بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی خورش بامیه و بادمجان؛ مرحله به مرحله

“`html

خورش بامیه و بادمجان یکی از خورش‌های جذاب و متفاوت ایرانی است که ممکن است نام آن را تا به حال نشنیده باشید. عده‌ای می‌گویند بامیه طعمش شبیه به بادمجان است. ادغام این دو طعم، تجربه خوشمزه‌ای را برای شما فراهم می‌کند. این خورش را می‌توانید با انواع گوشت قرمز و سفید یا حتی بدون گوشت درست کنید، بستگی به سلیقه شما دارد. اگر دوست دارید طعم‌های جدید را تجربه کنید، حتماً خورش بامیه و بادمجان را امتحان کنید.

ما امروز در این قسمت از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از بهترین و کامل‌ترین روش‌های تهیه خورش بامیه و بادمجان را به صورت مرحله به مرحله همراه با نکات مورد نیاز، با شما به اشتراک می‌گذاریم. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورش بامیه و بادمجان

گوشت گوسفندی ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
لیموترش ۱ عدد
بامیه ۱۵۰ گرم
بادمجان ۲ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه
روغن به مقدار لازم
آب جوش ۲ پیمانه
گوجه فرنگی ۱ عدد

طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان

  • برای تهیه این خورش حدود ۶۰ تا ۹۰ دقیقه زمان لازم دارید.
  • مقدار مواد بیان شده برای ۲ تا ۳ نفر کافی است و می‌توانید به راحتی با ضرب و تقسیم مقدار مواد را تغییر دهید تا برای تعداد بیشتری تهیه کنید.
  • این خورش در سطح متوسطی از دشواری تهیه قرار دارد.

بیشتر بخوانید: رسپی کاری بامیه هندی بدون گوشت

مرحله اول: آماده کردن پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید.

سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید.

در قابلمه‌ای که برای پخت خورش انتخاب کرده‌اید، کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

منتظر بمانید تا روغن داغ شود، سپس پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید تا پیازها نرم و طلایی شوند.

مرحله دوم: آماده‌سازی و افزودن گوجه فرنگی و ادویه‌ها

زردچوبه و فلفل را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بیرون بیاید.

در همین حین، گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و با رنده یا خردکن به صورت پوره درآورید.

پوره گوجه‌فرنگی را به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید و …

“““html

اضافه کنید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا گوجه‌ها رنگ بگیرند و آب اضافی‌شان گرفته شود.

کته: می‌توانید گوجه‌فرنگی را به صورت نگینی ریز خرد کنید یا از رب گوجه‌فرنگی استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش بامیه با گوشت قلقلی

مرحله سوم: افزودن گوشت و آب جوش

گوشت گوسفندی را بشویید و به اندازه‌های یکسان برش بزنید.

تکه‌های گوشت را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

همزمان، آب جوش را به محتویات قابلمه اضافه کنید.

حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش بیایند، سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید.

۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا گوشت خوب بپزد.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش بامیه با سبزی

مرحله چهارم: آماده‌سازی بامیه

بامیه‌ها را بشویید و در یک آبکش بگذارید تا آب اضافی‌شان برود.

با چاقو نوک و ساقه بامیه‌ها را جدا کنید.

مراقب باشید هنگام برش، بدنۀ بامیه آسیب نبیند تا در موقع پخت مواد داخل آن خارج نشود.

در ته یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

بامیه‌ها را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهند و بوی خامی‌شان برود.

بامیه‌های سرخ‌شده را به خورش در حال پخت اضافه کنید و مواد را کمی هم بزنید.

درب قابلمه را بگذارید و ۱۵-۲۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا بامیه‌ها بپزند.

در این مدت به آماده‌سازی مراحل بعدی بپردازید.

بیشتر بخوانید: رسپی شور بامیه خانگی

مرحله پنجم: آماده‌سازی و افزودن بادمجان

بادمجان‌ها را بشویید، پوست بگیرید و برش بزنید.

در تابه‌ای که بامیه‌ها را تفت داده‌اید، کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

پس از سرخ کردن، بادمجان‌ها را بر روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

حالا بادمجان‌های سرخ‌شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

۱۰-۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا بادمجان‌ها با دیگر مواد خوب بپزند.

مرحله ششم: تنظیم چاشنی و سرو خورش

پس از پخته شدن مواد داخل قابلمه، آب لیموترش و مقداری نمک به خورش اضافه کنید و چاشنی آن را به سلیقه‌تان تنظیم کنید.

حال خورش بامیه و بادمجان خوشمزه شما آماده سرو است.

این خورشت را می‌توانید با کته یا پلو میل کنید.

امیدواریم که این رسپی مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گیرد و شما هم به راحتی این غذای خوشمزه را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل