بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی خورش‌ گل‌ کلم‌ و اسفناج‌؛ مغذی و سالم

“`html

بیشتر مردم از گل کلم فقط برای درست کردن شور و ترشی استفاده می‌کنند، در حالی که می‌توان آن را در بسیاری از غذاها به کار برد. یکی از این غذاها، خورش گل کلم و اسفناج است که احتمالاً کمتر کسی آن را در منوی غذایی خود دارد. این خورش را می‌توان بدون مرغ و گوشت نیز تهیه کرد و به عنوان یک وعده بسیار مغذی و مفید برای گیاهخواران محسوب می‌شود. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه خورش گل کلم و اسفناج را به شما آموزش می‌دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورش گل کلم و اسفناج

برای تهیه این خورش خوشمزه برای ۴ نفر به مواد زیر نیاز دارید:

گل کلم یک کیلوگرم
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
اسفناج ۳۰۰ گرم
پیاز یک عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین یک تکه متوسط
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
زعفران به میزان دلخواه
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه خورش گل کلم و اسفناج

برای درست کردن خورش گل کلم و اسفناج باید مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده کردن پیاز

ابتدا پیاز را پوست کنده و بشویید. سپس آن را به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه کمی روغن بریزید و پیازها را اضافه کنید. آنها را تفت دهید تا نرم شوند. سپس مقداری زردچوبه به آنها اضافه کرده و بگذارید تا طلایی شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه باقالی‌پلو با ماهیچه

مرحله دوم: تفت دادن گوشت

پس از طلایی شدن پیازها، تکه‌های گوشت را به همراه فلفل سیاه به قابلمه اضافه کنید و تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود، تفت دهید. بعد از تغییر رنگ، ۳ لیوان آب و چوب دارچین را به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت به مدت حدود ۲ ساعت بپزد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش عناب و بادام؛ غذای دوران صفوی

مرحله سوم: تفت دادان رب گوجه فرنگی

در یک تابه کوچک مقداری روغن بریزید و سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا کمی بخار شود.

“““html

رب را تفت دهید. تفت دادن رب باعث می‌شود که خورش رنگ بهتری بگیرد.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک اسفناج و گردو

بیشتر بخوانید: رسپی آش اسفناج با ماست موسیر

مرحله چهارم: گل کلم و اسفناج را تفت دهید

گل کلم‌ها را به قطعات کوچک ببرید و به مدت ۱۵ دقیقه در یک تابه تفت دهید. در ۵ دقیقه پایانی، اسفناج را به گل کلم اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی پخت یک غذای کره‌‌ای همه پسند

مرحله پنجم: مواد را ترکیب کنید

بعد از اینکه گوشت پخته شد، رب تفت داده شده و نمک را به آن اضافه کنید. سپس آبلیمو، گل کلم، اسفناج و زعفران آب کرده را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید خورش به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد تا خوب طعم بگیرد.

بیشتر بخوانید: رسپی خورشت زرشک آلو؛ طعمی ملس از مازندران

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی خورش گل کلم با اسفناج را به شما ارائه کردیم. اگر گیاهخوار هستید، حتماً این غذا را بدون گوشت آماده کنید و به عنوان یک وعده غذایی مغذی در برنامه‌تان بگنجانید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل