بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی جوجه کباب کردی؛ فوری و کم‌خرج برای آخر هفته

“`html

جوجه کباب کردی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که معمولاً در مهمانی‌ها سرو می‌شود. در این مقاله از رضیم بلاگ طرز تهیه جوجه کباب کردی را به شما آموزش خواهیم داد، پس تا پایان مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب کردی

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب کردی برای ۴ نفر به این صورت است:

گوشت مرغ ۱ کیلو گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۴ عدد
آب لیموترش ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مراحل تهیه جوجه‌ کباب کردی

در این بخش طرز تهیه جوجه کباب کردی را مرحله به مرحله توضیح خواهیم داد:

مرحله اول: خرد کردن گوجه‌ فرنگی‌ها

در ابتدا گوجه‌ فرنگی‌ها را بشویید، پوست‌شان را بگیرید و به صورت درشت خرد کنید. سپس گوجه‌ فرنگی‌های خرد شده را با غذاساز میکس کنید تا پوره شوند.

مرحله دوم: غلیظ کردن پوره گوجه‌ فرنگی

پوره گوجه‌ فرنگی را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

بیشتر بخوانید: دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرانی

مرحله سوم: خرد کردن پیاز و رنده کردن سیر

پیاز را پوست گرفته، بشویید و به صورت خلالی خرد کنید. سپس سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید.

مرحله چهارم: اضافه کردن مرغ به مخلوط

مرغ را به قطعات کوچک برش دهید و به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید. مقداری روغن زیتون و آب لیمو هم به آن اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا مرغ به مواد آغشته شود.

بیشتر بخوانید: رسپی کباب قفقازی خوشمزه به روش رستورانی

مرحله پنجم: ترکیب پوره گوجه‌ فرنگی و مرغ

در این مرحله پوره گوجه‌ فرنگی را به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را خوب هم بزنید تا جوجه‌ها مزه‌دار شوند. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌دار شوند.

مرحله ششم: کباب کردن جوجه‌ها

در آخر، جوجه‌های مزه‌دار شده را به سیخ بکشید و روی منقل با حرارت ملایم کباب کنید تا پخته شوند. جوجه‌کباب کردی را می‌توانید در کنار برنج یا نان سرو کنید.

همانطور که دیدید، ما در این مقاله از مجله آشپزی رضیم طرز تهیه جوجه‌کباب کردی را به شما آموزش دادیم که می‌توانید این غذای خوشمزه و سنتی را در مهمانی‌ها و مراسم خود سرو کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل