بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی دمنوش پیاز (آب پیاز) برای سرماخوردگی + زمان مصرف

“`html

شاید شما هم در مورد خواص شگفت‌انگیز آب پیاز چیزهایی heard؛ برای مثال، آب پیاز و دم‌نوش آن به عنوان یک درمان طبیعی برای سرماخوردگی معرفی شده است. در این مقاله از بخش آشپزی مجله رضیم می‌توانید با روش تهیه آب پیاز برای درمان سرماخوردگی و همچنین چگونگی آماده‌سازی دمنوش پیاز آشنا شوید.

طرز تهیه دمنوش پیاز و عسل برای سرماخوردگی

  • تهیه جوشانده پیاز برای سرماخوردگی حدود ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارد.
  • این دمنوش مناسب برای یک نفر است.

مواد لازم برای تهیه دمنوش پیاز و عسل

پیاز  ۱۰۰ گرم
آب  ۱ لیوان
عسل  ۱ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه دمنوش پیاز و عسل برای سرماخوردگی

اکنون می‌توانید با روش تهیه این دمنوش آشنا شوید.

مرحله اول: خرد کردن پیاز

در ابتدا، پیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس پیاز را به شکل خلالی یا نگینی خرد کنید.

مرحله دوم: آماده‌سازی دمنوش

پیاز خرد شده را در یک قوری شیشه‌ای یا قابلمه کوچک قرار دهید و سپس یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. حالا قوری را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا آب و پیاز بجوشند و عصاره پیاز به خوبی خارج شود.

بیشتر بخوانید: روش‌های استفاده از آب پیاز برای بهبود سلامت مو

مرحله سوم: سرو دمنوش

بعد از نیم ساعت، دمنوش شما آماده است. آن را صاف کنید و در قوری بریزید. سپس کمی عسل به آن اضافه کنید و دمنوش را داغ بنوشید.

طرز تهیه شربت آب پیاز برای سرماخوردگی

تهیه این شربت حدود ۱۰ دقیقه طول می‌کشد و سپس باید برای چند ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا آماده شود.

مواد لازم برای تهیه شربت پیاز بدون نیاز به جوشیدن

پیاز قرمز  ۲ عدد متوسط
عسل تازه ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه آب پیاز برای سرماخوردگی

برای تهیه این شربت، ابتدا پوست پیاز را جدا کرده و آن را به صورت حلقه‌ای یا خلالی خرد کنید. سپس پیازهای خرد شده را در یک ظرف شیشه‌ای بگذارید. عسل را روی پیازها بریزید و درب شیشه را محکم ببندید. حالا این ظرف را به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت در دمای آشپزخانه قرار دهید. بعد از ۱۰ ساعت…

“““html

آب پیاز با عسل مخلوط می‌شود و یک شربت نازک درست می‌شود.

  • برای درمان سرماخوردگی می‌توانید هر روز یک قاشق از این شربت بخورید. یادتان باشد که بعد از ۱۰ ساعت، این مخلوط آب پیاز و عسل را باید در یخچال نگه دارید و آن را در مدت زمان کوتاه مصرف کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش چهار تخمه + زمان مصرف؛ مفید برای سرماخوردگی

طرز تهیه نوشیدنی آب پیاز برای سرماخوردگی

آماده کردن نوشیدنی آب پیاز و آب گرم حدود ۱۰ دقیقه زمان می‌برد.

مواد لازم برای تهیه آب پیاز و آب گرم

آب پیاز ۲ قاشق غذاخوری
آب گرم ۱ فنجان
عسل ۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه نوشیدنی آب پیاز برای سرماخوردگی

برای تهیه این نوشیدنی، ۲ قاشق آب پیاز تازه را با یک فنجان آب گرم، یک قاشق عسل و یک قاشق آب لیمو ترش تازه ترکیب کنید. یادتان باشد که مواد را خوب هم بزنید. این نوشیدنی را در شرایط عادی ۳ بار در روز و در موارد شدید ۶ بار در روز مصرف کنید تا سرماخوردگی شما بهتر شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آب شلغم ترکی

بهترین زمان استفاده از آب پیاز و دمنوش پیاز برای سرماخوردگی

برای درمان سرماخوردگی شدید، بهتر است هر ۲ ساعت یک بار از شربت آب پیاز و روزانه یک بار از دمنوش پیاز و عسل استفاده کنید. اگر علائم سرماخوردگی ملایم است، می‌توانید روزی یک تا سه بار از یک قاشق چای‌خوری آب پیاز استفاده کنید. همچنین می‌توانید از ترکیب آب پیاز و آب گرم ۳ تا ۶ بار در روز استفاده کنید.

برای جلوگیری از سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن، نیز می‌توانید شربت آب پیاز را ۲ بار در روز مصرف کنید. در این حالت بهتر است شربت را صبح‌ها یک قاشق و شب‌ها هم یک قاشق بخورید.

نکات و ترفندهای تهیه آب پیاز برای سرماخوردگی

  • برای تهیه نوشیدنی آب پیاز و عسل، می‌توانید مخلوط آب و پیاز را برای مدت طولانی‌تر بجوشانید تا غلیظ‌تر شود و سپس ۲ تا ۶ قاشق چای‌خوری از آن را برای درمان سرماخوردگی استفاده کنید.
  • دمنوش
    “““html
  • پیاز باید وقتی گرم است مصرف شود و قبل از اینکه سرد شود.
  • برای اینکه دمنوش پیاز خوشمزه‌تر شود، می‌توانید به جای عسل، کمی نبات به آن اضافه کنید.
  • برای بهتر شدن طعم و خواص آب پیاز، می‌توانید چند قطره آب لیموی تازه به آن بزنید.
  • اگر می‌خواهید با پیاز سرماخوردگی را درمان کنید، می‌توانید در حین جوشاندن پیاز کمی برگ آویشن به آن اضافه کنید.
  • برای خوش طعمی شربت پیاز، می‌توانید از آب لیموی تازه، دارچین و زنجبیل استفاده کنید.
  • بهترین گزینه برای تهیه آب پیاز در درمان سرماخوردگی، استفاده از پیاز بنفش همراه با عسل طبیعی و باکیفیت است.
  • شربت آب پیاز معمولاً ۳ تا ۴ روز در یخچال قابل نگهداری است و بهتر است هر چه زودتر مصرف شود.

در این مقاله به روش‌های تهیه آب پیاز برای سرماخوردگی و همچنین چگونگی درست کردن دمنوش پیاز پرداخته شده است. اگر تجربه‌ای در مورد مصرف آب پیاز و دمنوش آن برای درمان سرماخوردگی دارید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات شما را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل