بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی دمنوش زنجبیل خشک شده؛ معجونی گرم برای سلامتی

“`html

یکی از نوشیدنی‌هایی که در روزهای سرد پاییزی خوب است، دمنوش است. دمنوش انواع مختلفی دارد، اما یکی از دمنوش‌هایی که علاوه بر طعم خوشایندش، خواص زیادی هم دارد، زنجبیل است. بهترین گزینه برای فصل سرما، نوشیدن یک فنجان از این دمنوش لذت‌بخش است. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه این دمنوش را با زنجبیل خشک شده یاد می‌گیریم. با ما باشید.

طرز تهیه دمنوش زنجبیل خشک

زنجبیل تازه همیشه در دسترس نیست، اما می‌توانید با پودر آن نیز همان عطر و طعم را تجربه کنید. در ادامه ۳ روش برای تهیه دمنوش زنجبیل خشک را توضیح می‌دهیم.

۱- دمنوش زنجبیل و لیمو

مواد لازم برای تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو

برای تهیه این دمنوش مقوی برای ۲ نفر به مواد زیر نیاز دارید:

پودر زنجبیل یک قاشق چای‌خوری
آب ۲ فنجان
آب لیموترش تازه نصف فنجان
عسل به میزان دلخواه

طرز تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو

برای تهیه دمنوش زنجبیل، یک فرنچ‌پرس یا قوری شیشه‌ای انتخاب کنید. سپس پودر زنجبیل و ۲ فنجان آب جوش را در آن بریزید و بگذارید برای ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند تا دم بکشد. بعد از آن، آب لیموترش تازه و عسل را اضافه کنید، هم بزنید و در فنجان سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای دو رنگ؛ روشی برای ساخت یک نوشیدنی متفاوت

۲- دمنوش زنجبیل و چای خشک

مواد لازم برای تهیه دمنوش زنجبیل و چای خشک

برای تهیه این دمنوش برای ۲ نفر به موارد زیر نیاز دارید:

پودر زنجبیل یک قاشق چای‌خوری
آب به میزان لازم
چای خشک یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه دمنوش زنجبیل و چای خشک

برای تهیه این دمنوش، ابتدا آب را بجوشانید، سپس چای خشک و پودر زنجبیل را در قوری بریزید. آب جوش را به قوری اضافه کرده و بگذارید تا مانند چای سیاه معمولی دم بکشد. سپس دمنوش زنجبیلی را در فنجان سرو کرده و نوش جان کنید.

۳- دمنوش زنجبیل و دارچین

مواد لازم برای تهیه دمنوش زنجبیل و دارچین

برای تهیه این دمنوش مقوی برای ۲ نفر به مواد زیر نیاز دارید:

“““html

پودر زنجبیل یک قاشق چای‌خوری
پودر دارچین یک قاشق چای‌خوری
آب جوش ۲ فنجان
عسل به میزان دلخواه

رسپی دمنوش زنجبیل و دارچین

برای تهیه این دمنوش، ابتدا پودر دارچین و زنجبیل را در یک فرنچ پرس با هم مخلوط کنید. سپس آب جوش را به آن اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. بعد از این مدت، عسل را به دمنوش اضافه کنید و آن را در فنجان دلخواه سرو نمایید.

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش انرژی‌بخش نعناع و زنجبیل

نکات مهم برای زمان مصرف دمنوش زنجبیل خشک شده:

  • اگر هدف شما از مصرف دمنوش، کاهش وزن است، بهتر است ۱۵ دقیقه قبل از هر وعده غذایی آن را بنوشید.
  • برای کاهش استرس و افزایش متابولیسم بدن، بهتر است این دمنوش را صبح ناشتا مصرف کنید.
  • افرادی که دیابت دارند، بهتر است این دمنوش را به صورت ناشتا بنوشند تا از فوائد آن بهره‌مند شوند.
  • این دمنوش می‌تواند در زمان حالت تهوع و استفراغ کمک‌تان کند تا بهتر شوید.

 

در این مقاله از مجله رضیم، ۳ رسپی دمنوش زنجبیل خشک شده معرفی کردیم. شما می‌توانید برای تهیه این دمنوش‌ها از زنجبیل خشک شده یا پودر زنجبیل استفاده کنید. در هر دو حالت، طعم این دمنوش بسیار خوشمزه و عالی خواهد بود.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل