بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی خورشت پامادور؛ ساده، سریع و خوشمزه!

“`html

خورشت پامادور، یا گوجه خورش گیلانی، یک غذای ساده و گیاهی است که با ترکیب گوجه فرنگی و تخم مرغ درست می‌شود. جالب است که نام پامادور به معنای گوجه فرنگی است و به همین دلیل به این خورشت پامادور می‌گویند. تهیه این غذا خیلی راحت است و طعمی خوشمزه دارد.

در این مقاله از بخش آشپزی در رضیم بلاگ با رسپی کامل پامادور خورش گیلانی با گوجه و تخم مرغ آشنا خواهید شد.

طرز تهیه خورشت پامادور گیلانی

آماده‌سازی مواد اولیه این غذا حدود ۱۵ دقیقه طول می‌کشد و برای پخت آن نیز باید حدود ۳۰ دقیقه زمان بگذارید.

مواد لازم برای تهیه گوجه خورش گیلانی

مواد لازم برای تهیه گوجه خورش گیلانی به این شرح است:

 

تخم مرغ ۲ الی ۳ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
سیر ۳ حبه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

در ادامه این بخش می‌توانید با مراحل تهیه پامادور خورش به طور کامل آشنا شوید.

مرحله اول: پوست گوجه‌ها را جدا کنید

برای شروع، گوجه‌ها را بشویید. برای اینکه پوست گوجه راحت‌تر کنده شود، از روش بلانچ کردن استفاده کنید.

یک قابلمه آب را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. سپس، گوجه‌ها را به قابلمه اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه منتظر بمانید. بعد از این مدت، گوجه‌ها را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید. به این ترتیب می‌توانید به سادگی پوست گوجه‌ها را جدا کنید.

مرحله دوم: گوجه‌ها را خرد کنید

بعد از جدا کردن پوست گوجه‌ها، باید آنها را به صورت ساطوری ریز خرد کنید. اگر دوست دارید، می‌توانید از رنده هم استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش کتلت شمالی

مرحله سوم: گوجه‌ها را در روغن تفت دهید

مقداری کره در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید. زمانی که کره آب شد، گوجه‌های خرد شده را به آن اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا آب اضافی گوجه‌ها تبخیر شود. بعد از اینکه گوجه کمی سرخ شد، می‌توانید کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم: سیر و زردچوبه را تفت دهید

در یک ماهیتابه جدا، مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس، پوست سیرها را جدا کرده و آنها را رنده کنید. بعد از آن، پوره سیر را همراه با مقداری زردچوبه در ماهیتابه بریزید. مواد را برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی سیر به مشام برسد. حواستان باشد این مرحله نباید زیاد طول بکشد چون بوی سیر از بین می‌رود.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش بامیه و بادمجان

مرحله پنجم: تخم مرغ‌ها را اضافه کنید

تخم مرغ‌ها را بشکنید و به سیرها اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا…

“““html

تخم مرغ را به آرامی بپزید تا کاملاً آماده شود.

مرحله ششم: غذا را آماده کنید

وقتی گوجه‌ها خوب سرخ شدند، ترکیب سیر و تخم مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید. همه مواد را به خوبی مخلوط کنید و بعد از چند دقیقه شعله را خاموش کنید. می‌توانید این غذای خوشمزه را همراه با برنج کته و ماهی شور سرو نمایید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش سیب ترش شیرازی

نکات و فوت و فن‌های رسپی خورشت پامادور

  • اگر از کره برای سرخ کردن گوجه استفاده می‌کنید، بهتر است مقداری روغن هم اضافه کنید تا کره نسوزد.
  • برای راحتی، می‌توانید گوجه‌ها را بشویید و داخل میکسر بریزید تا خوب پوره شوند.
  • اگر می‌خواهید غذای شما زیباتر به نظر بیاید، می‌توانید تخم مرغ‌ها را به صورت نیمرو درست کنید و در انتها روی خورش بگذارید.
  • به جای کره می‌توانید از روغن زیتون هم استفاده کنید.
  • برای تزیین، پیازچه یا جعفری خرد شده مناسب است.
  • در برخی دستورها از پیاز هم استفاده می‌شود. در این صورت پیاز را خوب سرخ کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید.
  • برای رنگ بهتر غذا، می‌توانید کمی رب گوجه فرنگی اضافه کنید. فقط قبل از ریختن رب، آن را چند دقیقه در روغن سرخ کنید.
  • اگر سیر ندارید، می‌توانید از پودر سیر به عنوان جایگزین استفاده کنید.
  • این خورشت را می‌توانید با برنج کته یا نان تازه و سبزی خوردن میل کنید.
  • می‌توانید بسته به سلیقه خود از مقدار سیر بیشتری یا کمتری استفاده کنید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن این غذا بهتر است از گوجه‌های رسیده و ترش و ملس استفاده کنید.
  • برای خوش‌مزگی بیشتر، می‌توانید از انواع ادویه‌ها بنا به سلیقه‌تان استفاده کنید.
  • توصیه می‌شود این غذا را به اندازه نیاز درست کنید و تازه سرو کنید. اگر زیاد شد، می‌توانید آن را در ظرف در بسته در یخچال تا ۲ روز نگه دارید.
  • این خورشت یک غذای ساده و سریع شمالی است که در نیم ساعت آماده می‌شود.
  • این غذا را در موقعیت‌هایی که عجله دارید درست کنید و همراه با سبزی خوردن، ترشی و زیتون سرو کنید و از طعم لذت ببرید.

اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیاتتان را با ما و دیگر علاقه‌مندان به آشپزی به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل