بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی دسر فروماژ طالبی؛ خنک و دلچسب

“`html

فروماژ طالبی یکی از دسرهای تابستانی خوشمزه است که به راحتی و با موادی که در دسترس دارید درست می‌شود و می‌تواند به عنوان یک خوراکی لذیذ در عصرهای گرم تابستان یا قبل از غذا سرو شود. در اینجا با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه دسر فروماژ طالبی را برایتان توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه فروماژ طالبی

مواد لازم برای تهیه فروماژ طالبی به شرح زیر است:

پوره طالبی ۲ پیمانه
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چای‌خوری
خامه  ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۵ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آب سرد ۱/۲ پیمانه

مراحل تهیه دسر فروماژ طالبی

  • زمان لازم برای آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه مایه دسر ۶-۸ دقیقه است و باید ۲-۳ ساعت در یخچال بماند.
  • مقادیر مواد گفته شده در این رسپی برای ۳-۴ نفر مناسب است و می‌توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید تا دسر بیشتری تهیه کنید.
  • سختی تهیه این دسر در سطح متوسط است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه میلک شیک طالبی انبه

مرحله اول: آماده‌سازی پودر ژلاتین

پودر ژلاتین را در یک کاسه مناسب بریزید. آب سرد را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید.

کاسه را روی بخار آب قرار دهید و بگذارید تا پودر ژلاتین به آرامی در آب حل شود و مایه شفاف و زلالی درست شود.

مرحله دوم: مخلوط کردن زرده تخم‌مرغ، شکر و وانیل

زرده‌های تخم‌مرغ را در یک ظرف مناسب بریزید.

شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن یا ویسک به مدت ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند و بافت یکدستی به خود بگیرند.

مرحله سوم: افزودن خامه و پوره طالبی

خامه و پوره طالبی را به مواد داخل کاسه اضافه کنید و ۱-۲ دقیقه دیگر هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پاناکوتای طالبی

مرحله چهارم: اضافه کردن پودر ژلاتین حل شده

حال پودر ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید و با ویسک هم بزنید تا همه چیز به خوبی ترکیب شود.

مرحله پنجم: انتقال به قالب

مایع فروماژ طالبی را در قالب سیلیکونی یا پلاستیکی (قالب‌های ژله و دسر) بریزید.

قالب را به آرامی روی میز بزنید تا سطح مواد صاف و یکدست شود.

قالب را به یخچال منتقل کنید و ۲ تا ۳ ساعت بگذارید تا مواد در یخچال ببندند.

بعد از زمان ذکر شده، فروماژ

“““html

طالبی را در ظرف سرو برگردانید و به دلخواه تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی فالوده طالبی خانگی

نکات و فوت و فن‌های تهیه فروماژ طالبی

به ۴ نکته مهم زیر در مورد فروماژ طالبی توجه داشته باشید:

  1. برای اینکه طعم طالبی قوی‌تر شود، می‌توانید از طالبی‌های خیلی رسیده استفاده کنید.
  2. اگر دوست دارید، می‌توانید مقدار شکر را کمتر کنید یا از شیرین‌کننده‌های طبیعی مثل عسل یا شربت خرما بهره ببرید.
  3. می‌توانید از انواع مختلف قالب‌ها برای تهیه این دسر استفاده کنید.
  4. دسر فروماژ طالبی را می‌توانید تا ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده و کامل بالا این دسر جذاب و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل