بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل؛ با عطر و طعمی بی‌نظیر

“`html

آیا از خوردن مرغ ساده خسته شده‌اید؟ این بار مرغ را با رزماری و زنجبیل درست کنید. خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل نه تنها بسیار خوشمزه است بلکه عطر فوق‌العاده‌ای هم دارد. تهیه این غذا خیلی ساده است و در کمترین زمان، یک وعده غذایی لذیذ و متفاوت آماده می‌شود. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل

برای تهیه این خوراک به مواد زیر نیاز دارید:

سینه مرغ ۴ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
آب پرتقال طبیعی ۱۲۵ میلی‌لیتر
زنجبیل تازه رنده شده ۳ قاشق چای‌خوری
پیاز نصف یک عدد
سیر ۲ حبه
رزماری خشک ۱ قاشق چای‌خوری
روغن کانولا ۱۲۵ میلی‌لیتر
آب پرتقال برای تهیه سس ۱ پیمانه
عسل ۱/۴ پیمانه

مراحل تهیه خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل

طرز تهیه این خوراک خیلی ساده است و شامل مراحل زیر می‌باشد:

مرحله اول: آماده‌سازی مرغ

برای تهیه این خوراک، ابتدا سینه‌های مرغ را خوب بشویید و چربی‌های اضافی آن‌ها را جدا کنید.

مرحله دوم: طعم‌دار کردن مرغ

بعد از جدا کردن چربی‌ها، تکه‌های مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. سپس نمک، فلفل، ۱۲۵ میلی‌لیتر آب پرتقال طبیعی، ۲ قاشق چای‌خوری زنجبیل رنده شده، ۱ قاشق چای‌خوری رزماری خشک و ۱۲۵ میلی‌لیتر روغن کانولا را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

سپس، نصف یک پیاز و دو حبه سیر را رنده کرده و به مخلوط اضافه کنید و دوباره همه را با هم مخلوط کنید. بعد از این که همه مواد خوب ترکیب شدند، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت ۳ ساعت و حداکثر ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ خوب طعم‌دار شود.

مرحله سوم: گرم کردن فر

پس از طعم‌دار شدن مرغ‌ها، فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید و بگذارید کاملاً گرم شود. گرم …
“““html

کردن فر، به پخت یکنواخت مرغ کمک می‌کند. پس این مرحله را به هیچ وجه نادیده نگیرید.

بیشتر بخوانید: رول بادمجان سوخاری؛ رسپی‌ای که نباید از دست بدهید

مرحله چهارم: درست کردن سس

برای تهیه سس مخصوص، ابتدا ۱ پیمانه آب پرتقال تازه را با ¼ پیمانه عسل طبیعی و ۱ قاشق چای‌خوری زنجبیل درون یک ظرف مقاوم در برابر حرارت بریزید.

ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند و عسل کاملاً حل شود. بعد از اینکه مخلوط به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید سس چند دقیقه روی حرارت بماند تا کمی غلیظ شود.

نکته: زمان پخت سس به میزان غلظت دلخواه شما بستگی دارد. هرچه زمان پخت بیشتر باشد، سس غلیظ‌تر خواهد شد.

مرحله پنجم: پختن مرغ

بعد از اینکه فر داغ شد، تکه‌های مرغ را داخل ظرف مخصوص فر بچینید. سپس ظرف را برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید. در این مدت، هر ۵ دقیقه یکبار با استفاده از یک برس آشپزی، مقدار کمی از سس را به طور یکنواخت روی مرغ‌ها بمالید.

بیشتر بخوانید: خورشت فسنجان را بدون گردو درست کنید

مرحله ششم: سرو کردن خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل

بعد از اینکه مرغ‌ها پختند و رنگ طلایی به خود گرفتند، آنها را از فر خارج کنید. سپس، مرغ‌ها را به همراه سس مخصوصی که آماده کرده‌اید، سرو کنید. حالا، خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل آماده است. نوش جان!

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه خوراک مرغ با رزماری و زنجبیل را برای شما شرح دادیم. با این دستور ساده می‌توانید یک وعده غذایی خوشمزه و سالم آماده کنید. مطمئن باشید طعم بی‌نظیر این مرغ هم کودکان و هم بزرگترها را خوشحال خواهد کرد. پس منتظر چه هستید؟ همین حالا شروع کنید!

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل