“`html
با تهیه ترشی گل کلم با آب گوجه فرنگی، میتوانید طعم تابستان را در تمام طول سال در خانه خود داشته باشید. در این مقاله از مجله رضیم روش تهیه این ترشی خوشمزه را به همراه تمام نکات مهمی که در تهیه آن باید بدانید به شما خواهیم گفت.
مواد لازم جهت تهیه ترشی گل کلم با آب گوجه فرنگی
مواد لازم جهت تهیه ترشی گل کلم با آب گوجه فرنگی به شرح زیر است:
گل کلم | ۱ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۱ کیلوگرم |
سیر | ۵ حبه |
ادویه کاری | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
آب لیمو ترش | ۱/۴ پیمانه |
دانه گشنیز | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | به مقدار دلخواه |
نعنا خشک | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |
مراحل تهیه ترشی گل کلم با آب گوجه فرنگی
- مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه ۳۰ تا ۴۰ دقیقه و تهیه این ترشی ۳ تا ۴ روز است.
- مقدار مواد اعلام شده حدود ۲ کیلوگرم ترشی به شما میدهد. شما با هر مقدار موادی که در دسترس دارید میتوانید این ترشی خوش رنگ و جذاب را تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این ترشی متوسط است.
بیشتر بخوانید: ترشی سیر حبهای؛ طعمی بینظیر در زمان کوتاه
مرحله اول: آمادهسازی گوجه فرنگی
گوجه فرنگیها را خوب بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافیشان گرفته شود. سپس با چاقو چند برش روی گوجهها بزنید تا راحتتر پخته شوند.
گوجههای خرد شده را در یک قابلمه مناسب بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و صبر کنید تا گوجهها نرم شوند.
پس از این که گوجهها پخته شدند، آنها را در مخلوط کن بریزید و به خوبی پوره کنید.
میتوانید از گوشتکوب برقی هم برای له کردن گوجهها استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی ترشی زنجبیل
مرحله دوم: آمادهسازی گل کلم
“““html
مرحله اول: تقسیم گلکلم
گلکلم را با دست یا چاقو به گلهای کوچک و یکدست تقسیم کنید.
گلکلمها را در یک کاسه مناسب بریزید. کمی آب و نمک به آنها اضافه کنید و بگذارید ۱۰-۱۵ دقیقه در آب نمک بمانند تا حشرات احتمالی از آنها خارج شوند.
بعد از این زمان، گلکلمها را از کاسه خارج کنید و در آبکش بگذارید تا آب اضافیشان خارج شود.
بیشتر بخوانید: چگونه خیار شور را تازه نگه داریم؟
مرحله دوم: آمادهسازی سیر، ادویهها و آبلیمو
سیرها را بشویید و پوست بگیرید.
با کمک چاقو یا رنده، سیرها را رنده یا له کنید. سپس سیر رنده شده، آبلیمو، نمک، فلفل قرمز، ادویه کاری، زردچوبه، دانههای گشنیز و نعنا خشک را در یک کاسه مناسب با هم ترکیب کنید تا یک مخلوط یکنواخت به دست آید.
بیشتر بخوانید: با این رازها، خوشمزگی ترشی مخلوط دیگر کار سختی نیست
مرحله سوم: ترکیب همه مواد ترشی
گلکلمهای خرد شده را در یک ظرف بزرگ بریزید. مخلوط ادویههایی که در مرحله قبل آماده کردید را به گلکلمها اضافه کنید.
سپس پوره گوجه فرنگی را هم به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: ترشی بادمجان و موسیر جنوبی؛ تند و ملس
مرحله چهارم: انتقال به ظرف نگهدارنده
مخلوط گل کلم و گوجه فرنگی را در یک ظرف شیشهای تمیز و خشک بریزید و در آن را محکم ببندید.
حتما توجه داشته باشید که ظرف شما باید کاملا تمیز و بدون آلودگی باشد.
ظرف ترشی را به مدت حداقل ۱ هفته در دمای محیط نگهداری کنید تا طعمها خوب با هم ترکیب شوند.
پس از این مدت، ترشی برای مصرف آماده است. بعد از اولین استفاده، حتما ترشی را در یخچال نگهداری کنید.
امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد و شما نیز با روش ذکر شده، این ترشی خوشمزه را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید.