بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی خورش نخود فرنگی با مرغ؛ لذیذ و مجلسی

“`html

خورش نخود فرنگی یک خورش خوشمزه و بهاری است که خیلی‌ها آن را دوست دارند. همانطور که از اسمش پیداست، نخود فرنگی یکی از مواد اصلی این خورش است. وقتی این خورش را با مرغ تهیه کنید، طعمش خیلی متفاوت و لذیذ می‌شود و به راحتی می‌توانید آن را در زمانی کوتاه درست کنید، که انتخاب خوبی برای روزهایی است که وقت کافی برای پخت غذا ندارید.

ما در این بخش از رضیم بلاگ یکی از بهترین روش‌های تهیه خورش نخود فرنگی با مرغ را به شما آموزش می‌دهیم. مراحل کار را به صورت گام به گام و با ذکر تمام نکاتی که باید بدانید، توضیح خواهیم داد. همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه خورش نخود فرنگی

برای تهیه خورش نخود فرنگی به مواد زیر نیاز دارید:

نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
سینه مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
روغن به مقدار لازم
آب جوش ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
محلول زعفران به مقدار دلخواه

مراحل تهیه خورش نخود فرنگی با مرغ

  • زمان آماده‌سازی مواد و طبخ این خورش بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.
  • مقدار مواد این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما به سادگی می‌توانید با ضرب و تقسیم، مقدار مواد را بیشتر کنید.
  • درجه سختی تهیه این خورش متوسط است.

مرحله اول: طعم‌دار کردن مرغ

سینه مرغ را بشویید و بگذارید در آبکش تا آبش گرفته شود.

با چاقو، مرغ را به قطعات مکعبی و هم اندازه برش بزنید و آن را در ظرف مناسبی بریزید.

کمی محلول زعفران، نمک، فلفل و آب لیمو به آن اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید تا مرغ طعم‌دار شود.

روی ظرف را بپوشانید و به مراحل بعدی بروید.

مرحله دوم: آماده‌سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید.

در قابلمه‌ای کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

پیازهای خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

بیشتر بخوانید: رسپی خوراک نخود فرنگی با گوشت

مرحله سوم: آماده‌سازی سیر

سیر را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را با رنده یا سیر له کن، پوره کنید.

پوره سیر را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.

مرحله چهارم: افزودن گوشت مرغ

گوشت مرغ طعم‌دار شده را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا گوشت…

“““html

تغییر رنگ دهد و بوی خامی آن گرفته شود و مرغ طلایی و برشته شود.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش بامیه و بادمجان

مرحله پنجم: افزودن رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا رب رنگ باز کند و بوی خامی‌اش گرفته شود.

مرحله ششم: افزودن آب و پخت اولیه خورش

آب جوش را به محتوای خورش اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و منتظر بمانید تا مواد در قابلمه به نقطه جوش برسند.

سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان دهید تا گوشت مرغ بپزد و نرم شود.

بیشتر بخوانید: رسپی پوره نخود سبز

مرحله هفتم: افزودن نخود سبز

نخود سبزها را از غلاف خارج کنید و درون ظرف آبی بریزید. پس از شستن، نخود سبزها را به محتوای خورش اضافه کنید.

مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید. مجدد درب قابلمه را ببندید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا نخود سبزها بپزند و خورش شما لعاب بیندازد.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش کنگر با مرغ

مرحله هشتم: تنظیم چاشنی و سرو غذا

پس از اینکه محتوای خورشت شما پخته شد با کمی نمک چاشنی خورش را تنظیم کنید. سپس حرارت را خاموش کرده و خورش را در ظرف سرو بریزید.

خورش نخودفرنگی با مرغ جذاب شما آماده نوش جان کردن است. این خورش را در کنار پلو یا کته می‌توانید میل کنید.

در تهیه این خورش از گوشت مرغ استخوان‌دار نیز می‌توانید استفاده کنید، فقط مدت زمان پخت را باید کمی افزایش دهید.

امیدواریم که رسپی فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش ساده و کامل بالا این غذای جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

اگر شما نیز در تهیه این خورش از ترفندهایی استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن آن می‌شود خوشحال می‌شویم که آن نکات و فوت و فن‌ها را در بخش نظرات این مطلب از مجله آشپزی رضیم با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل