بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی خورش چغاله بادام و گوجه سبز؛ خورش بهاری خوشمزه

“`html

خورش چغاله بادام یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های بهاری است. ترکیب طعم چغاله بادام و گوجه سبز طعمی بسیار خاص و خوشید به این خورش می‌دهد. اگر شما هم به میوه‌های فصل بهار، به ویژه چغاله بادام و گوجه سبز، علاقه‌مند هستید، حتماً این خورش را امتحان کنید.

امروز در این بخش از مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه خورشت چغاله بادام و گوجه سبز را به شما آموزش می‌دهیم. مراحل تهیه و نکات مهمی که در این فرایند باید بدانید را به شما خواهیم گفت، پس با ما همراه باشید.

رسپی خورش چغاله بادام و گوجه سبز

  • مدت زمان آماده‌سازی این خورش حدود ۴۰ تا ۶۰ دقیقه است.
  • مواد گفته‌شده در این رسپی برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و می‌توانید با جمع و ضرب ساده مقدار لازم را برای تعداد بیشتری افزایش دهید.
  • درجه سختی تهیه این خورش متوسط است.
مواد لازم برای تهیه خورش چغاله بادام و گوجه سبز:
چغاله بادام ۷۰ گرم
گوجه سبز ۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آب جوش ۲ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
نعنا و جعفری ۱۰۰ گرم
ترخون ۲۵ گرم
سینه مرغ ۲ تکه
روغن مایع به مقدار لازم

مرحله اول: آماده‌سازی مرغ

یک قابلمه مناسب را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید.

صبر کنید تا آب به جوش بیاید.

تکه‌های مرغ که شسته‌اید را به آب جوش اضافه کنید و حدود ۵ تا ۷ دقیقه در آب بپزید.

سپس مرغ‌ها را از آب خارج کرده و با آب بشویید. این کار باعث می‌شود بوی ناخواه مرغ از بین برود.

بیشتر بخوانید: رسپی خورش نعناع جعفری با گوجه سبز

مرحله دوم: آماده‌سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست بکنید.

با چاقو به صورت نگینی ریز خرد کنید.

در قابلمه‌ای که می‌خواهید خورش را تهیه کنید کمی روغن بریزید.

پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا سبک و طلایی شود.

مرحله سوم: افزودن مرغ و ادویه‌ها

تکه‌های مرغ را به پیاز اضافه کنید.

کمی تفت دهید تا مرغ رنگش تغییر کند.

زردچوبه و فلفل را به داخل قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

مرحله چهارم: آماده‌سازی گوجه سبز و چغاله بادام

گوجه سبز و چغاله بادام‌ها را بشویید.

ساقه و برگ‌های اضافی آنها را جدا کنید.

“““html
آن‌ها را جدا کنید.

بهتر است از چغاله‌های ترد و کوچک استفاده کنید.

چغاله و گوجه سبزهای شسته‌شده را به محتویات داخل قابلمه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا کمی میوه‌ها تغییر رنگ دهند.

مرحله پنجم: آماده‌سازی و افزودن سبزی‌ها

سبزی‌ها را تمیز کنید.

برگ‌های زرد و ساقه‌های ضخیم آن‌ها را جدا کنید.

با کمی آب سبزی‌ها را بشویید و با چاقو آن‌ها را خرد کنید.

سبزی‌های خرد شده را به محتویات داخل قابلمه اضافه کنید و کمی مواد را هم بزنید.

مرحله ششم: اضافه کردن آب جوش

آب جوش را به محتویات خورش اضافه کنید.

حرارت را زیاد کرده تا مواد شما به نقطه جوش برسد.

درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. ۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا محتویات خورش بپزد و به غلظت مناسب برسد.

با مقداری نمک چاشنی خورشت را به دلخواه تنظیم کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت گوجه سبز

خورشت خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.

آن را در ظرف سرو ریخته و در کنار کته یا چلو نوش جان کنید.

امیدواریم این رسپی مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز مثل این روش، این خورشت خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

برای مشاهده لیست غذاها و چاشنی‌های مختلف با چغاله بادام روی لینک با چغاله بادام چی درست کنیم؟ کلیک کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل