“`html
یکی از غذاهای خوشمزه که میتوان هم به عنوان پیشغذا و هم به عنوان غذای اصلی سرو کرد، دلمه مرغ با پنیر است. این غذا گزینهای عالی برای کودکان نیز به شمار میرود و برای مادر خانواده نیز بسیار سریع و آسان تهیه میشود.
در این قسمت از رضیم بلاگ به شما آموزش میدهیم که چطور دلمه مرغ با پنیر درست کنید.
گوشت مرغ | ۱ کیلوگرم |
تخممرغ | ۱ عدد |
کره | ۵۰ گرم |
پنیر چدار | ۲۰۰ گرم |
هویج | ۴ عدد |
آرد سفید | ۱ لیوان |
روغن، نمک و فلفل | به مقدار لازم |
مراحل تهیه دلمه مرغ با پنیر
اکنون مراحل تهیه دلمه مرغ با پنیر را به طور گام به گام برای شما توضیح میدهیم.
مرحله اول: کوبیدن گوشت مرغ
گوشت مرغ را روی یک تخته قرار دهید و با یک بیفتککوب آن را بکوبید تا کمی باز شود. دقت کنید که خیلی نازک نشود. بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید، اما اگر از ران مرغ هم استفاده کردید، استخوان آن را خارج کنید و سپس آن را بکوبید.
مرحله دوم: مزهدار کردن مرغ
روی تکههای مرغ کمی نمک، فلفل و کره بمالید و بگذارید تا مزهدار شود.
مرحله سوم: پختن هویج
این مرحله شامل خرد کردن هویجها به شکل نگینی ریز و پختن آنهاست. بعد از پخت، مقداری از هویجها را روی یکی از تکههای مرغ نازکشده قرار دهید.
بیشتر بخوانید: رسپی فینگرفود جیب تاجر مرغ
مرحله چهارم: اضافه کردن پنیر و رول کردن
حال کمی از پنیر چدار را روی هویجها بریزید و شروع به رول کردن مرغ کنید. توجه داشته باشید که مواد داخلی نباید از رول خارج شوند و دلمه باید بهخوبی بسته باشد.
مرحله پنجم: سرخ کردن رولها
در یک کاسه، یک تخممرغ را بشکنید و آرد را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. سپس کمی پنیر چدار رندهشده به آن اضافه کنید.
تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس رولهای مرغ را در مخلوط آرد و تخممرغ بغلتانید و درون روغن سرخ کنید. این کار را برای تمام رولهای مرغ انجام دهید. باید مطمئن شوید که دلمهها بهخوبی سرخ شوند. دلمه مرغ شما آماده است. نوش جان!
میتوانید دلمه مرغ با پنیر را با سبزیجات بخارپز یا سسهای مختلف تزئین و سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی فتوچینی با مرغ به روش ایتالیایی
در اینجا از مجله آشپزی رضیم به شما آموزش دادیم که چگونه دلمه مرغ با پنیر تهیه کنید. اگر این غذای خوشمزه را در خانه درست کردید، خوشحال میشویم تجربهتان را با ما به اشتراک بگذارید.