بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی ترشی به رنده شده؛ چاشنی پاییزی

“`html

به یکی از میوه‌های خوشمزه و خاص است که در انواع خوراکی‌ها مانند شیرینی، دسر، دمنوش، ترشی و غذاها به کار می‌رود. این میوه طعم و عطر دلپذیری دارد و فواید زیادی برای سلامتی دارد که متخصصان تغذیه اغلب آن را توصیه می‌کنند. درست کردن ترشی به رنده شده یکی از کارهای سرگرم‌کننده‌ای است که مخصوص این روزهای سرد پیشنهاد می‌شود. در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا روش تهیه این ترشی را به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به روش تهیه

برای تهیه ترشی به رنده شده، در ابتدا سرکه، نمک، دارچین و میخک را چند دقیقه حرارت دهید تا خوب ترکیب شوند و سپس بگذارید تا خنک شود. به را شسته، پوست کنده و هسته آن را جدا کنید، سپس با رنده درشت رنده کنید. به رنده شده را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک ریخته و محلول سرکه‌ای را روی آن بریزید. در ادامه تمامی مراحل را به تفصیل توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه ترشی به رنده شده

برای درست کردن این ترشی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

به ۱ کیلوگرم
سرکه انگور ۱ لیتر
میخک ۴ عدد
چوب دارچین ۱ عدد
نمک ۱ قاشق غذاخوری

رسپی ترشی به رنده شده

برای تهیه ترشی به رنده شده مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: تهیه محلول ترشی

در ابتدا در یک قابلمه سرکه انگور را همراه با نمک، میخک و چوب دارچین ریخته و اجازه دهید تا ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت بماند. سپس قابلمه را از روی گاز بردارید و بگذارید ترکیب خنک شود.

بیشتر بخوانید: رسپی رب انار+ روش‌های خشک کردن سریع

مرحله دوم: آماده‌سازی به

در این مرحله به را بشویید و پوست آن را بکنید. سپس هر به را به چهار قسمت تقسیم کرده و هسته‌ها را جدا کنید. بعد از آن به‌ها را با رنده درشت رنده کنید.

مرحله سوم: ترکیب مواد

یک ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک انتخاب کنید. به رنده شده را در ظرف بریزید و به آرامی ظرف را تکان دهید تا فضاهای خالی پر شود. پس از آن محلول ترشی را به آن اضافه کنید به‌طوری که مایع روی به‌ها قرار بگیرد.

مرحله چهارم: نگهداری ترشی در یخچال

بعد از پر کردن ظرف، درب آن را محکم ببندید و برای یک روز در دمای اتاق نگه دارید. سپس برای دو هفته آن را در یخچال قرار دهید تا ترشی آماده شود.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی هفت بیجار بدون سرکه

“““html
نکات تکمیلی برای تهیه ترشی به رنده شده:

  • پوست به را دور نیندازید. می‌توانید از آنها دمنوش درست کنید یا به چایی اضافه کنید تا عطر و طعم خوبی بگیرد.
  • هسته به را هم دور نیندازید. بعد از جدا کردنشان، روی سینی بگذارید تا خشک شوند و بعد برای درمان گلودرد و سرفه از آنها استفاده کنید.
  • می‌توانید به را با پوست رنده کنید. برای این کار بهتر است با یک مسواک نرم، پرزهای روی آن را جدا کنید.
  • توصیه می‌شود به‌هایی که انتخاب می‌کنید، سالم و بدون لکه و در اندازه متوسط باشند تا ترشی طعم ملایم‌تری بگیرد.
  • به جای رنده کردن، می‌توانید به را به قطعات کوچک ببرید.
  • می‌توانید به جای سرکه انگور، از سرکه سیب استفاده کنید.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی ترشی به رنده شده را با شما در میان گذاشتیم. حتماً این ترشی خوشمزه و خاص را در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل