بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی دلمه قارچ با مرغ؛ غذایی خاص و خوشمزه

دلمه قارچ با مرغ یک غذای خوشمزه و محبوب است که می‌توانیم به‌عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی آن را سرو کنیم. این غذا به‌خاطر داشتن مرغ، قارچ و سبزیجات، برای سلامتی هم بسیار مفید است. در این مقاله از رضیم بلاگ طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه دلمه قارچ با مرغ

مواد لازم برای تهیه دلمه قارچ با مرغ به‌شرح زیر است:

قارچ درشت ۸ عدد
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱/۲ عدد
جعفری ۱/۴ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه دلمه قارچ با مرغ

  • مدت زمان تهیه این دلمه ۳۵-۴۵ دقیقه است.
  • مقادیر گفته شده برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است.
  • تهیه این غذا از لحاظ سختی در سطح متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی مرغ

سینه مرغ را بشویید و با ادویه‌های دلخواه بپزید. بعد از پخت، آن را ریش ریش کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی دلمه گوجه فرنگی با ژامبون

مرحله دوم: آماده‌سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را به‌صورت نگینی خرد کرده و در تابه‌ای با روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

مرحله سوم: افزودن فلفل دلمه‌ای، ادویه‌ها و رب گوجه‌فرنگی

فلفل دلمه‌ای را بشویید و به‌صورت نگینی خرد کنید. فلفل خرد شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید تا فلفل‌ها کمی نرم شوند.

سپس، مرغ ریش ریش شده، جعفری خرد شده، رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به ترکیب اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

اگر تمایل دارید، می‌توانید برای طعم بهتر از زعفران دم کرده یا پودر سیر هم استفاده کنید.

با توجه به سلیقه‌تان می‌توانید سبزیجات دیگری مانند هویج، ذرت و نخود فرنگی هم به این دلمه اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی دلمه پیاز

مرحله چهارم: آماده‌سازی قارچ

قارچ‌ها را بشویید و ساقه‌های آن‌ها را جدا کنید.

برای دلمه، از قارچ‌های درشت و گوشتی مثل پورتابلو یا قارچ صدفی استفاده کنید.

مرحله پنجم: پر کردن قارچ‌ها

داخل کلاهک قارچ‌ها را با مخلوط مرغ پر کنید.

بالای مواد مرغی مقداری پنیر موزارلا رنده شده بریزید. اگر پنیر موزارلا ندارید، می‌توانید از انواع دیگر پنیر پیتزا یا چدار هم استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی دلمه ماکارونی

مرحله ششم: پخت دلمه

یک سینی فر را کمی آب بریزید و قارچ‌های پرشده را درون آن بچینید.

سینی را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا قارچ‌ها بپزند و پنیر ذوب شود.

بیشتر بخوانید: رسپی دلمه گوجه فرنگی

مرحله هفتم: تزیین و سرو دلمه

بعد از پخت، دلمه قارچ با مرغ را از فر خارج کنید و با جعفری خرد شده تزیین کنید.

این دلمه را می‌توانید به تنهایی یا با سس مورد پسندتان سرو کنید.

برای زیباتر شدن دلمه، می‌توانید از گوجه‌فرنگی گیلاسی یا فلفل دلمه‌ای رنگی برای تزیین استفاده کنید.

اگر دوست دارید طعم‌های جدیدی را امتحان کنید، حتماً این دلمه خوشمزه و متفاوت را بچشید.

امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما عزیزان مفید باشد و بتوانید این دلمه‌های خوشمزه را با روش ساده و کامل above تهیه کنید و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل