بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی جوجه کباب تابه‌ای خوشمزه؛ به روش رستورانی

“`html

جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب در ایران است. اما sometimes، نمی‌توانیم به رستوران برویم و این غذا را بخوریم. در این مواقع، جوجه کباب تابه‌ای یک گزینه عالی است.

در این قسمت از رضیم بلاگ با ما باشید تا طرز تهیه جوجه کباب تابه‌ای را برایتان بگوییم.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب تابه‌ای

برای درست کردن جوجه کباب تابه‌ای به مواد زیر نیاز داریم:

سینه مرغ ۱ کیلو گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
ماست چکیده ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

مراحل تهیه جوجه کباب تابه‌ای

حالا مراحل تهیه جوجه کباب تابه‌ای را می‌گوییم.

مرحله اول: خرد کردن مرغ و اضافه کردن زعفران

برای تهیه جوجه کباب تابه‌ای، باید سینه مرغ را به تکه‌های هم اندازه خرد کنید. سپس تکه‌های مرغ را در یک ظرف بریزید و زعفران دم‌کرده را به آن اضافه کنید.

بعد روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ‌ها طعم زعفران را به خود بگیرند.

مرحله دوم: اضافه کردن روغن

بعد از یک ساعت، مرغ‌ها را از یخچال بیرون آورده و روغن مایع را به آن‌ها اضافه کنید. سپس مرغ‌ها را خوب با روغن بپوشانید.

بیشتر بخوانید: رسپی کباب فلفلی به روش خانگی

بیشتر بخوانید: ۱۳ نکته کلیدی برای درست کردن جوجه کباب

مرحله سوم: اضافه کردن پیاز، ماست، آب لیمو و ادویه‌جات

پیازها را بشویید و به صورت درشت خرد کنید. سپس پیازهای خرد شده، ماست چکیده، آب لیمو، فلفل و نمک را به مرغ اضافه کنید. حالا همه این مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا مرغ طعم‌دار شود.

مرحله چهارم: استراحت دادن به مرغ

بعد از اینکه همه مواد را با مرغ ترکیب کردید، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را حداقل ۶ ساعت در یخچال قرار دهید. این کار به مرغ کمک می‌کند تا طعم و بوی مواد را خوب بگیرد و جوجه کباب تابه‌ای شما خوشمزه‌تر شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کباب کوبیده مرغ زعفرونی

مرحله پنجم: به سیخ زدن مرغ‌ها

بعد از اینکه مرغ‌ها به خوبی طعم‌دار شدند، نوبت به سیخ زدن آن‌ها می‌رسد. سیخ‌های چوبی را چند دقیقه در آب سرد بخیسانید. سپس هر سیخ را برداشته و ۴ تا ۵ تکه مرغ را به طور مرتب و با فاصله مناسب درون سیخ بزنید.

“““html

قرار دهید.

مرحله ششم: سرخ کردن جوجه کباب

در این مرحله، کف تابه را با مقدار کمی روغن چرب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس سیخ‌ها را در تابه بچینید و اجازه دهید یک طرف مرغ‌ها سرخ شود. بعد از آن، سیخ‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن‌ها هم سرخ و طلایی شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کباب تابه‌ای عربی

مرحله آخر: سرو کردن جوجه کباب تابه‌ای

بعد از اینکه هر دو طرف جوجه کباب‌ها سرخ شد، آن‌ها را از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید. جوجه کباب تابه‌ای خوش‌عطر و طعم شما آماده است. نوش جانتان!

بیشتر بخوانید: رسپی کباب قفقازی خوشمزه به روش رستورانی

فوت و فن کوزه‌گری در تهیه جوجه کباب تابه‌ای

در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه جوجه کباب تابه‌ای اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • هنگام سرخ کردن کباب‌ها، بهتر است از حرارت متوسط استفاده کنید. حرارت زیاد می‌تواند سطح کباب‌ها را بسوزاند در حالی که داخل آن‌ها خام می‌ماند. حرارت خیلی کم هم باعث می‌شود که کباب‌ها سفت و خشک شوند.
  • استراحت دادن به مواد جوجه کباب باعث خوش‌طعم‌تر شدن آن می‌شود. اما اگر وقت ندارید، می‌توانید زمان استراحت را کمتر کنید.

در این بخش از مجله آشپزی رضیم رسپی جوجه کباب تابه‌ای را به شما معرفی کردیم. امیدواریم این کباب خوشمزه و سالم را درست کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل