر
نشاسته ذرت را در یک قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.
سپس به آرامی شیر را به مخلوط نشاسته و شکر اضافه کنید و همزمان هم بزنید.
هم زدن را ادامه دهید تا هیچ گلولهای در شیر نماند و نشاسته کاملا حل شود.
زمانی که از حل شدن کامل نشاسته مطمئن شدید، قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید.
این کار را با حرارت کم انجام دهید تا نشاسته به خوبی پخته و خامیاش گرفته شود.
مرحله سوم: مخلوط کردن با زرده تخم مرغ
در حین هم زدن مخلوط شیر، شکر و نشاسته، در یک ظرف جداگانه زرده تخممرغ را با چنگال هم بزنید تا کاملاً یکدست شود.
سپس کمی از مخلوط داغ شیر، شکر و نشاسته را به آرامی به زرده اضافه کنید و سریع هم بزنید تا زرده تخم مرغ پخته نشود.
“““html
بزنید تا حرارت کاملاً در زرده پخش شود و تمام قسمتها هم دما شود.
حالا زرده تخممرغ که با کمی از مخلوط شیر هم زدهاید را به باقی مخلوط شیر، نشاسته و شکر اضافه کنید.
به خوبی با همزن دستی ویسک کنید. ویسک کردن یا هم زدن را تا جایی ادامه دهید که غلظت مواد شبیه به فرنی شود.
بیشتر بخوانید: رسپی مافین کدو حلوایی
مرحله چهارم: افزودن به کره
در ظرف دیگری پنجاه گرم کره بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود. سپس پوره کدو حلوایی را به کره اضافه کنید.
سپس پودر دارچین را به پوره کدو و کره اضافه کنید و دو تا چهار دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید تا عطر کره و دارچین کاملاً به خرد کدو حلوایی برود و مخلوط آماده شود.
مخلوط کره، دارچین و کدو حلوایی را به پودینگ یا ترکیب نشاسته، شیر و شکر که به غلظت فرنی رسیده، اضافه کنید.
به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. سپس ۱۰۰ گرم خامه صبحانه را به پودینگ اضافه کنید.
مرحله پنجم: حرارت دادن پودینگ
کمی روی حرارت هم بزنید تا زمانی که به غلظت کافی برسد. بعد از افزودن خامه، مراقب باشید که پودینگ نجوشد و خیلی حرارت نبیند. علاوه بر این، دقت کنید که روی حرارت خیلی سفت نشود؛ چون بعد از سرد شدن غلظت پیدا میکند و سفتتر میشود.
حرارت را خاموش کنید. اجازه دهید پودینگ سرد شود و از حرارت بیفتد.
پودینگ کدو حلوایی آماده است. به نظرتان میتوانید مقاومت کنید تا تبدیل به دسر ترایفل شود؟
مرحله ششم: تهیه ترایفل
برای این کار، به یک پیمانه بیسکویت خرد شده احتیاج دارید. بیسکویت شکلاتی را خرد کنید.
۱/۳ پیمانه گردوی خرد شده آماده کنید.
پودینگ کدو حلوایی و صد تا صد و پنجاه گرم خامه صبحانه یا خامه قنادی را داخل قیف بدون ماسوره بریزید. همه مواد را آماده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی رولت کدو حلوایی
مرحله هفتم: انتقال مواد به ظرف سرو
لیوان یا ظرفهای موردنظر برای سرو را هم انتخاب کنید. حالا با قاشق یک لایه بیسکویت خرد یا پودر شده را کف ظرف یا لیوان موردنظر بریزید.
سپس توسط قیف یک لایه نازک خامه روی بیسکویت بریزید.
بعد روی لایه خامهای، یک لایه از پودینگ کدو حلوایی را به وسیله قیف، قرار دهید و با قاشق یا همان قیف لایهها را صاف کنید.
همینطور لایهها را تکرار کنید تا زمانی که لیوان پر شود. البته حجم پر کردن مواد به سلیقه شما و ظروف انتخابی برای سرو بستگی دارد.
بعد از پایان کار و پر کردن ظرف، میتوانید خامه فرم گرفته، شکلات، بیسکویت و… روی دسر را تزئین کنید.
اگر سوال کردید با کدو حلوایی چی درست کنم؟ این دسر خوشمزه را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم رسپی ترایفل کدو حلوایی را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این دسر خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.