بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی دمنوش گل گاوزبان و هل + بهترین زمان مصرف

“`html

دمنوش گل گاوزبان و هل یک نوشیدنی آرامش‌بخش و مفید است که به خواب بهتر و کاهش استرس و اضطراب کمک می‌کند. در این مقاله از مجله رضیم می‌توانید با دستور تهیه دمنوش گل گاوزبان و هل و زمان مناسب مصرف آن آشنا شوید.

نگاهی سریع به دستور تهیه

برای تهیه دمنوش گل گاوزبان و هل، مقداری گل گاوزبان و هل را در قوری بریزید و سپس ۳ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. درب قوری را بگذارید و روی بخار کتری قرار دهید. حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا دمنوش دم بکشد و بعد آن را در لیوان بریزید و با مقداری نبات میل کنید. برای جزئیات بیشتر، ادامه مقاله را مطالعه کنید.

مواد لازم دمنوش گل گاوزبان و هل

گل گاوزبان ۱ قاشق غذاخوری
هل ۲ عدد
آب ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نبات (اختیاری) ۲ عدد

مراحل دمنوش گل گاوزبان و هل

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه
  • درجه سختی: آسان
  • تعداد نفرات: ۲ نفر

مرحله اول: مواد دمنوش را در قوری بریزید

برای شروع، گل گاوزبان و هل را در قوری بریزید و سپس ۳ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و درب قوری را بگذارید.

مرحله دوم: دمنوش را آماده کنید

قوری را روی بخار ملایم کتری یا سماور بگذارید و اجازه دهید دمنوش شما برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دم بکشد.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه چای قهوه؛ نوشیدنی سنتی هنگ‌کنگی

مرحله سوم: دمنوش را سرو کنید

پس از آماده شدن دمنوش، آن را صاف کنید و در فنجان بریزید. می‌توانید با یک تکه نبات آن را شیرین کنید. حالا دمنوش خوشمزه و آرامش‌بخش شما آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید.

بهترین زمان مصرف دمنوش گل گاوزبان و هل

بدانید که نباید بیشتر از ۲ گرم گل گاوزبان در روز مصرف کنید. بنابراین، می‌توانید از دمنوشی که با ۲ گرم از این گیاه تهیه کرده‌اید، در سه نوبت استفاده کنید. بهترین زمان‌های مصرف این دمنوش قبل از خواب، صبح و در زمان‌های استراحت یا پس از ورزش است.

  • نوشیدن گل گاوزبان قبل از خواب به خواب راحت‌تر کمک می‌کند.
  • به دلیل خاصیت آرامش‌بخش دمنوش، می‌توانید در طول روز برای کاهش استرس و اضطراب از آن استفاده کنید.
  • نوشیدن یک لیوان دمنوش در ابتدای صبح باعث افزایش انرژی و بهبود حس شما می‌شود.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه دمنوش نعنا و زردچوبه

بیشتر

“““html

بخوانید: رسپی دمنوش گل گاوزبان و زعفران + بهترین زمان مصرف

نکات و فوت و فن‌های دمنوش گل گاو زبان و هل

در این بخش به چند نکته ساده و کاربردی برای دم کردن و مصرف دمنوش گل گاو زبان و هل اشاره می‌کنیم. با ما باشید.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، بهترین رسپی دمنوش گل گاو زبان و هل و زمان مناسب مصرف آن را معرفی کردیم. اگر تجربه‌ای در تهیه یا استفاده از این دمنوش دارید، لطفاً نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل