بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی ترشی گلابی؛ یک مزه متفاوت و خوشمزه

“`html

ترشی گلابی یکی از ترشی‌های خوشمزه و خاص ایرانی است که با گلابی‌های سفت و ترش درست می‌شود. این ترشی علاوه بر طعم ترش و شیرین، خواص درمانی زیادی هم دارد. در این مقاله از رضیم بلاگ، طرز تهیه ترشی گلابی را به صورت ساده و مرحله به مرحله برای شما توضیح می‌دهیم.

طرز تهیه ترشی گلابی

  • مدت زمان لازم برای آماده‌سازی مواد و درست کردن این ترشی ۳۵ تا ۴۵ دقیقه است.
  • مقدار موادی که در این دستور اشاره شده حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ گرم ترشی به شما می‌دهد.
  • تهیه این ترشی از نظر سختی در سطح متوسط قرار دارد.

مواد لازم برای تهیه ترشی گلابی

گلابی سفت و ترش  ۱ کیلوگرم
سرکه سفید ۱ پیمانه
آب  ۲ پیمانه
شکر  ۱ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
سیر  ۵ حبه
فلفل سبز تند  ۲ عدد
برگ بو  ۲ عدد
میخک  ۵ عدد
دانه خردل  ۱ قاشق چای‌خوری

مرحله اول: آماده‌سازی گلابی

گلابی‌ها را بشویید و به قطعات دلخواه برش زده و هسته و قسمت‌های سفت آن‌ها را جدا کنید.

برای تهیه ترشی گلابی، گلابی‌های سفت و ترش انتخاب کنید. گلابی‌های نرم مناسب این ترشی نیستند.

بیشتر بخوانید: فوت و فن‌های تهیه خیارشور خانگی که نمی‌دانید

مرحله دوم: تهیه شربت ترشی

در یک قابلمه، آب، سرکه، شکر، نمک، سیر خرد شده، فلفل سبز تند، برگ بو، میخک و دانه خردل را با هم مخلوط کنید.

قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید مخلوط به جوش آید. اگر می‌خواهید ترشی شیرین‌تری داشته باشید، می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.

می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند زنجبیل یا دارچین استفاده کنید. برای تندتر شدن، می‌توانید تعداد فلفل سبز تند را افزایش دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی غوره، ترشی غوره، غوره شور در خانه

مرحله سوم: اضافه کردن گلابی

گلابی‌های برش خورده را به شربت جوش افزوده و ادامه دهید…

“““html

حرارت را کم کرده و اجازه دهید گلابی‌ها به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در شربت بجوشند.

بیشتر بخوانید: از چند ماهگی به نوزاد گلابی دهیم؟

مرحله چهارم: پر کردن شیشه‌ها

گلابی‌ها را همراه با شربت داخل شیشه‌های تمیز و استریل بریزید. مطمئن شوید که شیشه‌ها تا لبه پر شده باشند. درب شیشه‌ها را محکم ببندید.

بیشتر بخوانید: روش‌ نگهداری گلابی به مدت طولانی

مرحله پنجم: پاستوریزه کردن (اختیاری)

برای نگهداری طولانی‌تر، می‌توانید شیشه‌های ترشی را به مدت ۱۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید (پاستوریزه کنید). همچنین بهتر است از شیشه‌های شیشه‌ای استفاده کنید.

مرحله ششم: نگهداری

شیشه‌های ترشی را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: این ترشی آلبالو در ۳ روز آماده می‌شود


با رعایت این نکات، می‌توانید یک ترشی گلابی خوشمزه و خانگی تهیه کنید که علاوه بر طعم خوب، خواص درمانی بسیاری نیز دارد. امیدواریم که رسپی فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل