بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی ترشی خرمالو کال؛ یک دستور عالی برای پاییز

“`html

یکی از ترشی‌های زیبای پاییز، ترشی خرمالو است. می‌توانید این چاشنی خوشمزه را با خرمالوهای نرسیده درست کنید. اگر از طعم خرمالو خوشتان می‌آید، ترشی آن هم مطمئناً شما را راضی خواهد کرد. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه ترشی خرمالو کال را به شما آموزش خواهیم داد. با ما باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی خرمالو کال

برای تهیه این ترشی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

خرمالو کال یک کیلوگرم
زنجبیل تازه یک تکه کوچک
فلفل ۲ عدد
سیر ۳ حبه
سرکه سیب یک و نیم پیمانه
آب یک و نیم پیمانه
نمک یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی خرمالو کال

برای تهیه این ترشی خوشمزه باید مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی خرمالو

ابتدا خرمالوها را خوب بشویید و با یک حوله تمیز خشک کنید. مهم است که خرمالوها هیچ رطوبتی نداشته باشند تا از کپک زدن جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه خرمالو؛ سرکه‌ای خوش‌عطر و طبیعی

مرحله دوم: برش دادن خرمالو

برش دادن خرمالو نیاز به شکل خاصی ندارد. می‌توانید آنها را به حلقه یا مربع برش بزنید. همچنین می‌توانید آنها را به صورت کامل در تهیه ترشی به کار ببرید.

فقط نکته مهم این است که با خلال دندان چند سوراخ کوچک روی خرمالو ایجاد کنید تا طعم‌ها و سرکه به خوب داخل آن برود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی انگور شانی؛ خوشمزه و مخصوص

مرحله سوم: آماده‌سازی مواد

در این مرحله زنجبیل را پوست بکنید و به تکه‌های دلخواه برش بزنید. همچنین سیر را پوست کنده و خرد کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی خرما؛ طعمی خاص و دلچسب

مرحله چهارم: تهیه محلول ترشی

برای تهیه محلول ترشی، سرکه و آب را به نسبت مساوی با هم مخلوط کنید. در یک کاسه سرکه، آب و نمک را با هم ترکیب کنید تا نمک کاملاً حل شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه زیتون پرورده با پیاز

مرحله پنجم: تهیه ترشی

یک …
“““html

یک ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک را انتخاب کنید. از ته ظرف شروع کنید و یک لایه خرمالو، زنجبیل، سیر و فلفل بچینید. این کار را ادامه دهید تا ظرف پر شود. سپس، محلول سرکه را به آن اضافه کنید به طوری که خرمالوها را بپوشاند.

مرحله ششم: نگهداری ترشی خرمالو

درب ظرف را با نایلون محکم ببندید و به مدت ۲ هفته در یخچال نگه‌دارید تا ترشی آماده شود. سپس آن را بیرون بیاورید و در کنار غذا نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی زست پرتقال؛ طعم‌دهنده‌ای خوش‌عطر

بیشتر بخوانید: رسپی کمپوت خرمالو؛ انتخابی ایده‌آل برای میان وعده

نکات تکمیلی برای تهیه ترشی خرمالو کال:

  • میزان فلفل به سلیقه شما وابسته است؛ می‌توانید در هر شیشه یک عدد فلفل تند قرار دهید.
  • می‌توانید از پودر زنجبیل به جای زنجبیل تازه استفاده کنید، اما عطر زنجبیل تازه بیشتر است.
  • ضروری است که ترشی را در جای خشک و خنک نگه‌دارید.
  • اگر خرمالوها را به صورت حلقه‌ای برش دادید، بهتر است چند سوراخ با خلال دندان روی آنها ایجاد کنید.
  • برای تهیه ترشی خرمالو، باید خرمالوها نارس و کال باشند.
  • اگر طعم ملایم‌تری از ترشی را می‌پسندید، می‌توانید نیمی از میزان آب را به جای سرکه استفاده کنید.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی ترشی خرمالو کال یا نارس را به همراه نکات تکمیلی آن آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم الآن که فصل خرمالو است، این ترشی خوشمزه را با این دستور ساده تهیه کنید و از طعم لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل