“`html
اگر از طعمهای تکراری حمص خسته شدهاید، حمص اسفناج با رنگ زیبا و طعم متفاوتی که دارد، انتخاب خوبی برای شماست. این حمص یکی از پیشغذاهای محبوب است که میتوانید به راحتی در خانه درست کنید. در این مقاله از مجله رضیم با شما طرز تهیه حمص اسفناج را به اشتراک میگذاریم.
مواد لازم برای تهیه حمص اسفناج
برای تهیه حمص اسفناج به مواد زیر نیاز دارید:
نخود پخته شده | ۲ پیمانه |
آرد | ۱/۴ پیمانه |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
اسفناج تازه | ۲ پیمانه |
پودر زیره | ۱/۲ قاشق چایخوری |
سیر | ۲ حبه |
آب لیموترش تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
آب یا آب نخود | به مقدار لازم |
مراحل تهیه حمص اسفناج
- مدت زمان آمادهسازی و تهیه این حمص حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه است.
- این مقدار جای کافی برای ۲ تا ۳ نفر دارد، و شما میتوانید با ضرب و تقسیم ساده، مقدار آن را تغییر دهید.
- روش تهیه این حمص کار سختی نیست و در دسته آسان قرار میگیرد.
مرحله اول: آمادهسازی نخود
نخودهای خشک را از شب قبل بشویید و در آب بخیسانید. خیساندن، باعث میشود نخودها هنگام پخت نرمتر شوند و زمان پخت نیز کمتر شود.
در طول خیساندن، چندین بار آب را عوض کنید.
پس از خیساندن، نخودها را در یک قابلمه بزرگ بریزید و آب کافی به آن اضافه کنید تا روی نخودها را بپوشاند.
نخودها را به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که کاملاً پخته شوند روی حرارت متوسط بپزید.
اگر وقت ندارید، میتوانید از زود پز یا کنسرو نخود استفاده کنید. اگر از کنسرو استفاده میکنید، حتماً نخودها را خوب آبکش کنید تا نمک اضافه آنها از بین برود.
بیشتر بخوانید: پودینگ دانه چیا و نارنگی؛ انرژیبخش و سبک
بیشتر بخوانید: رسپی پخت یک غذای کرهای همه پسند با نودل
مرحله دوم: آمادهسازی اسفناج
اسفناجها را خوب بشویید تا خاک و آلودگی آنها پاک شود. سپس آنها را به قطعات بزرگ خرد کنید.
برخی افراد قبل از افزودن به حمص، اسفناجها را کمی تفت میدهند تا نرمتر شوند و طعم تازه نداشته باشند.
برای این کار، یک قاشق روغن زیتون را در یک تابه گرم کنید و اسفناجها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. اگر اسفناج خام را ترجیح میدهید، میتوانید این مرحله را انجام ندهید.
بیشتر بخوانید: رسپی حمص نخود سبز
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
در یک مخلوطکن یا غذاساز، نخود پخته شده (یا کنسرو آبکش شده)، سیر و اسفناج را بریزید.
چند…
“““html
پالس بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و بافت یکنواختی بگیرند. سپس ارده، آب لیموترش، زیره آسیاب شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.
مخلوطکن را روشن کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
در این مرحله، حمص ممکن است کمی غلیظ باشد. برای رسیدن به قوام دلخواه، شما میتوانید به تدریج مقداری روغن زیتون، آب نخود یا آب ساده به مخلوط اضافه کنید.
یادتان باشد که آب را به آرامی اضافه کنید تا حمص بیش از حد رقیق نشود و قوام مناسب به دست آید.
پس از مخلوط کردن مواد، کمی از حمص را بچشید و طعم آن را بررسی کنید.
اگر احساس کردید که به نمک یا آب لیموترش بیشتری نیاز دارد، به سلیقه خودتان میتوانید اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی تارت قارچ و پنیر
بیشتر بخوانید: رسپی حمص لبو
مرحله چهارم: تزیین و سرو حمص
برای سرو کردن حمص، آن را در ظرف سرو بریزید و با پشت قاشق روی سطح آن خطوط مارپیچ بکشید.
با مقداری کم روغن زیتون، پودر زیره یا پاپریکا روی سطح حمص را تزئین کنید.
حمص اسفناج را میتوانید با نان پیتا، نان تست یا سبزیجات تازه مثل هویج یا خیار سرو کنید.
فراموش نکنید که حمص بهترین طعم را زمانی دارد که تازه سرو شود، بنابراین بهتر است بلافاصله بعد از تهیه آن را میل کنید.
امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای زیبا و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما هم طبق این روش ساده و کامل، این حمص خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزان خود میل کنید.
اگر شما روشها یا ترفندهای دیگری برای تهیه این حمص دارید که به بهبود طعم یا بافت آن کمک میکند، خوشحال میشویم که در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.