بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی ترشی فلفل دلمه‌ای شکم‌پر؛ یک چاشنی مجلسی

“`html

ترشی فلفل دلمه‌ای شکم‌پر یکی از ترشی‌های خوشمزه و جذاب است که مخصوص مهمانی‌ها ساخته می‌شود. این ترشی علاوه بر طعم عالی، به خاطر شکل زیبایش هم طرفداران زیادی دارد. در این مقاله از مجله رضیم به شما خواهیم گفت که چطور این ترشی را درست کنید.

مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل دلمه‌ای شکم پر

برای تهیه این ترشی، به مواد زیر نیاز دارید:

فلفل دلمه‌ای ۲۰ عدد
گل کلم یک عدد متوسط
هویج ۴ عدد
سیر ۵ حبه
سرکه یک و نیم لیتر
فلفل سبز تند ۴ عدد
سبزی ترشی (مرزه، ترخون، جعفری، شوید و نعناع) نیم کیلوگرم
نمک و فلفل به میزان لازم
آب جوشیده سرد شده نیم لیتر

رسپی ترشی فلفل دلمه‌ای شکم پر

برای تهیه این ترشی خوشمزه، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده سازی مواد

ابتدا تمامی مواد را خوب بشویید و روی یک پارچه تمیز بچینید تا کامل خشک شوند. سپس سیر، گل کلم و هویج را به قطعات کوچک برش بزنید.

سبزی را هم پس از پاک کردن و شستن، به صورت ریز خرد کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی ساورکرات، کلم ترش تخمیری

مرحله دوم: آماده سازی فلفل دلمه‌ای

با استفاده از یک چاقوی تیز، به آرامی کلاهک فلفل دلمه‌ای را ببرید و آن را در یک ظرف نگه دارید. سپس با دقت داخل فلفل را خالی کنید طوری که به بدنه آن آسیب نزنید.

مرحله سوم: ترکیب مواد

نمک و نیم لیتر سرکه را در یک ظرف مخلوط کنید و هم بزنید تا نمک حل شود.

در یک کاسه بزرگ، گل کلم، هویج، سیر، سبزی خرد شده، فلفل سبز تند و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. سپس محلول سرکه‌ای را به آن افزوده و دوباره همه را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

“`

مرحله چهارم: پر کردن فلفل دلمه‌ای

با یک قاشق، مقداری از مواد ترشی را بردارید و داخل فلفل دلمه‌ای‌ها بریزید. هر بار که مواد را اضافه می‌کنید، کمی آن‌ها را فشرده کنید. بعد از پر کردن، درپوش فلفل‌ها را رویشان بگذارید.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی گل کلم زردچوبه‌ای

مرحله پنجم: آماده‌سازی محلول ترشی

در یک ظرف، آب جوشیده که سرد شده است را به همراه یک لیتر سرکه و کمی نمک مخلوط کنید. سپس فلفل دلمه‌ها را در یک ظرف بزرگ‌تر بچینید به طوری که سر فلفل‌ها رو به بالا باشد. حالا محلول ترشی را روی فلفل‌ها بریزید تا بتوانید روی آن‌ها را کاملاً بپوشاند.

مرحله ششم: نگهداری ترشی

پس از اینکه ظرف پر شد، درب آن را محکم ببندید و به مدت یک هفته در یک مکان خشک و خنک نگه‌دارید. اگر می‌خواهید این ترشی بیشتر بماند، می‌توانید آن را در یخچال بگذارید.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی ترشی فلفل دلمه‌ای شکم‌پر را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد می‌کنیم این ترشی خوشمزه را یک بار درست کنید تا بتوانید مهمانان خود را به شکل ویژه‌ای پذیرایی کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل